0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (1,484 puan) tarafından
Ahh beni bileniniz vardır 2 yaş oğlum sallanma delisi geceleri full ayağımda bugün öğlen belini kasiyarak uyuttum şimdide kucağımda sırtına pis pis yapa yapa uyuttum bin şükür Rabbime sallamadan uyudu lakin geceleri çok fazla uyanır geceleri napicam nasıl yol izlemem gerekiyor bilginiz varsa güzel annelerim yol gösterin bide cumartesi günü bayram nedeni ile kaynanalara gidicez kurban kesip pazar günü bize gelecekler tam düzen kuruyorken bozulur mu sonra mi deneyeyim yoksa w uykuyuda sallamadan uyudu yoksa devam mı edeyim

11 Cevaplar

0 oy
(1,484 puan) tarafından

En İyi Cevap
Güncel durum....

Gece bir kaç kere ağladı aynı şekilde kucakta pis pis yaptım uyudu alışır mi acaba böyle böyle birde kaç güne alışır??
-Reklam-
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Yine aynı yöntem annecim ben yanindayim hadi uyu diyeceksin pis pis yapacaksin zamanla buna bile ihtiyacın kalmaz
(1,484 puan) tarafından
Ayy kurban olduğum Rabbim inşallah bırakır ya çok zor günlerin senelerim geçti peki cumartesi günü konteyner da kalicaz kayınvalidemlerde pazar gunude onlar bize gelecek acaba bu düzene devam edebilir miyim yoksa bayramdan sonra mı başlayayım ama 2 uykusunuda sallamadan uyudu
(4,554 puan) tarafından
Yeterince ertelemissin hiç erteleme artık bu düzenden devam et sakın vazgecme kim gelirse gelsin nereye gidersen git artık sallama
(1,484 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sağolun
0 oy
(11,062 puan) tarafından
İki elin kanda da olsa düzene devam.. yoksa herşey daha zor olur 
(1,484 puan) tarafından
Değil mi ya mahvoldum 2 senedir ne uyku ne düzen
0 oy
(2,343 puan) tarafından
Aynen öyle devam zamanla uykusu düzene girer. Kendi kendine uyudukça uyku süresi uzar uyanmasi azalir
(1,484 puan) tarafından
Ayy inşallah ya mahvoldum zombi gibiyim 2 senedir
0 oy
(10,375 puan) tarafından
Ben yerinde olsun bayramı atlatır ondan sonra yaparım emiyo mu cocuk
(1,484 puan) tarafından
Artık dediğin gibi 1 ay sonra tekrar bu şekilde deneyeyim çünkü kucakta uyuyor kucakta sallanma ile ne anladık bu işten bu defa kollarım kopuyor
(10,375 puan) tarafından
O daha zor kız kucakta sallanilir mi gece nasıl yapcan onu
(1,484 puan) tarafından
Gecede yaptım dün gece çok fazla kalktı sürekli kucağımda pis pis yaptım bugün oglende kucak istedi 1 saat belim koptu bırakınca ağladı
(10,375 puan) tarafından
Eyvah kas yapıyım derken göz mu çıkardın
(1,484 puan) tarafından
Galiba ya nerde yine yanlış yapıyorum
0 oy
(839 puan) tarafından
Valla ben 10 aylıkken saçımı başımı yola yola biraktirdim ağladı ben önceleri ayağımda bekledim sallamadim çok zordu sonra öyle öyle uyudu şimdi 16 aylık mama içerken ben yanına uzanirim bazen oksarim bazen sırtını kasirim ona pek izin vermiyor ve ninni söylerim bazen dua acarrim öyle uyutturum ilk bir hafta çok zordu sonra yavaş yavaş düzeldi tam alışması zaman aldı ama yemin ederim değer ben de geçerli iki buçuk saat ayağımda sallardim gece 2 de 
(1,484 puan) tarafından
Bizimki bağımlı olmuş artık sallamasam bile gece gelir ayağıma yastık kor yatar o kadarki bağımlı nasıl biraktiricam bakalım inşallah kolay olur
0 oy
(839 puan) tarafından
Yorumları okudum bence kesinlikle araya bişey Girmemeli asla asla asla önce bayram seyran geçsin az dayan sonra kendi duzeninde yap yoksa daha beter ikimizde perisan olursunuz ve kararlı olmazsan seni manipüle eder başladigin işi yarım birakma tutarlı ol yoksa onun. Da kafası karisir işin daha da zorlaşır 
(1,484 puan) tarafından
Öğlen çok yordu bugün ama önce pis pis la uyudu yarım saat sonra uyandı ayağımı istedi çığlık çığlığa ağlıyor ya
(839 puan) tarafından
İlk başta oyle kolay değil emek olmadan yemek olmaz kararlı olmak zorundasın
(1,484 puan) tarafından
Başaramadım galiba şuan ayağımda ☹️ sallamadan uyuttum odadan çıktık bir bastı çığlığı ayağıma aldim
(839 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(1,484 puan) tarafından
Amin ecmain ☹️
0 oy
(1,835 puan) tarafından
Sakın pes etme . Zaten gece salladigin için uyanıyor çünkü en son annem beni salliyorfu şuan sallamıyor yok diyip basıyorlar yaygarayi.  Gece alışana kadar uyanir krizlere girer sallama onunla konuş ben yanındayım gibi . Elektrik süpürge sesi aç sakinlesiyorlar ben o şekilde biraktirdim sallamayı.  Bu arada bayramda zorlanjrsjn baya düzen bozulur gibi ama bozmamaya çalış birde gece süt veya mama veriyormusjn veriyorsan onu da kes . O yüzden de sık uyaniyorlar Allah kolaylık versin . Azimli olursan başarırsın.  Çocuğun anlamasından korkma panik yapma.  Çocuk bu ağlaya ağlaya büyüyorlar.  Psikiyatri Dr u bu şekilde soylemisti
(1,484 puan) tarafından
Valla Bismilllah dedim bugün kendisi istedi öğlen sırtını kaşımami baktım kasirken uyudu akşam biraz zor oldu ağladı falan şükür kucağımda pis pis yapa yapa uyudu tek korkum gece çünkü öyle böyle çığlık atmiyor
0 oy
(470 puan) tarafından
Bende bayramdan sonra başlicam da ilk nasıl başladın  bırakmayı direkt kestin mi
(1,484 puan) tarafından
Valla bilmiyorum bende anlamadım belini kaşımami istedi kasirken baktım gözleri gidiyor uyudu öyle ama akşam direndi ayağımı gösteriyor yastık getiriyor kucağımda pis pis yapa yapa uyudu bakalım gecemiz nasıl geçecek bizimki bağımlı sallanmaya
0 oy
(315 puan) tarafından
3 yaşına kadar ayağımda salladım. Geceleri çok uyanırdı çünkü uykuya daldığı yer neresiyse orayı istiyordu. 2 ay önce odasına götürdüm yatılı misafirlerim vardı. Önceden hep salonda sallar yatağına geçirirdim. Odasında sallarım diye götürdüm. Yatağına yatmak istedi bende yanına yattım uyudu. Sonra uyku öncesi kitaplar okumaya başladık. sonra birbirimize sarılıyoruz öyle uyuyor. Gece uyanmalarıda yok artık. Belki işine yarar
(1,484 puan) tarafından
Şuan odamız yok tasinicaz inşallah o zaman odası olacak aldım odasını bile
0 oy
(1,383 puan) tarafından
Kızım öyle idi suan 26 aylik. Bırakali  3 ay flan oldu . Arada salliyorm  . Ama eskisi gibi değil. Ay hiç yuruyemiyodm ayaklarımn ağrısından  .  Oturma odasında yere yatak yaptm orda uyuyor gece. Besige atiyorm uyaniyor sonda gelip orda yatıyorz  . Gece de bazen uyanır bazen uyanmaz  . Mama der Bi iki labne verirm sonra gelirz uyur. Çok şükür artk sallamıyorum 
(1,484 puan) tarafından
Çok şükür Rabbime gece hiç sallamadim 2 kere uyandı kucağımda pis pis yaptım uyudu ya dua edin unutmuş olsun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 213 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
15 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 314 göst.