0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (3,636 puan) tarafından
Kizlar moralim çok bozuk benim kız emmiyor emmedigi için göğsüm de sütte bitti ve ister istemez sarktı biraz küçüldü ve civiklasti eşimle muhabbet ederken süt varken baya yaklasiyordun şimdi doğru düzgün dokunmuyorsun bile dedim.. O da ne derse iyi, 

O zaman sert  ve dikti diyor şimdi sarkmış boşalmış küçülmüş diyor ben cıvık memeyi sevmem diyor 

Ay nasıl sinirim bozuldu anlatamam yaa gobegimden rahatsızım zaten üstüne bi de bunu dedi moralim bozuldu 

Ama cidden süt bitince sarkti civiklasti sinirim bozuldu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Para ver yaptirayim deseydin,bazi erkekler konjsmayi bilmiyor cidden
(3,636 puan) tarafından
Dedim dedim boş yapma diyor işine gelmeyince
3. Çocuğu istemesini iyi biliyor ama doğumdan sonra değişiyor insanın vucudu napalm yani demi
tarafından
Yani oyle canim ,ayrica doguma gerek yok zamanla her insan vucudu degisiyor hicbirimiz ayni kalmiyoruz ki
(3,636 puan) tarafından
Bi de karnımda catlatlar var ilk kızımda hiç bisey bilmiyordum kimse bisey demedi krem kullanmadim sonrada geciremedim gobek sarktı goguslerde öyle valla kadinligimi unuttum
Bi de sagolsun eşim destek verecegi yerde kostek oluyor
-Reklam-
0 oy
(745 puan) tarafından
Ya bunlar nasıl insan ya bir insan eşine bu şekilde söyler mi ya ben anlam veremiyorum ya nasıl bir kadını üzebilirler ya cidden anlam veremiyorum ya bu kadar olmaz ya
(745 puan) tarafından
Sabırlı ol sadece ya ha havle de geç belki onun da bir stresi dönemi vardır eminim belli bir zaman sonra söylediklerine pişman olacaktır
(3,636 puan) tarafından
Sanmıyorum canım sen sordun bende söyledim diyor hala
(745 puan) tarafından
Bak sana bir sır vereyim mi her şeyi kafana takarsan çabuk yaşlanırsın o yüzden ne söylerse söylesin kulak arkası et ben böyle mutluyum de ben kendimi böyle seviyorum de kusura bakma da yani de çocuk doğurdum olan bir şey de beğenen beğensin beğenmen de kendi bilir de
(3,636 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım çok sağol deneyeceğim bakalım kuzum :*
(745 puan) tarafından
:* :*
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Silikonla hallederiz sen paradan haber ver deseydin anne olunca vücut değişebilir bu çok normal üzme kendini ya 
(3,636 puan) tarafından
Enerjim motivasyonum çok düştü sayesinde
Paraya gelince gerek yok sen böyle iyisin diyor dedim giderim güzellik merkezine giderim hastaneye yaptiririm cokmu zor dedim hemen lafı ceviriyor
0 oy
(988 puan) tarafından
her annenin kaçılmaz sorunu emzirme bitince sarkması malesef ki.çocuklar bizden bedenimiziden ruhumuzdan çok çalıyo ama eşlerin umurlarında değil bi de üstüne patavatsızca konuşmaları yok mu...benim de evlendiğimizde göğüslerim küçükte mesela doğumla büyüdü diye eşimin hoşuna gitti ben büyük seviyorum diyo ama emzirme bittikten sonra eskiye döncek bazen onun stresini de yaşıyorum.Bebeğim 2 aylık şu an ve bana geçen haftalarda herkes doğurup zayıf geziyo sen niye böylesin dedi.Hiç unutmayacağım bi söz üç gün ağladım.hamilelikte çok kilo aldım biliyorum ama hemen veremem bana zaman bile tanımadı.Çok zoruma gitti.
(3,636 puan) tarafından
Dengesizler çünkü çok iyi biliyorlar biseylerin kolay olmadığını ben hamileyken de bana diyordu fazla kilo alma bak 10 kiloyu geçmesin diye dengesiz geri kafalilar

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 482 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Zoli (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 971 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Layla (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 494 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 631 göst.
1 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde Öykü naz (350 puan) tarafından soruldu

411,205 soru

12,377,413 cevap

42,944 kullanıcı

Kategoriler

...