0 oy
476 göst.
Aile kategorisinde (725 puan) tarafından
İlk izlenimde... 

20 Cevaplar

+5 oy
(697 puan) tarafından
Kendini öven ve hemen samımıyet kuran insanı sevmem ve haklı da cıkarım hep
-Reklam-
+3 oy
(215 puan) tarafından
Konuşma şeklinden,karşısındakine nasıl davrandığından belli olur bence
+1 oy
(10,977 puan) tarafından
hitap şekli, mesela bir yere yemeğe gittin garsonla nasıl konuşuyor, markettekş kasiyere nasıl davranıyor. tabiiki yanılma payı yüksek ama az çok fikir veriyor
+1 oy
(694 puan) tarafından
Egosundan tavrından küçük görmesinden buna benzer bir sürü şeyden anlayabilirsin 
(3,226 puan) tarafından
Ah canım sana çok katılıyorum++++
+1 oy
(3,854 puan) tarafından

Ben pek iyi degilim ya bu konuda. Bakiyorum cok guleryuzlu. Ama sonradan fesat dedikoducu bisey cikiyor.

Ya da patavatsiz nasil konusuyor bu yaa daha beni yeni taniyor dedigim insanin sonradan iyi niyetli sakaci biri oldugunu anliyorum. Ben bu isten anlamiyorum:D

Her zaman boyle degil arada tutturdugum da oluyor tabi. 

+1 oy
(14,489 puan) tarafından
Anlayamadım hiç.

29 yaşındaym iyi kötü anlayamıyorum.

İtici gelen sonradan iyi insan cikabiliyo,

Aaa ne iyi dediğim hayal kırıklığı yaratabiliyo
0 oy
(5,377 puan) tarafından
Göz teması ve konuşma şeklinde hiç yanılmadım bu güne kadar
0 oy
(4,085 puan) tarafından
Konuşma şekli ve hareketleri 
0 oy
tarafından
Hocayım ben ve işim gereği günde onlarca yeni insanla tanışıyorum. Oradan edindiğim bir gözlem var ve nedense her şekilde çalıştı. Büyük küçük demeden.

Tanıdık biri hakkında bir şey sor ve sanki onda da tuhaf bir hal vardı son zamanlarda gibi kendi dinamiğinize uygun bit soru sorun. Bende yüzde yüz çalışıyor.

1. Eğer "çok dikkat etmedim ama Rabbim afiyet versin" temalı bir şeyler söylüyorsa dedikoduya çok yanaşmayan biridir.

2. Eğer hemen soruyorsa nasıl yani diye o zaman başkalarının hayatına biraz da olsa meraklı bir kişiliği vardır. Sevdiği insanların hayatları hakkında başkasından bir şey öğrenmezler genelde.

3. Eğer evet ya bir de şöyle böyle diyerek devam da ettiriyorsa o zaman dedikoducu bir yanı varmış. Başka yerde benim hakkımda da konuşur diyerek hayatımı mümkün mertebe açmam.
0 oy
(522 puan) tarafından
Konuşmasından davranışlarından az çok anlaşılır bı de negatif elektrik alıyorum bazen ondan 
0 oy
(2,871 puan) tarafından
Bir insan ilk buluşmada çok yılışık davranıyorsa sanki onun kızı ya da sevgilisi gibi o insandan korkarım asla hemen samimi olmaz bir insan. Mesela birkaç tanıdığım evlendi kaynanalari gör o benim kızım canım bilmem ne sonra içinden şeytan çıkıyor. Ya da kendi bulunduğum bölge de Türkler biz yardım ederiz diyorlar birbirlerine sıkıyorlar bol bol iş icraata geldi mi en çok onlar kazikliyor :D 
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Beden dilinden anlarım 
0 oy
(2,711 puan) tarafından
Bakislarindan davranisindan ve konusmasindan 
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Herşeyi bildiği halde bilmiyormuş gibi yapıp sana sorması, 

İnsanların üstünde minnet birakıp hem iyilik yapıp hemde sana sürekli bu böyle değil şu şöyle olacak demesi bu evde niye bu burda felan demesi,

Başkalarını sana kötüleyen insanlardan kesinlikle uzak durun emin olun başkasının dedikodusunu size yapan ilerde sizin dedikodunu başkasına yapar, 

İyi insanın gözünde yaş yüreğimde sevgi olur onu hissedersin o insanın gözünün sululuğundan anlarsın ben çok insan tanıyorum çokta kazık yedim insan sarrafı oldum 
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Bakışı tavrı konuşması hepsine de bakarım o an belli olur zaten nasıl olduğu şimdiye kadar tanıştığım herkes ilk tanıdığım günkü gibi ön yargı gerçektir 
0 oy
(5,668 puan) tarafından
Ben hissediyorum ya birinin suratına bakınca.Geneldede insanlara çok güvenmem tedbirliyimdir.
0 oy
(18,472 puan) tarafından
Enerjisinden. Ya alttan alttan ya da üstten üstten bakarlar. Alttan bakanlar sinsi ustten bakanlar kibirli olur. 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bakışları ve tavırları 
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Bir ay kadar markette çalış canim insan sarrafi oluyorsun.ben 7 sene falan markette çalıştım gözünden anlarım bide his meselesi tabi
0 oy
(361 puan) tarafından
Ben ilk gördüğümde ısındım ısındım ısınamadım yok o işten bişey çıkmıyor yani illaki bi husumet oluyor. He belki ben ısınamadım diye ön yargılı yaklaşıyorum bilemicem ama genelde çok yaşarım bu durumu. 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 490 göst.
6 Kasım 2020 Diğer kategorisinde _Emine_ (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 635 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,041 göst.
10 Ağustos 2023 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 907 göst.