0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar bebegimin sarılık değeri 18 çıktı ve yenidoğan yogunbakima alındı cam ve sakurada kalıyor şu an sizinde böyle olup hemen iyileşen ya da taburcu olan oldu mu gerçekten çok üzülüyorum üzüntüden sütüm de çok azaldı ama yine de hergun gidip bırakıyorum kaç kez birde bir haftalık bebek kaç CC içer yani benim her öğün için 80 CC falan çıkıyor az gibi geliyor ona da üzülüyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(14,128 puan) tarafından
Gecmis olsun biz de kalmistik ama odada ben emziriyordum alip guzel beslendigi zaman isikla durursa dusuyor m etme saglicakla kavusun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Az deme azalır ilk önce kendin inan sütüm var de ceviz ye yağlı.olsun hurma ye 

Yeşillik ye yoğurt ye günlük 

Sonra sarı üzüm kayısı erik kaynqt iç 

Bebeğin için güçlü durman gerekiyor rezene iç papatya iç onseni sakinlestirir bebegede iyi gelir gözlerine dikkat et ışık görmesin Allah korusun göremez o ışık zarar veriyo 

Birde benimde bebeğim yattı sarilik 19.5 çıkmıştı 

Kendinden değildi hiç öyle uyuyordu yatırıldik 

Mavi ışık altında bir gece bu saatler çıktık elhamdülillah bol bol besledim hem emzirdim.hem.siringa ile verdim ağzına emzik vermedim her istediğinde beni emsin diye beş sayisina dikkat et isratina sarı cikiyorwa sarılık atiyordur eve gidince de güneş gören bir odaya yatır kafası gelmesin vücudu çıplak olsun sarılığı atar geçmiş olsun şimdi oğlum 3.5 yaşında kizumda olfu ama hemen güneşe yatırdım yatış verilmedi 13 tü onunkide
0 oy
(766 puan) tarafından
Seni yanına almadılar mi canım 17 yle bizde alındık ama bende yanındaydım 
(41 puan) tarafından
Hayır almadılar
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Sarılık neden oldu ki can yavrum kıyamam gecmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 134 göst.
14 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
19 Mart 2022 Diğer kategorisinde GSmsl (836 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 224 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 419 göst.
31 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Dilinniii (119 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,314 cevap

37,528 kullanıcı