0 oy
1,074 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (360 puan) tarafından
Şimdi kızlar kime sorsam eşine söyle diyor birde size sorayım eşime söylemeliyim sizce 

Konu şu ilk kızımda ikili taramam riskli çıktı fetal DNA yaptırdık %90 dawn sendromu dediler kaynanam sürekli aldırın sakat çocuğa bakamazsın gibi şeyler söyledi benim sitresim bana yetmiyormuş gibi bide onun saçma sapan fikirleriyle boğuştum kendiside o zamanlar yeni kalp amaliyatı olmuştu o yüzden eşime söylemedim bişey der kalbini kırar diye çünki eşim asla sakin kalamaz çok ağır konuşur çok şükür kızımın hiç bişeyi yok gayet saklıklı 3 yaşına girecek ama şuan 25 haftalık hamileyim ilkinde ikili test yüzden hamileliğimi ağlayarak geçirdiğim için bunda yaptırmak istemedik zaten yaptırsakta riskli çıkacak yaşımdan dolayı o yüzden yaptırmadık Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince sonuçta başımız gözümüz üstüne dedik ama kaynanam yine hamile olduğumu öğrendiğinden beri aynı şekilde baktırdınız mı sakat mı niye baktırmıyonuz gibi şeyler söyleyip duruyor ben şuan evden çalışıyorum dikiş dikiyorum evde eşimle konuştuk bayrama kadar çalışıp bayramdan sonra bırakıcam artık 1 haftadır yine her arayışında çalışma artık otura otura çocuğu sakat etcen diyo anlatıyorum oturmakta çocuk sakat olmaz diye ısrarla her arayışında aynı şeyi söylüyo biliyorum ki işi bıraksamda bu söylemleri devam edecek benimde artık sabrım kalmadı şimdi ben bunları eşime söylesem hem çok ağır konuşur hemde doğunca bebeği göstermez ikisinin arasına girmek istemiyorum ama söylediklerine de dayanamıyorum artık ben sitresle geçirmicem diye testleri yaptırmadım ama bu sefer de kaynanamın laflarına maruz kalıyorum yine sitresle geçiriyorum o öyle konuşunca ağzının üstüne bi tane vurasım geliyo sizce söylemelimiyim eşime 

32 Cevaplar

0 oy
(3,476 puan) tarafından
Ben olsam eşime söylerim ben sıkıntıya gireceğime o girsin bir dahada konuşmasın 
(360 puan) tarafından
Söyledim canım
-Reklam-
0 oy
(498 puan) tarafından
E seni strese koyuyor sen de biley diyemiyor kalp kırılmasın diye iyi hoş ama o bebek şimdi nasıl etkilenir biliyor musun ya alıngan içine kapanık ya agresif olur. Stresin insana nasıl külfet olduğunu bi bilsen. Bebeğin hepsini hisseder istediğin kadar haftası küçük olsun. Sana ne annesi benim ilgilendirmez kimseyi de gitsin demiyorsun eşine de. Hatta eşin desin ne yapsana evladı tatlıdır gözünde ama sen ne yapsan da batarsın gözüne. 
(360 puan) tarafından
Söyledim artık ana oğul ne yaparlarsa yapsınlar
0 oy
(264 puan) tarafından
Bence eşine şimdiye kadar söylememen hata. Sanki kaynananın dediği şeyler normal mi o ağır konuşmayı çoktan haketmis densiz!
(360 puan) tarafından
Söyledim artık
0 oy
(2,419 puan) tarafından
Walla ben olsam eşime taa ilkinde söylerdim. Çocuğumu da göstermezdim dediğine pişman olana kadar. O zaten aldır diyerek torununu gözden çıkarmış. Doğduktan sonra da görmesin bir zahmet. 
(360 puan) tarafından
Söyledim artık bende
0 oy
(379 puan) tarafından
Kesinlikle eşine söyle annesi bile olsa haddini bildirmesi lazım hiç bir hamile kadına böyle konuşulmaz. 
(360 puan) tarafından
Söyledim canım
0 oy
(982 puan) tarafından
ben olsam söylerim onun dırdırını mı çekip duracaksın oturmakla sakat olck deyip durması kötğyü çapırması bile bi sebep.haddini bilmesi gerekiyor artık
(360 puan) tarafından
Bende söyledim artık
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Kaynananla muahabetti kessen sanki daha rahat edersin
(360 puan) tarafından
Ben aramam zaten canım gitmem de cuma günleri pazarımız var onların evin önünde cumadan cumaya 5 dakika kapıdan seslenirim o kadar ama o arar açmazsam eve gelir
0 oy
(29,562 puan) tarafından

Anne şu cahil bilgilerini kendine sakla hadsizlik bu başka birşey değil  ne cins insanlar var Rabbim ne demiş o olur 

(360 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
Suç birazda sende bana kaynanam sakat olur falan derse arayıp konuşmam asla eşime söylerim niye yüz veriyorsun ki 
tarafından
Lafı nasıl anlıyorsun ya ben olsam dedim
tarafından
Her aradığında bunlari soyluyor demişsin açmayın telefonları bence
(360 puan) tarafından
Açmamamak çözüm değil ki bu sefer de eve geliyo 5 dakika yok aramız
tarafından
Hadi ya eşin ne diyo canım söyledin mi
(360 puan) tarafından
Söyledim canım akşam üstü gitti anasına gelince de bi daha gitmeyeceksin eve de kabul etmeyeceksin dedi ne konuştular bilmiyorum
0 oy
(148 puan) tarafından
Ben olsam anlatırdım eşime ne diye onun saçmalıklarıni dinleyeyim ki oğlu anlatsın anladığı dilden.
(360 puan) tarafından
Söyledim canım gitti eşim ana oğul ne yaparlarsa yapsınlar artık
(148 puan) tarafından
En güzelini yapmışsın.kafan rahat olsun stres sıkıntı bebeği de olumsuz yönde etkiliyor.kendin için değilse bile bebeğin için en doğru olan bu
0 oy
(9,812 puan) tarafından
Kaynananın laflarına cevap verme. Duymamıs gibi yap senden donus almazsa keser sesini
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Eline çok güzel bir fırsat geçmiş değerlendir.sende ameliyat olmasaydın ozaman direk fişini cekselerdi niye nefes alıyorsun hala desene .benim canımı ve çocuğumun hakkında konuşanın icabına bakarım kimin kiminle arası bozulacağı beni asla ilgilendirmez 
(360 puan) tarafından
Valla söyledim artık eşim gitti geldi bi daha gitmeyeceksin eve de kabul etmeyeceksin dedi ne konuştular bilmiyorum
(2,537 puan) tarafından
Oohh iyi olmuş hakketti canim senin suçun yok utanmaz kadın öyle aldır falan demek ne demek Allah a inancı olsa demez zaten

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 914 göst.
23 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,561 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 540 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 526 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 226 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde duruucansuu (32 puan) tarafından soruldu

413,785 soru

12,455,497 cevap

46,467 kullanıcı

Kategoriler

...