0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından
33 haftalık doğdu kilosu iyi enfeksiyon vardı cigerlerde 15 gün oldu küvezde iyileşti çok şükür bugün emzirme için çağırdılar birkaç kez çekti sonra bir daha almadı uyudu hemşire de biberonla denemiş 10 CC kadar ancak içip bıraktı emme refleksi yok dedi normalde emseydi taburcu olacaktı moralim çok bozuldu yarın tekrar gideceğim denemek için sizce düzelir mi çünkü biberon veya meme tutmadığı zaman taburcu olmuyor :(

5 Cevaplar

0 oy
(2,928 puan) tarafından
Düzelir aşkım :) 37 haftalık kızım da bnm öyleydi bir hafta büyüdü tuttu memeyi o yüzden kendini kasma eninde sonunda emecek gününü tamamlayan bebekler bile ememiyo ama bebek annedeki stresi hisseder kasılma onu sev uyandırmaya çalış güzelce kokla sakinle onun yanında panik yaprsan hisseder o korkma daha emecek isiracak şuan çok küçük 
(252 puan) tarafından
İnşallah canım sağ ol
-Reklam-
0 oy
(594 puan) tarafından
Benim bebepim 41+3 te doğdu ama emme refleksi yoktu kanında enfeksiyon vardı bi hafta anne bebek servisinde kaldık hep sağarsk verdim 40 günlük olunca emmeye başladı inşallah en kısa zamanda kacuşursunuz Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 
(252 puan) tarafından
Biberonu da çok tutmamış maalesef
(252 puan) tarafından
İnşallah sağ olun
(594 puan) tarafından
Ben şırıngayla yediriyodum
(252 puan) tarafından
İnşallah tutar da tutmazsa öyle görünüyor
0 oy
tarafından
aynı sorun bizde oldu. emme refleksi yoktu. bütün tedavileri bitti, biz dayanamadık imza verip çıkarttık küvezden. 
tarafından
silikon meme ucuyla denedim onda da çok başarılı olamadık. doktor taburcu etmedi, biz çıkardık hemen şehir hastanesine gittik çocuk doktoruna gösterdik. bizi emzirme ve rektalasyona yönlendirdi. orda bir ebe o kadar güzel ilgilendi ki anlatamam. ondan beri hiç sorun yaşamadım.
çocuğunu çıkart diyemem ama 2 haftada küvezde alamadığı kiloyu dışarıda 3 günde aldı. şimdiki aklım olsa antibiyotik tedavisi bittiği gibi çıkartırdım küvezden
(252 puan) tarafından
Birkaç gün uğraşıp gidicem deneyeceğim bakalım insllah tutar
tarafından
sorabileceğin bir çocuk doktoru varsa ona sor, doktor bize de eger ilaç kullanmıyorsa çıkarın diye. iyi ki imza verip çıkarmışım çok pişman olurdum yoksa. ömrümden ömür gitti o 14 günde.
(252 puan) tarafından
Bugün soracağım canım dün doktor yoktu
0 oy
tarafından
Şuan kaç haftalık oldu benim bebeğim 28 haftalık doğdu 37 38 haftayı kuvezde tamamlayınca anca emebiliyordu
tarafından
Çok şükür iyi canım 7 aylık oldu bugün 2 ay kaldı  yoğun bakımda
(230 puan) tarafından
Anladım cnm Allah bağışlasın
(252 puan) tarafından
36 hafta olacak bu hafta
tarafından
Yeni yeni gelişir emme refleksi canım normal
(252 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun neden bu kadar erken doğdun bir sıkıntın vardı.
(252 puan) tarafından
Enfeksiyondan dolayı erken doğdu doğumda da bebeğe geçti

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 179 göst.
+2 oy
5 cevap 109 göst.
0 oy
2 cevap 203 göst.
19 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozlemiray (568 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 274 göst.

Kategoriler

1,440,297 soru

23,678,013 cevap

310,056 kullanıcı

...