0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (2,971 puan) tarafından
Kızlar öncellikle durumumdan bahsedeyim 1 buçuk yıldır korunmuyoruz 2 ciyi düşünüyoruz küçük sayıda miyomum var rahim kanalında o yüzden hamile kalma sansim düşük kalamiyorum hiç değil ama  neler denedik folik asit adet düzenleyici en son geçen ay soğan suyu içtim ama yine kalmadım acaba bu ay mj kaldım diye düşünüyorum 

Takvime göre adetime 3 gün var ama 2 3 gündür inanılmaz mide bulantısı ve halsizlik var bide böyle her halta öğürüyorum. Alt kasıklarım da acıma batma var  Yumurtlama gününde bı gün oldu bı gün olmadi düzenli ilişki . Şimdi erken gebelik yapsam çıkar mı??  Yoksa geçmesini mi bekliyim çünkü düzensiz de olabiliyor 27 günde dönüyor genelde ama bazen de uzayabiliyor . 

Sizce ne yapayım kızım da geçince test yapmıştım çıkmıştı şimdi çalışıyorum korkuyorum o yüzden erken yapsam mı test diye belli olur mu bu kadar erken 

6 Cevaplar

0 oy
(7,678 puan) tarafından
Bence 3-4 gün bekle olası bir olumsuzlukta hayal kırıklığı yaşama umarım vardır Rabbim gönlüne göre versin
(2,971 puan) tarafından
İnşaallah çok bekliyoruz ya bide çalışıyorum ondan da tereddüt kalıyor aklımda çıkar mı kızım da gecikme olmuştu öyle çıkmıştı
-Reklam-
0 oy
(310 puan) tarafından
Yapmayın bekleyin desek aklınızda kalacak. Yapın en fazla sonra tekrarlamak zorunda kalırsınız. 

Allah gönlünüze göre versin.
(2,971 puan) tarafından
Amin inşaallah ya çalışıyorum ondan korktum çünkü bu gün ağır bı şey kaldırmak için eğildim  iş yerinde kasıklarım da hala acı var
(310 puan) tarafından
Bahsettiğiniz şeyler hamileliğe bağlı belirtilerse silik de olsa çıkabilir. Ama sabah ilk idrarla yapın testi. Testi etkileyen hormonlar gece boyu birikiyor idrarda o yüzden en doğru sonucu sabah alırsınız. Ben oğluma hamileyken gün içinde yaptığım test negatif çıkmıştı. 1 gün adet gecikmesiyle sabah ilk idrarla yaptım silik çizgi vardı. Eğer hamileyseniz dikkat etmeniz gereken şeyler -ilaç kullanmamak, ağır kaldırmamak, bazı bitki çaylarından uzak durmak vb.- testi negatif görüp hayal kırıklığı yaşamanızdan daha önemli.
(2,971 puan) tarafından
Evet canım işte o yüzden tereddüt edip de yazdım çünkü ağır bı işte çalışıyorum daha önce de gecikme oldu sonra 1 hafta sonra geldi adetim 3 gün kahverengi şekilde geldi evde yaptım silik çıktı ben de iş yerindeki şefime söyleyip hastaneye gittim hiç bı belirti yokth ama onda kan idrar ultrason yapıldı yok negatif iş yerinde söyledim mahcup oldum ona . Şimdi de belirtim var adete de iki gün var acaba çıkar mı ne yapmam lazım diye tereddüt ettim
(310 puan) tarafından
İş saatleriniz dışında poliklinikler kapanmış oluyorsa bu şikayetlerle acile gidebilirsiniz. Bazı doktorlar hamilelik testi yapmak istemiyor doğrudan bunun için giderseniz, ama siz hamile miyim acaba diye değil de bulantım ağrım vs var diye gidin. Hatta biraz abartın şikayetlerinizi. Hamilelik de ihtimal dahilinde olabilir mi diye sorun sadece. İlaç vermesi için hamile olup olmadığınızdan emin olması gerekiyor çünkü. O yüzden beta hcg testi yapacaktır. Ve eğer varsa kanda mutlaka çıkar.
(2,971 puan) tarafından
Evet aciller yapmıyor malesef ben çıkana kadar da hastane kapanıyor olmazsa cumartesi pazar evdeyim yarın gündüz de aynı olursa giderim
(310 puan) tarafından
Merhaba. Bir sonuç alabildiniz mi acaba?
(2,971 puan) tarafından
Gitmedim canım test alıp yapcam sonuca göre gitcem çünkü hep hüsran yaşıyorum ama acayip midem bulanıyor:(
(310 puan) tarafından
Allah gönlünüze göre versin.
0 oy
(13 puan) tarafından
Eger varsa buyuk ihtimal erken gebelik testinde cikar zaten 3 gunun varmis erken gebelik testi ise 6 gun oncesine kadar cikabilecgini onayliyo bence yapin 
(2,971 puan) tarafından
Alayım da akşam aksilik olmazsa  yarın sabah yapayim
(13 puan) tarafından
Aynen bencede aklin kalmasin hadi Allah gönĺüne gore nasip estin hayirlisiyla insallah
(2,971 puan) tarafından
İnşaallah canım rabbim kimseye aratmasın
(13 puan) tarafından
Aminnnn :)
0 oy
(725 puan) tarafından
Canım beklebiliyorsan bekle varsa bile çıkmayabilir ama en azından sonucu göreyim kafam rahatlasın dersen yap ben sürekli yaparım negatifte olsa pozitifte bileyim ki kafamdan çıksın mantığındayım nasıl için rahat edicekse öyle yap
(2,971 puan) tarafından
Ya çalışıyorum ondan korkuyorum evde olsam sıkıntı değil
(725 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin canım
(2,971 puan) tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
(10,927 puan) tarafından
Erken gebelik testi silik de olsa belli eder sen yap bakalım çıkacak mı çıkmazsa da umudunu kaybetme hemen gününü bekle bi kaç gün geçsin tekrarlarsin 
(2,971 puan) tarafından
Çok sağol canım . Artık umudum bitti benim her ay hüsran
(10,927 puan) tarafından
Canım nasipten öte hiç bişey yok belki olsa hayırsız bi evlat olacak rabbimin hikmeti çok büyük umutsuzluğa kapılma herşeyin bi zamani var sabret dua et bol bol
(2,971 puan) tarafından
<3 çok sağol canım
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Bence sabah ilk idrar ile yap..

Varsa silik olsa bile çıkar.. 

Çıkmazaa bile halen olabilir 
(2,971 puan) tarafından
Çıkmazsa bile olabilir mi ?

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 224 göst.