Ya gerçekten artık parka çıkartmak istemiyorum. Bizim burdaki parkta sürekli futbol oynuyor çocuklar. Tamam çocuk elbette oynıycak ama üstte koskoca alan var oraya gidin bebekler var diyoruz yok. Size mi sorcaz diyorlar. İki tane salıncak var karşılıklı bir tarafta biz sallanalim siz diğer tarafta oynayın o da yok. İki salıncak kale olacakmış onlar futbol oyniycakmis. Valla her seferinde uyarmaya bıktım. Bugün baktım gene top oynayanlar var başka parka gidelim dedim. Orda da varmış. Kızımı koydum salıncağa sallıyorum. Bir vurdular benim omzuna geldi ama çok acıdı. Burası futbol sahası değil diye çıkıştım. Gelip özür diledi birisi önemli değil ama dikkat edin küçük çocuklar var bak dedim. Aradan 5 dakika geçmedi kızımın kafasına geldi ya. Ve normal futbol topu yavaş falan da gelmedi. Ben kime kizayım şimdi onlarda çocuk oynamak istiyor. Yemin ederim parkta gitmek istemiyorum artık. Her seferinde ay top gelir mi bir şey olur mu korkusuyla. Çocuklarla mi ugrasiyorsun demeyin valla soğudum parka çıkmaktan. Geçen de birisinin çocuğuna geldi top tam merdivenleri çıkarken düştü. Sizin orlarda da böyle mi