0 oy
579 göst.
Aile kategorisinde (135 puan) tarafından
Kizlar birşey sorcam üst kattan balkonunuza üst katın bir eşyası düşse ne yapıyorsunuz . Yeni bir eve taşındım iki hafta oldu sanırım  benim altındaki de benden bir kaç hafta önce taşınmış olabilir oda yeni sanırım..  benim oğlum onların bakonuna bicagimizi düşürmüştü ben de gördüm gittim kapıyı çaldım acan olmadı ev de degillerdi ertesi sabah ben işe gittim gorumcemin kızı kapıyı çalıp bizim bıçak sizin balkona düşmüştü demiş . Kadın da demiş ki evet ben onu attım dışarı . Gorumcem kızı da gidip disardan almıştı normal mi yaptığı . Eski evimdeki komşularım çok iyilerdi çok iyi anlasirdik hepsiyle 

22 Cevaplar

+18 oy
(12,801 puan) tarafından
Balkonuma Düşmüş olan şey bir bıçaksa ben de atar ve çok kızardım. Oğlunuzun attığı şey birine denk gelse yaralanmaya sebep olur. Kontrol sizde olmak zorunda. Çamaşır değil düşen bıçak
(11,228 puan) tarafından
Bende şoklar içerisindeyim. Teşekkür etsin birde kafasına denk gelmediği için. Eski komşuları çok çok iyiymiş. Demekki onların kafasına bıçak fırlatılmamış
(123,070 puan) tarafından
+++++
(4,464 puan) tarafından
++++++++ yoruma kesinlikle katılıyorum.
(12,801 puan) tarafından
Komşuluk ölmüş diyen var. Bıçak komşunun kafaya düşse Komşuluk değil de komşu ölebilir :)
(4,464 puan) tarafından
Dua etsin komşu yukarı çıkıp tepki vermemiş, ben olsam yaparım. Benim çocuğuma balkonda bıçak saplansa… Onun ki çocuk, değerli de bizimki değil mi? Hoş çocuk değerliyse elinde bıçağın ne işi var orası da büyük bir soru işareti. :) nereden tutsan elinde kalıyor post.
-Reklam-
+2 oy
(20,307 puan) tarafından
Bıçak ne geziyo çocuğun elinde ben oraya takıldım ?
+1 oy
(2,257 puan) tarafından
Herkes bir olmuyor maalesef ev alma komşu al demişler yaptığı terbiyesizlik 
(11,228 puan) tarafından
Kız bıçak birinin kafasına denk gelse nolacaktı.
(2,257 puan) tarafından
Kendi attığı için kendi suçlu olurdu
0 oy
(2,314 puan) tarafından
Bıçak ya bu acaba sinir olup mu attı çünkü tehlikeli bir alet bıçak. Aşağı düşerken birine zarar verebilir
0 oy
(3,307 puan) tarafından
Valla biri bıçak düşürse ben direk çöpe atarım ya birine denk gelseydi bıçak ta düşürülmez artık 
0 oy
tarafından
Ama bıçak tehlikeli haklı bende o sinirle atarım ya birine denk gelse Rabbim korumuş. Özür bile dılemen gerekır
0 oy
(338 puan) tarafından
Üst katım çamaşır suyu kutusunu düşürdü sinir oldum kaldı ki bıçak düşürecek ler vay anam vay  ya o an onun çocuğu orda olsaydı ya çocuğa denk gelseydi bence otur dua etki sesiz sedasiz sokağa atmış ne ben ne eşim sakin kalmazdik böyle bir şey başıma gelse çocuğa birşey olmadi tamam ama o an çocuğa denk gele bilirdi 
0 oy
(11,786 puan) tarafından
bıçak dışındaki her şeyi saklarım ya da yöneticiye falan veririm ama bıçağa ben de sinir olurum
0 oy
(1,839 puan) tarafından
Valla bende balkonumda bıçak görsem atarım 
0 oy
(1,210 puan) tarafından
kiz bizim her katta 6 daire var adamin balkonu arka tarafta bizde on taraftayz tutturdu sizin balkona dusmus diyo koca hali yok diyorum anlamiyor 
0 oy
(11,228 puan) tarafından
Şanslısın yine attım diyip kapamış kapıyı. Ben açardım ağzımı yumardım gözümü kimse kusura bakmasın 

1. Çocuğun elinde bıçağın ne işi var

2. Balkondan düşürmüş? Ya birinin kafasına isabet etseydi ? Siz bunu idrak  edemiyor musunuz bıçağın peşine düşmüşsünüz otur şükür namazını kıl bence
0 oy
(706 puan) tarafından
Benim alttakide yeni tasindigi sıralar paspasim düşmüştü çöpe atmış gerçekten insanlar çok değişik 
0 oy
tarafından
Alt katımdaki öyle çamarşirliligin  üstene duser oda dışarı atar demez bı merdivene koyayip gelip alır diye. Ama sizinki bıçak kesic i alet düşmüş bu arada dikat et bı kaza sebebi olmasın Allah korusun.
0 oy
tarafından
Benimde sofram düştü aşagı gittim kapıyı açmadılar sonra çamaşır asmışlar sanırım duymadılar atmaz herhalde insanız sonuçta koyar bi kenara ben son kattayım ben bi kenara koyarım gelirlerse verirdim ama kendim götürmezdim
0 oy
(65 puan) tarafından
Bacım ya evladın o bıçagi kendisine saplasa ya kardeşine yada başka birine saplasa rabbim erisgesin cocugun elinde bıçağın ne işi var Allah'ım koru yarabbim 
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Ohaa daha bir hafta olmadı benzer olay yaşadım eşim gorevden geldi ve kıyafetlerini yikadim aşarken ip koptu eşimin asker kıyafeti düştü balkona indim vurdum kapıya yoktu sonra oğlanı parka çıkardım dönüşte tekrar vurdum açtı oğlan annesine sordu asansöre atmış yere yerdeydi o kadar soğudum ki ulan madem koyuyorsun kapının önüne demire koy çok iyi anlıyorum 
(225 puan) tarafından
Ay terbiyesiz insan utanir çamaşır vs. Herhangi birşey olur tamamda insanın bir saygısı olması lazım askeri kamuflaj bu dengesiz eşlerimizde bunlarıda koruyor ya nankörler
0 oy
(18,998 puan) tarafından
Bence yaptığı ayıp

Direkt bana selam.bile verme diyen bı tip heralde 
0 oy
(9,577 puan) tarafından
Bende bıçak görsem balkonda deliririm ya çocuklarim alsa birşey kendilerine diye alır çöpüme atardım gelip istediği zmznda kızardım 
0 oy
(4,464 puan) tarafından
Seninki yavuz hırsız ev sahibini bastırır durumu resmen. İnip özür dilemen gereken yerde bir de kadını mı eleştiriyorsun. Pes.. Benim balkonuma yukarıdan bıçak düşse bırak sadece çöpe atmayı gelir bir güzel de bu nasıl dikkatsizlik diye tepki veririm sana. 
0 oy
(4,841 puan) tarafından
Geceb sene benım kızım bırak asagıdakı balkonu bahceye bır suru sey atıyofu. Sag olsın komsuda hepsını toplayıp gelıyodu. En son bakym olcak gobı depik abla sen bahceye at ben alrm zahmet etme dedm.bıcak dııynce ıs değişiuo cok tehlıkelı. Kızım da bardak atmıstı yattm kalktm aukrrettm ıyı kı bırıne gelmemıs dıye. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 832 göst.
11 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 213 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 277 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Senem turp (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 931 göst.