0 oy
157 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (300 puan) tarafından
Bir süredir sürekli atesleniyor. İlaç bile fayda etmiyor bir noktadan sonra. Gittik viral enfeksiyon dediler kan testinden sonra. Tam iyileşti dedik gene ateşleniyor. İçimde korku var. Zaten uykuları falan çok sorunluydu. İyice kötü oldu. Iki gecedir hiç uyumadım. Niye sürekli ateşi yükseliyor, başka çocuklarla temas etmeyen çocuk nasıl enfeksiyon oluyor tekrar tekrar.  Daha kotusunden saklasın Allah. Korkuyorum bu tekrar eden ateşten uyku sıkıntısından. İnternete bakınca kötü hastalık çıkıyor. Bebeğimin başındayım şimdi de. Çok da yalnız hissediyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
(7,812 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım kan verdiniz mi  tekrar 
(300 puan) tarafından
İşte ilk ateslendiginde verdik. Aşı olmuştu 3 gün sonra ateşlend. Değerler hep kötüydü doktor asidandir dedi geçti başka doktora gittik viral enfeksiyon ağır geçiriyor dedi. İlaç verdi. İyileşmisti ama dün yine ateşlenmeye başladı. Ben de düşük yüksek plan değerleri internetten bakınca kötü şeyler çıktı.
(7,812 puan) tarafından
3 günden fazla yüksek ateş düşmüyorsa hastaneye yatırıyorlar. Arkadaşın çocuğunu yatırdılar. Benim kızımda bir gün daha düşmeseydi ateş yatacakti. Doktor bu sene bu virüsün ağır olduğunu söyledi. Ben kara dut özü suya karıştırıp icirdim ve zeytinyağı sarımsak limon karışımı verdim. Onların iyi geldiğini düşünüyorum.
-Reklam-
0 oy
(498 puan) tarafından
Kaç derece oluyor. Allah yardımcın olsun Allah şifa versin. Başka Dr a da göster
(300 puan) tarafından
40 dereceye kadar çıkıyor. Ilacla 38 civarı tutuyoruz bir süre. Böyle devam ederse götüreceğim başka çare yok
(7,812 puan) tarafından
Havale geçirir aman dikkat belki de geçirdi fark etmedin
(498 puan) tarafından
Götür hastane de olması daha temkinli
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Biliyorsunuzdur belki ama calpol veya dolven ateş düşürücüleri açalı 1 ayı geçtiyse hiç fayda etmiyor. Bende verdim düşmedi 4 5 gün. Sonra yeni yazmıştı dr aldık geçmişti. Allah yardımcınız olsun iyi olur inşallah kaç yaşında. Hemen kötü düşünme 

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 858 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ikbal (51,726 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 39 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde clk38 (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 675 göst.

410,500 soru