0 oy
143 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (30 puan) tarafından
3 aylik bebeklerim var ve 5 yasinda da bir kizim daha var.  dogumdan beri annem yanimda ve artik donmek zorunda bundan sonraki.surecte aileme yetebilmem icin tavsiyeleriniz nelerdir ? Bebeklerin biri kolik biri sakin bu arada.

5 Cevaplar

0 oy
(11,608 puan) tarafından

Konudan bağımsız ikizlerine ne isim koydun canım :)

(30 puan) tarafından
Asel ve Eslem :)) ablalari da Hüma
(11,608 puan) tarafından
Maşallah çok güzel isimleri Allah bağışlasın Allah kolaylık versin canım :)
(30 puan) tarafından
Amin cok tesekkur ederim Allah razi olsun :)
-Reklam-
0 oy
(98 puan) tarafından
Allah bağışlasın size bende ikiz büyüttüm şuan 5 yasindalar onlar bebekken kaynanam gille yaşıyordum ama yine bebeklere hep tek baktm her ihtiyaclarini 

emzik verdim ikisine çok büyük rahatlıkti emzik hiç sallama uykulari geldimi doyur emzik ver ağzına yerine bırak yatar ikiz bebek zor biraz ama alisiyrsn zamanla iki bebeğe :)
(30 puan) tarafından
Evet sukur ki ikisi de emzik tuttu :) ama biri kolik uyumak.icin destek jstiyor hamak.besigi var onda yatiriyorum cogunlukla
0 oy
(1,856 puan) tarafından
İnan tek bakmak çok büyük daha kolaylık kayinvslide anne çok karışıyor benim kaynana vardi 10 gün sabrettim sonra gönderdim çok rahattı bebeklik dönemleri
(30 puan) tarafından
Deneyelim bakalim insallah basarabilirim :)
0 oy
(313 puan) tarafından
Canım ailede ikiz varmıydı tedavi ile mi oldu
(30 puan) tarafından
Hayir canim tedavi degil en yakin teyzemde varmis ama.vefat etmis biri yasamamis. Teyzemden sonra bana denk geldi surpriz oldu :)
0 oy
(146 puan) tarafından
Allah yardim ediyor canin tek kalinca hele daha bj düzen oluyor ikizlerin herşeyini aynı anda yaparsan dinlenmeye bile vaktin kaliyor 
(30 puan) tarafından
Kizimin biri cok sabirsiz ve sinirli o biraz yoruyo ondan korkuyorum :D yoksa suan en guzel donemleri aslinda :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 251 göst.
4 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rakiraki (262 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 262 göst.
14 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 《♧eymen!m♧》 (4,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 426 göst.
3 Haziran 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Serap onur (11 puan) tarafından soruldu

411,554 soru

12,389,341 cevap

43,707 kullanıcı

Kategoriler

...