0 oy
208 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (47 puan) tarafından
Arkadaşlar bekarken de göğüslerim büyük ve sarkıktı 18 aylık kızım var Eylül de sütten keserim göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum sarkmış ve deri hep içi boş ben rahatsız oluyorum. Yapan var mi daha önce süt kanallarına zarar veriyor mu belki ikinci çocuk düşünürsem diye soruyorum. Hangi bölüme gitmem lazım fiyatları nedir şimdiden teşekkürler 

3 Cevaplar

0 oy
(9,718 puan) tarafından
İkinci cocugu dusunursen sıkıntı olur canım maalesef cocuk işini bitirmen lazım onun için. Amelıyat sonrası dikkat etmek gerek diye bılıyorum benımde buyuk ve sarkık senın gibi bu bebegım dogsun emzırme bıtsın dusunmuyor değilim sıcakta altı pişiyor rahatsız oluyorum kıyafet bulmak sıkıntı gomlek giyemiyorum sırtım agrıyo felan fılan bunun için sanırım ortopediye gitmen gerekiyor
(838 puan) tarafından
Kız ortopedı nedır
(9,718 puan) tarafından
Nasıl yani?
(838 puan) tarafından
Ortopedı göğüse bakmaZ kı cnm
(9,718 puan) tarafından
Plastik cerrahiye de gidilebilir
-Reklam-
0 oy
(13,366 puan) tarafından
süt kanallarını ellemeden yağ dokuyu alıyorlar. seneler öncesinde ablamın arkadaşı oldu, doktor son noktaya kadar aldım dahası süt kanalları onları elleyemem demiş. plastik cerrahiye gitmen lazım 
0 oy
(5,400 puan) tarafından
Plastik cerraha gitmen lazim benimde ayni malesef ama ben acısına dayanamam diye yaptirmak istemiyorum
(869 puan) tarafından
Hiç acı hissetmedim ben
(5,400 puan) tarafından
Ameliyat sonrasi agrili ve acılı gecmiyor mu
(869 puan) tarafından
Canım belki doktordan kaynaklı hiç o konuda sıkıntı yaşamadım bekardım evlendim hamilelik derker tekrar sarkma oldu sadece
(47 puan) tarafından
Eskisi gibi mi oldu peki süt geldi mi bazılarında süt gelmiyormus artık yani toparlasa da bana yeter ikincisinin ne zaman olacağı belli değil kısmet belki hiç olmaz eskisi gibi mi sarkar acaba
(869 puan) tarafından
Süt gelmedi canım bende maalesef doktor süt gelir demişti ama ondan mı kaynaklı bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 311 göst.
0 oy
6 cevap 241 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gamzeli00022 (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 504 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlk22 (658 puan) tarafından soruldu

410,731 soru

12,358,529 cevap

41,274 kullanıcı

Kategoriler

...