Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bebegin esi asagida olup kanamasi olup da doguran varmi
0
oy
136
göst.
12 Haziran 2024
Diğer
kategorisinde
Eso9090
(
214
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar 14haftalik hamileyim 13haftalikken ilişki sonrası knamam oldu ama çok yoğun değildi çok şükür bebek iyiydi ama çok korktum doktorum 3tane 3gunde Bi igneyazdi ve progestan verdi düzenli kullanıyorum iğneyi gidiyorum son ignem kaldı ama çok endiseliyim korkuyorum doktorum bebegin esi asagida demişti bu şekilde kanamasi olup da düzelen var mı sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı kafama çok taktım elimden olmadan sürekli düşünüyorum :(
platense
-hamilelik
gebelik
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
12 Haziran 2024
Z.ElaSevim
(
1,116
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşi zamanla yukarı çıkabilir ,ama tabi çıkmama ihtimali de var . Kendinizi bedeninizi yormayın ,ilişki için doktorunuzun dediklerine uyun .
benim 9 ay boyunca kanamam oldu ,ne eşiyle alakası ne gebelikle ne de başka bi sebeble alakası bulunamadı . ama kızım doğdu 4 yaşına girecek yakında ..
12 Haziran 2024
Eso9090
(
214
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben kanamam olunca çok korktum düşük yapıyorum sandım sizin bu mesajınız bana moral oldu umarım bende sağlıkla kızımı kucağıma alabilirim inşallah Bi kızım var buda ikinci kızım bisey olacak diye çok korkuyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
12 Haziran 2024
Eso9090
(
214
puan)
tarafından
cevaplandı
???????????????????
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
Esha
(
571
puan)
tarafından
cevaplandı
Gorumceminde 16 haftalik, dün kanaması olmuş bebek iyi.Eşi asagidaydi onunda yukarıya çikmaya baslamiş.Kanamasi azmis normal demiş doktorbi durum içinde
12 Haziran 2024
Eso9090
(
214
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim kanamam 1gun içinde kesildi çok şükür oda ilişki sonrası oldu anlık sonra durdu çok şükür kanama yaşamadım ogunden beri anlık oldu ama insan endiselwniyo yine de korkuyorum bisey olucak diye şuan 14 haftalık oldum bu sıkıntı yok gibi ama hep içimde bi sıkıntı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
Cemrenin mamasi
(
9,528
puan)
tarafından
cevaplandı
Eş sonra yukarı cıkar genelde ama sende cok agır iş yapma cok dolanma ayakta
12 Haziran 2024
Eso9090
(
214
puan)
tarafından
yorumlandı
Bir tane kızım var onunla ilgileniyorum ayağa kalkıyorum mecbur ama kendimi yormamaya çalışıyorum günlük ev işleri dışında hiç ağır Bi iş yapmıyorum umarım düzelir:(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
Behiye2020
(
1,376
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim de asagidaydi. 16 haftalıkken doktor uyardı kanaman olabilir hiç korkmadan buraya gel dedi. Dediği gibi bı kaç hafta sonra oldu. Direk doktora gittik. Senijn dediğim ilaclardan verdiler. Ben yukarı çıkacağını düşünüyorum büyüdükçe dedi. Bir süre daha devam etti ve kesildi çok şükür. Birdahaki kontrolde yukarı çıkmıştı. Genelde çıkarmış ama çıkmazsa da sezeryanla doğum yapıyorsun. Korkma strese sokma kendini bol bol dinlen ayaklarını uzatıp.
12 Haziran 2024
Eso9090
(
214
puan)
tarafından
yorumlandı
Gerekirse sezeryan olurum önemli değil yeterki sağlıkla kucağıma alayım ben bebeğime bisey olur diye korktum hep inşallah benimde düzelir ya duzelmese de sağlıkla alıyım başka bisey istemiyorum tek korkum bu :(
13 Haziran 2024
Behiye2020
(
1,376
puan)
tarafından
yorumlandı
Alırsın inşallah üzülme. Stres olma dinlenme bak sen.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2024
Esmerqueen
(
3,028
puan)
tarafından
cevaplandı
2 çocuğumda eşim aşağıda idi doğumuma kadar kanamamda oldu ara ara. Allah'a şükür oğullarımı aldım sağlıkla kucağıma. Bol bol dinlen ağır iş görme çok ayakta kalma. Doktor bunları demişti bana
12 Haziran 2024
Eso9090
(
214
puan)
tarafından
yorumlandı
Allahim bağışlasın inşallah benim ilk kızım da çok rahat hamilelik geçirdim hiç bir sıkıntı yaşamadım ama bundan boyle olunca korktum şimdi ikinci kızımı bekliyorum inşallah sağlıkla alirim bende kucağıma:(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Haziran 2024
Bir anne
(
466
puan)
tarafından
cevaplandı
Eltimin öyleydi 11 haftalikti eşi asagidaydi çok. Kanaması oldu bildiğin her yer kan gölü oldu özele goturduk dedi eşi rahmin ağzında bırakalım düşsün eltim kabul wtemdi tüm tedaviyi uyguladılar çocuk kurtuldu ama sonrası tam bı kabus oldu 14 haftaliken beyninde su var dendi idarri yaoamiyo dendi böbrekler gelisiyo dendi dogsada yüzde 99 engeli olur dendi herşeye rağmen eltim doğurdu sapasağlam bir oğlu oldu şuan 7 yaşında
13 Haziran 2024
Eso9090
(
214
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok zor şeyler yaşamış bu doktorları da anlamıyorum %100net degilse neden insanları strese sokuyolar özellikle de karşındaki Bi anne evladı için insan neler yapar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bende saglikla alırım evladımı kucağıma
15 Haziran 2024
Bir anne
(
466
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet ayriyetende daha üç aylık cinsiyetine yüzde yüz kız dedi sonra çocukta sorunlar çıkınca detaylı ultrasona yoları orda tesler bitince doktor cinsiyete baktı erkek dedi yüzde yüz erkek dedi üst kata çıktı doktora anlattık hayır dedi bak burda görüyorum kız olduğunu dedi ama ben az çok anlıyorum ultrasondn diee orda pipiyi gördüm eltime işaret ettim erkek die ama diktor tuturdu kız die muayinesi bitince geldi kulagima dedi yüzde yüz kız gördüm net eminim dedi muayine bitince eltimle eve geldik eltim evdekilere doktorun kız olduğunu söyledi dedi ben de dedim pipisini gördüm ama doktor kadar iyi değilim o daha iyi bilir dedin ve ogrendiki erkekmis
15 Haziran 2024
Eso9090
(
214
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya demek ki herkes doktor olmamali keşke başka özel Bi hastaneye gitswydiniz doktor da kör mü gerçekten sen bile görmüşsün bide %100 demesi bari en azından de ki böyle gördüm ama bekleyelim değişebilir emin değilim de yani
19 Haziran 2024
Bir anne
(
466
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım vallahi ben fark ettim arladanda eltime erkek işareti yaptım kız deyince şok oldum ama o doktor o bölgenin en iyisiydi diye bide özel hastahane ondan başka doktor dusunenedik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Haziran 2024
Bir anne
(
466
puan)
tarafından
cevaplandı
Bide ben duymuştum erekk çocuklarda genelde kanama olurmuş ilk haftalarda insallh sağlıklı bir bebeğiniz olur kız erek ikiside evlatir
13 Haziran 2024
Eso9090
(
214
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabiki ikisi de evlat sağlıklı olsun yeterki ama cinsiyetimiz kız:)
15 Haziran 2024
Bir anne
(
466
puan)
tarafından
yorumlandı
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah ben öyle duymuştum eskiden ama her kadından kadına aynı olmuyo kimisi kız da kimisi oglanda kanaması olur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Haziran 2024
Eso9090
(
214
puan)