0 oy
2,056 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Bayanlar merhaba 4 gün önce evlendim ve benden ilk gecemde kan gelmedi bakire olduğum halde sonrasında da ilişkiye girdim hala gelmiyor böyle bir şey başına gelmiş olan var mı aranızda eşim afralı baya niye gelmediğini sorguluyor doktora gitmek isteyecek gibi duruyor napmalıyım sizce bu durum normal mi

49 Cevaplar

0 oy
(10,049 puan) tarafından

Abbowwwwwwwwŵwww:blink::blink:

-Reklam-
0 oy
(85 puan) tarafından
Bnm arkadaşımda da öyle olmuştu. Kızıligi esnek olduğu için kanaması olmadı , zar zor ilişkiye giriyordu , emin ol aylar sonra yeni kanı geldi. Hem eşin niye öyle diyor . Zaten askerde bu tür bilgiler erkeklere veriliyor , kan gelmeyebilir bazılarının ki dogumda patlar kızlığı vs vs anlatıyorlar 
0 oy
(6,529 puan) tarafından
Benden de gelmedi. Hiçkimse sorgulamadı
0 oy
(7,590 puan) tarafından
Kan gelse ne olur gelmese ne olur çok takılacak bir durum değil. Ama bazı erkekler buna takılıyor senin eşinde takılmış ve bunu yıllar sonra bile yüzüne vurabilir bu yüzden doktora gitmeni tavsiye ederim. Olur ya gün gelir kavga olur boşanma olur iftira bile atar böyleleri. Eminim kocan evlenemden önce ilişki yaşamıştır ama illa ilk dokunan kendisi olsun istemiştir ne saçma bir düşünce.
0 oy
(611 puan) tarafından
Bazı kişilerde kızlık zarı esnek olabiliyor yada hiç olmaya biliyor doğuştan, siz kendinizden eminseniz eşinizin sizi götürmesi üzücü size güvenmiyor demek
0 oy
tarafından
Doktora git içi rahat etsin sen götür hatta ama süründür hani bana güvenmeyenle isim olmaz 
0 oy
tarafından
Birlikte doktora gidin zarın esnektir belki
0 oy
(374 puan) tarafından

Belki gelmiştir siz fark etmemişsinizdir pembemsi bir 2 damla çarşafta leke varmı renkli carşafta bazen belli olmuyor .Ben çarşafı degiştirirken fark etmiştim çarşafın altında alez yatak korucu  kılıfa geçmişti leke  1 hafta sonra fark ettik. 

Bazılarınki doğumda yırtılıyormuş insanın yapısına göre degişiyor 
0 oy
(1,982 puan) tarafından
Eşin de sen de hangi cağda yaşıyorsunuz. Elinizde akıllı telefonlar var. Bakıp sebebini öğrenebilirsiniz. Ve ben olsam öyle bir adamla hayatta bir daha aynı yatağa girmem. Sa.lak sa.lak işler. 
0 oy
(135 puan) tarafından
Yorumdkai herkes zar esnek adama laf söylemiş ama kendinizi adamın yerine koyun ister istemez bir şöphe bir kurt girer insanın içine sonuçta adam senin geçmişini bilmiyor güvensizlik girmiş içine kendine güveniyorsan neden korkuyorun al götür doktora sağlığın da önemli 
(6 puan) tarafından
Canım benim geçmişimi bilmese de beni biliyor ben birisiyle ilişkiye girmiş olsam da açık açık söylerdim onunla hastaneye gidip doktor karınız bakire dedikten sonra ilişkimiz nasıl olur onu bilmiyorum ya da bakire değil derse kan gelmişse farketmemişsek
0 oy
(5,896 puan) tarafından
Valah bı arkadsim dyordu ilk kan gelmemiş ilişkiden snra kocasi sırtına vurmuş kan snra gelmiş canın hiç acimadimi bende asiri geldi hata 1 ay yapamadim yara çıkmıştı rahmimde 
(6 puan) tarafından
Benim öyle fazla ağrım falan olmadı rahat girdik kan da yoktu ama peçeteyle de sürekli kontrol ettim yine göremedim sırtına vurmayı ilk kez duydum
(5,896 puan) tarafından
Valah bı akraba öyle dedi haa biriside ayaklarını varya yani dizlerini karnina daya elinle arkada çeksin öyle demişti yine bak olablir esnek ondan gelmemiş lastik gbi disin
0 oy
(323 puan) tarafından
Benimde ilk gece kan gelmedi 4. Gün geldi yani afedersiniz ilişki esnasında sanki bişey pat diye patladı. Bir kaç gün sadece böyle az bi leke geliyordu sonrası durdu
0 oy
(2,099 puan) tarafından

Benim 10 gün sonra geldi. İlk günü eşim hiç birşey demedi ben çok şaşırdım ben sordum ona hatta neden gelmedi diye :D 

0 oy
(1,543 puan) tarafından
Olabilir canım benimde öyleydi sadece zedelenmiş hamileyken alltan muaynede doktor  söyledi onuda 
0 oy
tarafından
Bende de gelmedi iyi ki gelmedi ben o an korkardım kanı gorunce hele o kızlık zarı muhabbeti yüzünden ben birkaç ay ilişkiden korktum esnek olduğunu bir arastirin derim 
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Normal ki herkesden gelmeyebilir bazı kadınların esnek olduğunu duymuştum 
0 oy
tarafından
Demekki kizlik zarın esnek canım.bazi kadınlarda öyle oluyomus ama erkeklere laf anlatamazsin
0 oy
(1,799 puan) tarafından
Sen kendinden eminsen git doktora ama bazilarin kızlığı hemen patlamaz kocana de az google amcadan okusun 
0 oy
(433 puan) tarafından
Bazı erkekler farklı şeylere değer verebikir.inancı geregi bunu sorgulayabilir . Eger eşini seviyorsan bu durumu birlikte doktora giderek çözebilirsiniz . Bunun için boşanmak mantıksız bana göre . Çözümü olan birşey sonuçta . Sana inanmış evlenmiş. Hayal kırıklığına uğradığını düşünüyor empati yapalım.
0 oy
(236 puan) tarafından
Doktora git bekaret raporunu al sonra da o adamı boşa güven yoksa hiçbir şey olmaz. Allah yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 2,429 göst.
0 oy
59 cevap 2,964 göst.
0 oy
9 cevap 134 göst.
+1 oy
3 cevap 118 göst.
21 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (468 puan) tarafından soruldu

406,232 soru

12,179,947 cevap

36,675 kullanıcı

...