+3 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde (7,442 puan) tarafından
Kızlar tablet postunu okuyunca gözlerim doldu birçok kişi türk markalarina geçmiş gözlerim dolu dolu okudum Allah razı olsun zulmü önleyemiyorsan duyur kardeşlerimiz bebekler orda katledilirken duyarsız kalmadiginiz için açliktan vefat eden bebekleri görmezden gelmediğiniz için tesekkür ederim kendi adıma. elimizden daha çok şey gelse keşke boykota devam. İşe yaramıyor olsa 1 alana 1 bedava olayına girmezlerdi inşallah yola devam

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Finish ,Ariel ,Omo , Signal colgate,Nestle , Milka, Kraft,danone,pril,damak,Falım,tofita,olips Domestos,

Nescafe.yumos, Algida,Bin,capppy,cif, alo,blandax, Orkid, Nokia,Vakko,zara,Açe, Komili, coca cola, Jacobs,karapast ,malbora,rinso, Pantene, Profilo,sana, Prima,lux,döve,varta,parlement, Disnep ,knor,loreal, Lipton fanta, iPhone,pampers,cansız beybi ,

Not elimden geldiğinde bildiklerimi yazdım İsrail mali almayalım aldirmayalim
(7,442 puan) tarafından
Eline sağlık canım Orkid türk malı diye geçiyor yanlış mı biliyorum
(7,442 puan) tarafından
Lays ,Pepsi,MC donas,Tommy,Nike,adidas da ben ekleyeyim
tarafından
Allah razı olsun kardeşim
(7,442 puan) tarafından
Sendende canım benim keşke daha fazlası gelse elimizden
-Reklam-
+7 oy
(18,936 puan) tarafından
Hz ibrahimin atıldığı ateşe su taşıyan karınca misali. Elimizden sadece boykot geliyor. Onu bari yapalim. 
(7,442 puan) tarafından
Değilmi keske daha çok şey gelse o bebekleri gördükçe içim yanıyor ağlaya ağlaya bakıyorum yuregim dayanmıyor nasıl bir varlık buna kayıtsız kalabilirki keske bağrima basabilsem o yavrulari
(18,936 puan) tarafından
Keşke daha çok şey yapabilsek tabi ki.
(3,585 puan) tarafından
Çok şükür vicdan ve merhamet sahibiyiz ki boykot etmekte nasip işi bence.
(18,936 puan) tarafından
Çok şükür dostum
+1 oy
(1,914 puan) tarafından
Evet malları çok kaliteli bardaklarım pırıl pırıl oluyordu. Ama orda da pırıl pırıl bebekler daha minicik bedenler ölüyorken ben kullanamam. Türk markası da en az onlarınki kadar kaliteli. Bende gördüm dehşet bir indirim var. Bedava da olsa almam bu saatten sonra çok şükür elimizden bu geliyor keşke daha çok şey gelse de yapabilsek
(1,914 puan) tarafından
Demekki işe yarıyor köşeye sıkıştılar ben bugün gördüm sordum da çok az satılmış bir iki tane çok sevindim
(7,442 puan) tarafından
Doğrumu bilmiyorum ama colalarin yarısının renkleri solmuş 2 buçuk lt 5 TL'ye veriyolarmis ohh dedim inş satılmıyor diye ülkeye girişini engellerler
(1,914 puan) tarafından
Gümrükten geçiyor diyerek kullanıp alıyorlar ama almasak gümrükten bile geçemeyecek ama insanlar vicdanını böyle rahatlatıyor
(7,442 puan) tarafından
Aynen öyle talep olduğu sürece bu döngü hic bitmeyecek anlatamıyorsun iste
tarafından
Umay hangi markayı kullanıyorsun
0 oy
(797 puan) tarafından
Artık bizde almıyoruz dikkat ediyorum keşke boykot olan isimlerini yazsalarda hangi İsrail malı olduğu için almasak 
tarafından
Kız henkel Almanların
(7,442 puan) tarafından
Canım boykot ama destek verdikleri için
(7,442 puan) tarafından
Pervol fairy hepsinde henkel yaziyor
tarafından
Onları hiç almadım. Demekki henkel de boykot
(7,442 puan) tarafından
Evet canım

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,239 göst.
15 Eylül 2022 Aile kategorisinde Eda00 (737 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 832 göst.
27 Mart 2021 Aile kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 262 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
15 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde 2prensannesi!! (129 puan) tarafından soruldu

406,006 soru

12,170,648 cevap

36,636 kullanıcı

...