Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Linclemeyin vajina da siğil
0
oy
572
göst.
12 Haziran 2024
Diğer
kategorisinde
Aygulsongu
(
0
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba hanımlar biliyorum belki linç edeceksiniz ama sormam gerekiyor 7 yıllık evliyim ve eşim beni çok kez aldattı çocuklar için hep affettim kimsem yok çünkü sorum şu ben uzun zamandır enfeksiyon çekiyorum ama farklı biraz yani normal de enfeksiyonum yok ama her iliski sonrası çok ağrım yanma kaşıntı oluyor normal de yok iliskiden sonra hep enfeksiyon oluşuyor ve geçen yine ilişki oldu yine ağrıdan duramıyorum afedersiniz bugün farkettim. Vajinanın iç kısmında parça parça şeyler var böyle siğil gibi 4.5 parça yani bu neden olur yarın kadın doğuma randevu aldım ama sormam gerekiyordu cinsel yolla bulaşan hastalik diyor başka kadınların pisliği bana mı bulaşmış oluyor kafam çok karışık kanser olabilir dedi rahim ağzından örnek alacaklarmis başına gelen varmı
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
18
Cevaplar
+1
oy
12 Haziran 2024
honki ponki toninok
(
13,080
puan)
tarafından
cevaplandı
hpv olabilir canım. onun türleri var. test yapıyorlar ortaya çıkıyor. o kocanı boşamak için harika bir sebep, seni hasta etmiş ********!
12 Haziran 2024
Papatya0000
(
159
puan)
tarafından
yorumlandı
Bendede vardı doğum ettim geçti doktor bana da eşinden geçmiştir demişti oda mi aldatmıştir acaba
12 Haziran 2024
honki ponki toninok
(
13,080
puan)
tarafından
yorumlandı
yani net bir şey söylemek doğru değil. en çok ilişki ile bulaşır ama ortak kullanım alanları, ten teması ile de bulabilir.
12 Haziran 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Malesef havlu ve tuvaletten geçebiliyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
12 Haziran 2024
rlm
(
4,532
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen testlerini, kontrollerini ihmal etme. Benim bir arkadaşım benzer bir durum yaşadı 18 yıllık evlilikleri bu nedenle bitti. Doktor eşinden bulaştığını söyledi ve eşi başta inkar etse de 1 sene önce aldattığını sonunda itiraf etti ve ayrıldılar. Madem eşinin aldattığını biliyorsun neden yanında duruyorsun ki?
12 Haziran 2024
Aygulsongu
(
0
puan)
tarafından
yorumlandı
Kimsem yok çünkü annem babam sizlere ömür.. arkamda duracak kimsem yok... Bazı şeyler mecburiyetten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
Realisthanim
(
2,597
puan)
tarafından
cevaplandı
Dediklerinizin hepsi olabilir, keşke aldattigini ilk öğrendiğiniz anda kadın doğum doktoruna önlem amaclı gitseydiniz. Vakit kaybetmeyin, durumunuzu doktorunuza açık bir sekilde söyleyin, geçmiş olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
Papatya 5821
(
328
puan)
tarafından
cevaplandı
Hangi enfeksiyon sarı akıntı kaşıntı yanma da aynımı yoksa sadece siiglik ile alaşir (vajinal külturde çıkarmi ) çünkü hiç kurtulamadim ilaclarla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Yavrum madem aldatıyor bile bile ilişkiye korunmasız neden giriyorsun eyvah yâ:( geçmiş olsun çok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
Gamzeliwampir
(
2,492
puan)
tarafından
cevaplandı
Rahatlığınıza hayran kaldım gerçekten okurken dedim ki nasıl bir kadın aldatılmaya göz yumar ve üstüne üstlük defalarca kez cinsel ilişkiye girebilir diye hiç mi gururunuz yok hiç mi bir kadın olarak sorgulamadınız kendinizi ben ne yapıyorum diye aldatılmışsın sen canım namussuzluğun hiç bir dilde affı olmaz istersen 10 tane çocuğun olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
Doga_DVM
(
5,464
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet canım. Adı HPV cinsel yolla bulaşan bir hastalık malesef. Bazı türleri rahim ağzı kanserinin birinci nedeni. Bakalım bi testlerin çıksın inşallah
12 Haziran 2024
Balkaymak
(
2,192
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasıl bu kadar net cevap verebiliyorsunuz
12 Haziran 2024
Doga_DVM
(
5,464
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasıl yani? Ne demek nasıl bu kadar net cevap verebiliyorsunuz? Soruyu açar mısın biraz daha
12 Haziran 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bu kadar net derken bayan zaten aldatıldım demiş yani eşine şüphe üzerinden iftira atma gibi bir durum yok ve evet bu hastalık tam olarak o nadiren ortak kullanım havlu klozet gibi yerlerden de geciyor
12 Haziran 2024
Doga_DVM
(
5,464
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen nadiren olabiliyor ama çok çok düşük bir ihtimal. Çok eşlilik söz konusuyken aksi düşünülemez zaten
12 Haziran 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Doğa biz eşimle nisanliyken buraya geldiğinde bungalov kiraladık ayni odada ayrı yataklarda yattık bunu şu açıdan söylüyorum aramızda cinsel bir temas olmadı ama malesef gelen çarşaflar falan çok kirliydi bir gece konaklayip çıktık ordan başka yere ikimizde de aynı anda çıkmış ben gidip ilaç tedavisi oldum oda lazerle yaktirmis ama tekrarlamış yani bizim birbirimizden birkaç yıl sonra haberimiz oldu aynı anda olmasından o zaman bekardim doktor havlu klozet gibi yerlerden de geçtiğini söyledi o ilaç kullanmadigi için benim gibi atlatamamis ama bayadir birşey yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
PrensesAnnesi1903
(
745
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah önce koktuğuna uğratmasin inşallah öyle bişey yoktur fakat aldattığını bildiğin halde korunmasız ilişkiye girmeseydin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
Eslemmm
(
2,546
puan)
tarafından
cevaplandı
Aldattığını bile bile prezervatif taktirsaydin ya canım niye üç kuruş etmez adam için kendini sağlığından ettin.rabbim yardımcij olsun sana güzel kapılar acsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
BirbalAnnesi
(
18,181
puan)
tarafından
cevaplandı
Aldattığını bilmene rağmen ayrılamamanı ve ilişkiye girmeni bile bir yerde anlayışla karşılarım ama madem eşin tek eşli değil ve bunu biliyorsun kendini hem oluşabilecek hamileliğe hem de cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklara karşı neden korumuyorsun ?
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
Hayal _paris01
(
324
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende siğil gibi iki tane et parçasına benzer özel bolgede var ama cinselik yolla bulaştığını düşünmüyorum adet oluyorum adetten sonra sürekli enfeksiyonum var ikinci kızımdan sonra oldu hep bu demek olmyr her siğil ondandır habsizinki ondandr diyorsn biliyrsn önlemini alsaydiniz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
eylul_
(
1,855
puan)
tarafından
cevaplandı
Siğil olabilir hemen kötüye yorma bendede hamileliğin son aylarında çıkmıştı kendiliğinden geçti.
12 Haziran 2024
Hayal _paris01
(
324
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende de hamilelikte çıktı büyüktü o zmn şimdi nokta kadar ete de benzyr tam anlamlandiramadim ama doktra gidecem cnm illa ilişki yoluyla bulasmiyor elle ayakla vücutla da bulaşıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
2 boys mommy
(
2,832
puan)
tarafından
cevaplandı
Esin baska kadinlatla birlikte oldugu icin hpv virusu kapmis ondanda sana bulasmjs ihmal etme mutlaka git doktora
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
Papatya&
(
2,007
puan)
tarafından
cevaplandı
Olabilir bir tanıdığım öyle ameliyat oldu tekrar olabilirmiş Ağustos ayında yine gitcek kontrole sen niye sustun Allah eşinin belasını versin inşallah
Senide hasta etmişti kimsen olmasada durma artık yanında
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
Mrvgul
(
3,435
puan)
tarafından
cevaplandı
Adamın aldattığını bildiğin halde neden prezervatif kullanmdırmıyorsun elin karılarının hastalıkları sana geçmiş olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
Oziis
(
1,434
puan)
tarafından
cevaplandı
Neden mi oluyor esin aldatmış ve sende enfeksiyon kapmissin onu alıyorlar mutlaka git doktora olan kadınlara oluyor iste
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
incitanem
(
8,085
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim değil ama arkadaşımın başına geldi. Rahim kanseri olduğu ortaya çıktı. Aldatma sonucu. Ve eşini boşadı. Lütfen bunları bile bile evli kalma
12 Haziran 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ay benimde başıma gelmişti. Çok korkuyorum bu rahim kanserinden.
13 Haziran 2024
incitanem
(
8,085
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah korusun. Tedbirini al, kontrollerini de yaptır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Bana da bulaşmıştı bundan 4-5 ay önce falan kadın doğuma gittim bana bir ilaç verdi, siğillerin üzerine sürdüm ve geçti ondan sonra bir tane daha çıkmıştı ona da sürdüm O da geçti şu an birkaç aydır yok Allah'a şükür. Bağışıklık düşünce daha çok ortaya çıkıyomuş.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
2
cevap
92
göst.