0 oy
423 göst.
Aile kategorisinde (38 puan) tarafından
Kızlar oğlum 3 yaşında scooter aldım ama pek hevesli değil sakat gibi o kadar yavaş sürüyor kii sanki bir ayagını alçıya almışlar gibi :D nasıl öğrenecek bu çok hantal bir çocuk :)

12 Cevaplar

+4 oy
(4,682 puan) tarafından
Yazılanı şaşkınlıkla okuyorum inanın  sakat gibi ne kadar ağır bir cümle kullandığınızin farkında mısınız  posta hemen girdim dün benim oğlumda hevesle sürdü ama başarısız oldu diye sizi motive etcektim ama gerek yokmuş 
(38 puan) tarafından
Ay ne gereksiz duyar durumu anlatmak için benzetme yaptım sadece yaa
(4,682 puan) tarafından
En az sizin çocuğunuza sakat gibi diye post açmak kadar gereksiz bir yorum oldu benim ki haklısın
(38 puan) tarafından
He tamam ben böyleyim işte ne yaparsın en iyisi sensin tamam :)
(11,301 puan) tarafından
Allah benzettiğin duruma düşürmesin canım dalga alınacak bir konu asla değil. Kaplumbağa gibi sürüyor deseydin. Sayısız benzetme var. Gereksiz duyar kasmıyoruz güldüğün durum komik değil
(436 puan) tarafından
Bence gereksiz duyar degil herkes kalbinin ekmeğini yer şaka bile olsa benzetmeniz komik falan degil
(38 puan) tarafından
Tamam size sorarım bir dahakine aklıma gelmemişti kaplumbağa örneği :) Allah nr benim evladımı ne de başkasının evladını asla o duruma düşürmesin tövbeeee :)
(38 puan) tarafından
Sevgili eda98 kınım kınım kınandım hissettim tamam :)
(11,301 puan) tarafından
Aynen canım
(4,682 puan) tarafından
Kolu Sakatlanmış gibi desen inan kimse birşey demez ama sakat gibi deyince olmuyor en iyisi ben olmak gibi niyetim yok iyi anne iyi insan olayım yeter
(38 puan) tarafından
Hepimizin isteği bu ama insanlarda okuma problemi var cidden altta yorumlarda çocugum için evde halıları falan kaldırdığımı yazmışım kimse bana aa ne güzel yapmışsın demiyor sadece bir yere takılıp ordan ilerliyorlar ben o kadar düşüncesiz bir anne olsam scooter nasıl öğretebilirim diye post mu açarım çocugum için çabalıyorum gidip de çocuguma öyle kelimeler kullanmıyorum tabiki hepimiz iyi anne olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince inşallah oluruz da :)
-Reklam-
+1 oy
(1,670 puan) tarafından
Sakat gibi derken? Çocuğundan bahsediyorsun dimi 
(38 puan) tarafından
Gereksiz duyar kasmayın yaa he kendi çocugumdan bahsediyorum teşbih yaptım durumu anlatmak için
0 oy
(145 puan) tarafından
Sürdükçe başka çocukları gördükçe öğrenir canım şuan ilk defa sürüyorsa gayet normal öyle sürmesi.scooterin ayaklarını temizleyip evde de alışmasını saglayabilirsin.benim kızım da 3 yaşında 1 yıldır sürüyor gayet de hızlandı ilk başlar dediğin gibiydi
(38 puan) tarafından
Evet evet ben de evde alıştırma yapıyorum ama inanılmaz komik görünüyor :)
(145 puan) tarafından
hizlaninca kossan da yetisemeyeceksin tadını çıkar komik hallerinin
0 oy
(4,937 puan) tarafından
Sürdükçe öğrenir canım. Beenım esım almıştı kışın evse scooter bı tarafa kızım bı tarafa gıdıyodu. Gecenlerde beraber gıttık parka ınanamadım sürüsüne. Meger esım cıkardıkça az az öğrenmıs basıyor gıdıyo benımkı de 3 yasnda
(38 puan) tarafından
Hahaha bizim ki ne zaman alışır acaba azcık hevesi olsa o da yok :)
(4,937 puan) tarafından
Sürdükçe heveslenır, heveslendıkçe sürer :D video falan ac yutubeden bız kışın öyle acıyoduk :D
(38 puan) tarafından
Yaa video güzel fikir hiç aklıma gelmemişti :)
0 oy
(681 puan) tarafından

Sakat, hantal ne tuhaf benzetmeler bunlar, benzetme de olsa bu kelimeleri çocuğuna nasıl yakıştırıyorsun, gerçekten nick'in tam hakkını veriyorsun Acemi Anne :angel:

(38 puan) tarafından
Senin kadar yaratıcı bir nick bulamadığım için çok üzgünüm gerçekten ben bu kelimeleri gidipte çocugumun yüzüne söylemiyorum ayrıca şurda iki bişey öğrenmeye çalışıyorum ya lütfen duyar kasmayı başka profillerde yapın lütfen ben böyleyim ne yapalım anca işte öğreneceğiz :D
(681 puan) tarafından
Ben de tam adımı taşıyorum :) neyse öyle böyle öğrenirsin inşallah.
(38 puan) tarafından
Hayırlısı be :D
0 oy
tarafından
Canım sakat gibi demişsin ama hoş olmamış tabirin çok yanlış bence. Benim 4 yaşında oğlan daha hiç sürmeyi bilmiyor. Bisiklete bindi mi pedal çevirmeyi bile bilmez. Merak etme yaz aylarındayız çabuk öğrenir. Çocukların algısı becerisi bizden çok daha üstün. 
(38 puan) tarafından
Yahu benzetme yaptım buraya öyle yazdım gidipte çocuguma öyle demiyorum tabiki :)
tarafından
Yine de hoş değil canım ben sadece hoşuma gitmediğini belirttim linç tayfadan değilim :)
(38 puan) tarafından
Linç tayfa da bir ayrı zaten iki bişey öğrenmeye çalışıyorum hıı çocuğa öyle denmez tamam abla bir çekil aradan da annelerden taktik alalım yaa :D
tarafından
İşte buraya öyle aklına gelen her şeyi yazamazsın bacım hemen damlarlar her posta verilecek cevapları da mutlaka vardır :)
(38 puan) tarafından
Hahahah vallahi haklısınız :D
0 oy
(742 puan) tarafından
Sen ogretemezsin kendi kendine zamanla ogrenir
(38 puan) tarafından
Yaa ben de çırpınıyorum demek ki içten bir istel lazım :)
0 oy
(15,538 puan) tarafından
Başka çocukları sürerken görürse öğrenir. Benim 5 yaşindaki kızım süruyordu. 1.5 yaşinda küçük kızım ona bakarak nasıl yapildiğini çözdü hemen. Scooterin boyunu ona göre ayarladık. Biraz zorlansada ilerliyor. 
(38 puan) tarafından
Aa model alma önemli diyorsunuz yani parka çıkarayım o zaman :)
(15,538 puan) tarafından
Kesinlikle önemli. Büyük kızım zor öğrenmişti. Süremiyordu zorlaniyordu. Küçuk ablasina baka baka öğreniyor. Biz anlatsakta boş. Çocuk çocuğu örnek alıyor.
0 oy
(14,539 puan) tarafından
Zamanla öğrenir İlk evde kullanın evde daha kolay öğreniyorlar 
(38 puan) tarafından
Yok sokağa çıkarmadım zaten hiç halıyı topladım evde dedim alıştırma yapalım :)
(14,539 puan) tarafından
İyi olmuş
Kızım annemin terasında öğrendi oğlum 15 aylık civarı evdeydi süre süre öğrendi şimdi 2 yaş tam kullanıyor :)
0 oy
(20,346 puan) tarafından
Sakat gibi derken ? Birincisi sakat gbi diye benzetmen engelli insanlara hakaret ikincisi evladına ağır bi konuşma 
(38 puan) tarafından
Evet abla baktım üzüldüm senin adına hiçbir meşgalen yok burası dışında az sosyalleş :D ne bileyim anlık kahve resmi istemekten falan ibaret değil bu hayat :D
(20,346 puan) tarafından
:D burdaki postlarımdan meşgalem olmadığını nasış anladın ya pessss ben buraya kaç günde bi post açmışım onada baksaydın gezmekten vaktim yok gerçi seni ne kadar ilgilelndirirki sen sosyalleş bence tek tek postlarımıza bakmakta zaman kaybı değilmi ayrıca senin nerden ablan oluyorum ? Valla hayatımda senin kadar saçma bi kafa yapısı görmedim biz seni insan gbi uyardık senin yaptığın resmen kabullenmemek :))))
(38 puan) tarafından
Abla yazdıklarını anlamaya çalışıyorum ama o kadar yazım yanlışın var ki zorlanıyorum açıkcası biraz inan bayıldım postlarına çok yaratıcı sorular var çok renkli birisin bakarım tabiki postlarınıza insanlara akıl verirken  üslubunuza dikkat edin az ayrıca tekrar söylüyorum "işşiz olan sensin" saçma postlar falan aç mesela yükseleniniz ne falan onu sor :D abla demişim diye ayıplamışsın beni tamam abi derim öptüm mucuk :D
(20,346 puan) tarafından
Hiç uğraşamıycam seninle nickin gbi acemisin hadi işine bak :)
(38 puan) tarafından
Tamam ABLA :D
0 oy
(9,266 puan) tarafından
Oğlum ilk aldığımda aynı o hantalliktaydi nası ogrencek diyordum şuan yasitlariyla yarış yapıyor:) 
(38 puan) tarafından
Hantal deme bacım şimdi seni de linçlerler biz bu kelimeleri kullanıyoruz diye düşüncesiz anne oluyoruz o yüzden nasıl öğretirim ederim diye çırpınıyoruz :)
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Başta korkuyorlar ama sürekli cesaret ver benim oğlum 5 yaşından sonra ogrendi
(38 puan) tarafından
Yaaa bu tam çözemedi gibi bir de solak biraz zorlanıyor gibi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 79 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemianne48 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 296 göst.
0 oy
19 cevap 680 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,738 cevap

36,824 kullanıcı

...