0 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün 2 ay aşılarımız vardı ben şehir dışından geldim doğum için kardeşimle kalıyorum yeni ev tuttu aile hekimi uzakmış buraya öyle dedi kardeşim bi başına hava da sıcak bebekle gidemezsin dedi bende eve yakın olana gittim durumu anlattım bana diyo kardeşinin aile hekimine git ben burda yabancıyım orası da uzakmış sizden ricam bu defa yardımcı olsanız dedim herkesin içinde sesini yükselterek dışardan geldin diye bilmiyorum demiceksin gideceksin uzak değil diyor eşim de ceza evinde açıkcası taksi tutacak param da yoktu benim ters bişey söylemem için herşeyi yaptı yine bişey demedim aşıyı yaptı hiçbir bilgi vermedi lafı cımbızla alıyordum sonra dedim dikkat ermem gereken bişey var mı ateş düşürücü ver dedi peki isim verebilir msnz dedim veremem onu da sen bulacaksın diyo bana bugün çok kötü hissettim kendimi sizce etik mi bu yaptığı

10 Cevaplar

+1 oy
(3,478 puan) tarafından
Etiklik değil terbiyesizlik. Böyle bağırmaya hakkı yok. Evet aşıyı yapmayabilirdi buna hakkı var ama terbiyesizliğe asla
tarafından
Sonuçta bana hastane de en yakın aile hekimi yapabilir demişti aşıyı ve 2 gün önce bildirdim o aile hekimindeki hemşirelere
(6,191 puan) tarafından
bencede . ben olsam saglik bakanligina sikayet ederim . tamm asi yapmasa yapmasin. ama oyle
hakaret edip terbiyesizlik yapti diye bine en azindan bir kaydi kuyru olsun o isim
hakkinda sikayet kalsin kayitlarda diye
-Reklam-
0 oy
(745 puan) tarafından
Şikayet edeceksin canım bu şekilde asla davramaz 
tarafından
Cerahpaşa araştırmada doğum yaptım hocalar asistanlar o kadar kibar anlayışlı ama aile hekimleri ve normal devlet hastanelerinde ki hemşire ve bu barkot verenler çok kaba ve anlayışsız
(745 puan) tarafından
Canım hakkını savun bu şekilde davranmaz asla terbiyesizlik hadsizlik bu
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Misafir olduğun için yapmak zorunda. Yapmama gibi bir seçeneği yok..şikayet et dicem ama gerçekten kendjni yordugunla kalırsin. Elbet senin de iyi günlerin gelecek canım canını sıkma.
tarafından
İnanın zorlamamak için geçici olarak kayıt almayı bile denedim ama yoğun bakım sürecimiz oldu o yüzden aile hekimi değişikliği süresini geçmişiz Ağustos'a kadar hiçbir yere kaydı alamıyorum
0 oy
(14,715 puan) tarafından
Böylesini şikayet edeceksin 
tarafından
Bebeğim küçük kimsem yok şikayet etsek te onlara bişey olmuyor
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Devletin drlari neden bu şekilde anlamadım.  M.al yerine koyuyorlar resmen gelen hastaları bir kendini yüksekten görme bağırma çağırma noluyoruz.  Ben asla sessiz kalamıyorum bu durumlara hatta istemsiz bir şekilde b.ka bakar gibi bakıyorum yüzlerine normalde asla böyle bir insan değilim ama beni bu hale getiren bu tür drlar.  Tabi bu her Dr için geçerli değil hal ve tavırları beni rahatsız ediyorsa bu sekildeyim.  Bir daha yapılırsa bu şekilde asla sessiz kalma
tarafından
Benim yapım biri sesini yükseltse direk gözlerim dolar ya da biri terslerse donup kalıyorum çevrede de kadın erkek bi sürü insan vardı bi istanbul böyle başka yerlerde ben karşılaşmadım hiç saygısızlıkla
0 oy
tarafından
Cimere şikayet etseydin keşke canım bende dün bebegimi götürdüm doktor yoktu asistanı bağırarak doktor hasta yok diye bağırdı elimde kalacaktı az daha kucağımda bebek vardı diye bisey demedim pek
tarafından
İşte gerçekten insan şiddeti istemez ama bazen şiddet uygulayanları suçlu görmemek lazım çnk sevdiğin kişinin canı yanarken onların davranışları hasta yakınlarını deli ediyor
tarafından
Valla ya bazıları insanlıktan çok uzakta şiddete karşıyım ama bazıları hakediyor
0 oy
(20,073 puan) tarafından
Ne vicdansiz biriymiş ya. Ateş olmayabilir. Olursa ilacı ona göre ver..calpol ya da parol falan verebilirsin. Eczaneden 2 aylık olduğunu soylryince ona göre verirler ateş dusurucuyu. Bizde ateş olmadı sizde de olmaz inşallah. 
tarafından
Çok saolun Önlem amaçla sonuçta ilk çocuğum ve yabancı yerdeyim bana sizin gibi diyebilirdi şunu al direk diyo nasıl bulursan kafama göre nasıl bulayım bi de diyo tabi eczane sana verirse. Gittim eczaneye sordum fitil verdi
0 oy
(7,114 puan) tarafından
Kendilerini ne sanıyor bunlar verseydin ya ağzının payını densiz 
tarafından
Keşke öyle bi yapım olsa böyle durumlarda gerekiyo ama ben hayatımda kavga etmedim bazı insanlar gerçekten hakediyor utandım açıkcası yapmıyorum git deseydi de bu şekilde davranmasaydı
0 oy
tarafından
Ates düşürücü aldın mı canım parol şurup alabilirsin gunde bir tatlı kaşığını geçmesin demişti hemsire
tarafından
Bana eczane fitil verdi canım yarım kullanacakmışım çok saol
tarafından
Tamam canım
0 oy
tarafından
Dengesizlik yapmış insan gibi bir uslup bulamamıs sanırım bazıları dayagi cidden hakediyor gibi goreve baslarken ettikleri yeminle gorevden sonra uyguladıkları hicbirsey denklesmiyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 656 göst.
16 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 509 göst.
14 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,164 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,027 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ANKARA0606 (14 puan) tarafından soruldu

410,937 soru

12,366,200 cevap

42,045 kullanıcı