Şimdi kızlar kime sorsam eşine söyle diyor birde size sorayım eşime söylemeliyim sizce
Konu şu ilk kızımda ikili taramam riskli çıktı fetal DNA yaptırdık %90 dawn sendromu dediler kaynanam sürekli aldırın sakat çocuğa bakamazsın gibi şeyler söyledi benim sitresim bana yetmiyormuş gibi bide onun saçma sapan fikirleriyle boğuştum kendiside o zamanlar yeni kalp amaliyatı olmuştu o yüzden eşime söylemedim bişey der kalbini kırar diye çünki eşim asla sakin kalamaz çok ağır konuşur çok şükür kızımın hiç bişeyi yok gayet saklıklı 3 yaşına girecek ama şuan 25 haftalık hamileyim ilkinde ikili test yüzden hamileliğimi ağlayarak geçirdiğim için bunda yaptırmak istemedik zaten yaptırsakta riskli çıkacak yaşımdan dolayı o yüzden yaptırmadık Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince sonuçta başımız gözümüz üstüne dedik ama kaynanam yine hamile olduğumu öğrendiğinden beri aynı şekilde baktırdınız mı sakat mı niye baktırmıyonuz gibi şeyler söyleyip duruyor ben şuan evden çalışıyorum dikiş dikiyorum evde eşimle konuştuk bayrama kadar çalışıp bayramdan sonra bırakıcam artık 1 haftadır yine her arayışında çalışma artık otura otura çocuğu sakat etcen diyo anlatıyorum oturmakta çocuk sakat olmaz diye ısrarla her arayışında aynı şeyi söylüyo biliyorum ki işi bıraksamda bu söylemleri devam edecek benimde artık sabrım kalmadı şimdi ben bunları eşime söylesem hem çok ağır konuşur hemde doğunca bebeği göstermez ikisinin arasına girmek istemiyorum ama söylediklerine de dayanamıyorum artık ben sitresle geçirmicem diye testleri yaptırmadım ama bu sefer de kaynanamın laflarına maruz kalıyorum yine sitresle geçiriyorum o öyle konuşunca ağzının üstüne bi tane vurasım geliyo sizce söylemelimiyim eşime