0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (392 puan) tarafından
Kızlar bebegim hastalandi kac gun ateşler icinde oldu ne bilegim sonra oksuruk falan basladi simdi cok sukur iyi atlatdi ama ne kaynanam ne gorumcem 1 kez bile arayıp sormadi nasil diye 1 kere bile. Valla ben hastalansam arayip sormasalar bu kadar gucume gitmezdi yanlarinda aglaya aglaya doktora goturdum ondan sonra ne aradilar ne sordular... Ben ama onlara hic oyle olmadim kocamada dedim hicbisey diyemedii ne desin zaten garibim 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Haklısın tabi 
-Reklam-
+1 oy
(7,642 puan) tarafından
Canım düşmez kalkmaz bir Allah derler. Onlarda hasta olduğunda asla arama. Ya ben çok seviyorum böyle kısasa kısas yapmayı biliyor musunuz içimin yağları eriyor. 
(392 puan) tarafından
Aynisini yapicam kesinlikle!
0 oy
tarafından
Benimde aramazlar beni kaç kara bebeğim hasta oldu düştü sünnet olduğunda bile aramadı göremcelarim bende onları ne bayramda ne seyranda ararım köyde denk gelince konuşuruz o kadar umursamam da aramasınlar zaten sevmem ben öyyle
(520 puan) tarafından
Doe diyeyim canım bende şu an 2 inci bebeğime hamileyim ve dune kadar 4 5 vun tansiyonum bir yukseliyo bir düşüyo bahsettim böyle böyle anne diye dikkat et dedi ne geldi bir kere sen dinlen ben 1 2 saat çocuğuna bakayım dedi nede tekrar arayıp nasilsin dediler öyle söyleyeyim yom evler uzakmış yaya 15 dk uzak dediği mesafe toplasan bir km yada 1 km 250 m yani
0 oy
(2,873 puan) tarafından
Aman boşver aramasınlar sende onları aramazsın neden aramadın deyince de cevabını verirsin gelin alınca bu kaynanaların çoğu tapusunu da aldıklarını zannediyorlar gelin arar gelin yapar kaynana aramaz sormaz 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 498 göst.
20 Ocak 2023 Aile kategorisinde Dilek6616 (5,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 687 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 321 göst.
26 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Selcanttt (2,366 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 330 göst.