0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (2,079 puan) tarafından
Sizinkiler eğitime başladığınızda kakasını tutuyorlarmıydı az biraz ôyle seziyorum? Dün biraz yaptı sadece oda koyun kakası gibiydi :/

Ôyle olsa bile neler yaptınız çözümleriniz varmı?

9 Cevaplar

0 oy
(9,164 puan) tarafından
Kabız olmuş 

Benim.oglani meyvesuyu aciyor sürekli meyvesuyu veriyordum 

Kayısı falan verebilirisn
(2,079 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Sabahları aç karınla bir yemek kaşığı zeytinyağı ver canım kabız olmasın benimki korktuğu için yapmamıştı 1 hafta
(2,079 puan) tarafından
Benimki korkmuyor ama neden böyle olduğunu anlayamadım zeytin yağım yok ama iyi aklıma getirdin aldırayım ya
0 oy
(417 puan) tarafından
Canım kayısı yedir bol su içir ben o dönemler 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyordum kakasını yapmadığı günler ne olur ne olmaz kabız olmasın birde ondan korkar diye 
(2,079 puan) tarafından
İyi düşünmüşsün canım ishaldi sonra kabız oldu bezliyken ishaldi canım
0 oy
(2,605 puan) tarafından
Büyük tuvalete alışmakta zorluk çekiyor çocuklar ama seninki kabız olmuş gülüm tatlı kaşığıyla zeytinyağ içir limon sıkıp bir iki damla 
(2,079 puan) tarafından
Yapacağım canım onlarıda ishaldi kabız oldu hemen
0 oy
(18,917 puan) tarafından
Kabız olmuş. Bizim öyle olmadı. Çok bol su içir . Kayısı suyu ver bol bol. Ve kuru kayısı yedir. Sebze ağırlıklı beslenin bir süre. Mesela bamya kabak gibi sebzeler yiyin. Düzelir. Tuvalet eğitiminin başında kabız olması iyi olmaz sizin için..çocuk için hem zor olur hem de tuvalete gitmek istemez. Korkabilir. Hemen bugün dediklerimi yap bence. Ben oğlum kabız olduğu zaman bunları yaparım hemen . Geçer 
(2,079 puan) tarafından
Canım su içiyor ama ishaldi ondan sonra hemen kabız oldu bilmiyorum ufak bir enfeksiyon mu atlattı acaba bedenen birseyi yoktu ama
(18,917 puan) tarafından
Bilmiyorum ki. Belki öyledir. Geçer inşallah
(2,079 puan) tarafından
İnşAllah canım çok şükür yaptı kakasını baya yaptı ama poposunu sildiğim kaka yumuşamış canım korktuğu icin değil kabız olduğu icin yapmıyormuş anladım ama altına yapıyor yinede :/
(18,917 puan) tarafından
İyi şükür Bari. Altına yapması daha uzun süre devam edebilir bu hafta belki söyler bir iki kere. Sonraki haftalarda baya hallolur
(2,079 puan) tarafından
İnşAllah canım çok uzamadan ögreniriz inşAllah.
0 oy
(5,368 puan) tarafından
Bizimde 4.gün bugün büyük tuvaleti altina yapiyor tuvalete denk getiremedim hala çişini öğrendi sayılır ama arada kaçıyor tabiki sizin nasil gidiyor 3 yaş benim oğlum 
(2,079 puan) tarafından
Büyüğü altına yaptı çişi lazımlığına yapıyor canım bazende üzerine yapıyor ama olsun okadar diyorum.
(5,368 puan) tarafından
Kaç yaşında seninki. Çişim var demeye başladı mı yoksa sen goturunce mi yapıyor buyuk tuvalet cok zor gerçekten nasil olacak bilmiyorum
(2,079 puan) tarafından
3 e giricez bizde eylülde. Çişim var demiyorda ben soruyorum götürüyorum yapıyor da kakadan tık yok oda galiba kabız oldu sanırım önce bir ishaldi şimdi kabız oldu birkerede daha böyle olmuştu o kabız sayesindede fıtık olduğunu öğrenmiştim
(5,368 puan) tarafından
Allah kolaylik versin tuvalet egitmi cok sabir istiyor gercekten
(2,079 puan) tarafından
Sanada canım gerçekten öyle ya sabır giyerek götürcez bu işi yapcak bişi yok
0 oy
(3,066 puan) tarafından
Ablam biraktirdi hemen çişi hem gece hem gündüz ogrendi ama büyük tuvaletini tutuyordu onu yapmayacağım diye direniyordu birkaç gün kabız da oldu. En son düzeldi ama 3. Gün onu da yapmaya başladı lazimliga ya altına kaciriyordu ya tutuyordu 
(2,079 puan) tarafından
Ya bizdede öyle olcak bugidişle sanırım
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Bızde 4. Gundeyız tuvalet ettımının ilk ıkı gun yapma dı çok zorlandı agladı kaysı yedırsım 3-4 tane gectı şükür
(2,079 puan) tarafından
Bende yediriyorum simdi canım ishaldi ondan sonra oldu
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Bi kabızlık ara ara bezde de yaşiyorduk o yüzden fark etmedi. 
(2,079 puan) tarafından
Çözebildin mi kaka işini
(2,945 puan) tarafından
Çok şükür. Kızım sabah ve aksam 2 kere yapar şaşmaz zaten. Bizim 2. Gün halletti
(2,079 puan) tarafından
Süper maşAllah.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 159 göst.
0 oy
9 cevap 299 göst.
0 oy
5 cevap 254 göst.
24 Şubat 2024 Aile kategorisinde Hediye (5,690 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.