0 oy
941 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar şimdi size birşey sormak istiyorum bakalım kim benimle aynı düşünce de…
Siz bir insanın temiz olduğunu nasıl anlarsınız yani afedersiniz insanın evini *** götürüyor her yer her yerde ay yılda bir temizliyor evini ama kendine çok temiz yani tuvalete giderken üstündekileri odada çıkarır girer tuvalette su falan sıçramasın diye sonra elini halıya bile vursa hemen kalkar yıkar ve buna benzer şeyler işte kısacası kendi canına temiz ama dediğim gibi evinizde *** götürür her köşede ayrı bir pislik vardır sizce bu kişi genel olarak temiz midir yoksa temiz görünmek için mi böyle yapıyordur umarım anlatabilmişimdir ‍♀️

22 Cevaplar

+1 oy
(964 puan) tarafından
Temiz insan o pisliğin icinde yaşayamaz herşeye temizdir göstermelik temiz olmuş o biraz 
tarafından
Ama sorsan çok temiz herkes kendini kıskanır temizlikte
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bence temiz görünmek için öyle yapıyordur 
tarafından
Bende öyle düşüniyorm çünkü insan önce yaşadığı yeri temiz tutmalı ki kendi vücudu da temiz olsun yani aslan yattığı yerden belli olur misali
+1 oy
tarafından
Göstermelik o temizlik bence :) 

Madem elini yikiyo evini de temizlesin de bi ise yarasın 
tarafından
O yok işte
+1 oy
(12,767 puan) tarafından
O bı hastalık bence temizlik ile alakası yok takıntılı biri demekki temiz olsa evi de temizler 
tarafından
Evet canım kendini temiz gösterme hastalığı :-)
0 oy
(405 puan) tarafından
Her yer her yerde derken. Dağınık olarak mı yoksa etrafta pislik mi var. 
tarafından
Hem dağınık hem pislik anlamında
(405 puan) tarafından
Pis o zaman
0 oy
tarafından
Temiz değildir gösteriş yapıyordur o kişi temiz olsa o evde oturamaz 
tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum ama o kişiye sorsan çok temiz herkes temizliğini kıskanır
tarafından
Evi pis olan birinin hangi temizliğini kıskanıyorlar acaba
0 oy
tarafından
Bizim burda derlerki insanın temizliği evinden belli olur bencede öyle 
tarafından
Aynen cnm bende öyle düşünüyorum
0 oy
tarafından
Bir insanın temiz olduğu evinin önünden bellidir diye söylerler. Temiz bir insan evini ve kapısının önünü temizler önce onunki kendini titiz gösterme çabası. Bir insanın evi özellikle tuvalet banyo mutfak bunlar temizse temizdir benim gözümde. 
tarafından
Bence öyle cnm ama işte ama huylu huyundan vaz geçmez
0 oy
(29,526 puan) tarafından

Öyle insanin kesinlikle piskolojisinde sorun var demektir.

Kendi temiz olsa ne yarar onemli olan yasadigin yeri temiz tutmak.

Evi temiz olanın kendide temizdir.

tarafından
Evet canım kendini millete temiz gösteriyor bildiğin bide abartarak yapıyor bunları
0 oy
(52,086 puan) tarafından
bazi kisilerin hastalik gibi birseydir annemlerin komsusu var dediğin gibi degisik takintilari var ama gör genel olarak titiz değil. ben titiz değilimdir ama şart surt denilen seye onem veririm gittigim yerin evi tozluymus daginikmis bakmam 
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Ayni kaynanam evini b ok goturur milletin evini elestirir temizim die ortalikta dolasir temiz falan degil pasakli onlar bana geldiginde masaAllah evin nasil temiz yerleri neyle siliosun yok bilmem ne die sorar yatak odama almadgim icjn bir ara kucuk eltim yatak odamdan birsey alcakti sormus eltime temiz miydi oda daginik miydi demis onlar gorunurde temiz guya b oklular
tarafından
He aynen tam olarak öyle kendi evini *** götürür bide milleti eleştirir sözde de herkes kendini temizliğini kıskanır
(5,910 puan) tarafından
Once kndine bir baksin valla bazen milleti elestirirken soyleyesim gelior once sen kndi evine bak die ama birsey demiorum
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Her şeyi geçtim tuvalete giderken üstünü çıkarmak nedir. Elbisene su değmesi vücuduna secmesinden iyidir bence 
tarafından
İşte bnde kaç defa aynı seyi düşündüm hep ve yüzüne de söyledim ama yine aynı artık kafası nasıl işliyor bilmiyorum
0 oy
(129 puan) tarafından
Belki evi daginikdr Bnde temizim ama ev çok dağılıyor çocuktan 
tarafından
Çocuk falan yok evde hem dağınık hem pis
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Bnce takıntılı biri
0 oy
tarafından
Benim için temiz kadin ocagi temiz olmali ocak demirleri falan yağlı yagliysa bitmiştir bide tuvalet banyo önce ikisi önemli benim için el yıkamak da çok önemli ben günde.kac kez yıkarım bilmiyorum yağlı pis elinle asla bir yere dokunmam her yer piş yağ olur elime krem sürsem belli bir süre elimi havada tutuyorum ya her yer yapış yapış olmasın diye 
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Aslan yattığı yerden belli olur önce evi temiz olmalı o yaptığı şeyler gösteriş bence 
0 oy
tarafından
Halisina basınca ayağıma bişey yapmismiyorsa temizdir :D
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Takıntı olabilir o temizliğinden degildir
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Biz köyde yaşardık ve evin etrafındaki çöpleri toplar sonra süpürürdük taa yola kadar sonra o süpürdüğümüzü toplar çöpe atardık bunu görenler şöyle derdi bir insanın temiz olduğunu evinden anlarsın ... Çokta doğru bi söz çünkü öyle işleri yapar bitirir duşa girerdik evin içini zaten yazın her gün her gün halıları çırpar siler yıkar vs vs ya bir insanın titizlişiği evinden belli olur 
0 oy
(255 puan) tarafından
Bi insan temizse evide temiz olmalı bence sacma yaptığı hareketler 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,142 göst.
10 Ağustos 2023 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 2,795 göst.
26 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 530 göst.