0 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (620 puan) tarafından
Abur cubur hiç yemem ekmek çok az yerim o da buğday tüm gün evde çocuklarla hareketiyim de aralıklı oruç yürüyüş vs yaptım yine de veremiyorum kolajen aldım onu kullandım bırakınca 4 kilo falan aldım nasıl kilo vereceğim illa diyetisyene vs mı gitmem gerekiyor 

9 Cevaplar

0 oy
(5,475 puan) tarafından

Demekki kilo almanı tetikleyen etkenler öncelikle iyi bir dahile uzmanı ile görüşmeni tavsiye ederim 

(5,475 puan) tarafından
Çok şükür cnm güzel gidiyor ama aşırı derecede ağrım var ve düşük tehlikem devam ediyor
(659 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım dikkat et ilk aylar düzelir inşallah
(5,475 puan) tarafından
Amin inşallah canım ameliyat kaynaklı biraz zorluyor bı toparlasam herşey daha güzel olacak inanıyorum
(659 puan) tarafından
Acele etme . Tam olarak toparlan. Her şey hallolur. Tadını çıkararak hamileliğini geçir
(5,475 puan) tarafından
İnşallah cnm
-Reklam-
0 oy
(3,524 puan) tarafından
D vitaminin dusukse kilo vermeni engeller zorlastirir mesela, bir baktirmani oneririm
(1,881 puan) tarafından
Ben zayıfken D vitaminin eksikti en az 80 lerd olması gereken değer bende 4 dü o zmn da kilo almamı engelledi vücut için gerekli bir vitamin eğer eksikse tamamlanması lazım
tarafından
Vallahimi kızlar yoksa ben ondan mı kilo veremiyorum ilaclarimida Bayadır almıyorum çok düşüktü çünkü
(7,047 puan) tarafından
pazartesi bende kan vercem sabah. nevar ne yok baksin dr karaciger enzimlerim va komple baktirmak istiyorum.
tarafından
Canan sana bitiyorum baci :) kız sen yorumlarin çoğunu normal yazsan şuan puanın sevdanın puanı geçmişti sjsj
(7,047 puan) tarafından
normal derken nasi:) aman iki kafa dagitiyorum burda. spora geldim ccklar uyuyo esim de yoldan geldi kahvalti etti uyukladi tv karsisinda. kalkdi. geldim bende bos durani allah sevmez:)   elimde telefon varken kafadagitiyorum burda iki muhabbet edince puani gözetmiyorum yani birinin yorumuna salca olup lafa katilmak daha cok hosuma gidiyor
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Hormonal bozukluklar olabilir canım bir baktır 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
30 gün fit diye uygulama var onu indir evin içinde sporunu yap malesef evin içinde dolandığın spor dan sayılmıyor akşam 6 dan sonra birşey yeme zeytinyaglı agırlıklı ye 6 dan sonra acıkırsan bi kahve sadece o probiyotik te kullanmanda fayda var 
0 oy
(2,145 puan) tarafından
Kendi başına yapamıyorsan diyetisyen yardımı al. Ama ondan önce iyi bir dahiliye doktoru bul her şeyine baktır. Hatta kadın doğuma da git. Bende pcos var. Sürekli kilo problemi yaşıyorum.  Az alsam hemen yağ bağlıyor vücudum adet olmuyorum mesela. Belki kadınsal bir problem de vardır. Diyetisyenle vermek sağlıklı ve uzun süre kalıcı oluyor.
0 oy
tarafından
Önce değerlerini ölçtür derim bende veremiyordum bakalım ölçtürdüm sonuç bekliyorum. 
0 oy
tarafından
Aynısını yaptım seninle inan aralıklı oruç bana iyi gelmedi galiba onu anladım ben. 
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Tiroit baktır bende yemediğim hâlde 105 kiloydum   haşimato  teşhisi koyuldu  şuan  62   uzun süredir  kilo almadım
(620 puan) tarafından
Ilaç mı kullandın
0 oy
(981 puan) tarafından
porsiyon ve yeme saatleri de çok önemli, bir hastalık da olabilir arsştırılması lazım brncr uzmandan destek al

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
30 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde UmAYElcin (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bulutun annesi (65 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 377 göst.
11 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,165 soru

23,716,355 cevap