0 oy
1,277 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Şimdi bazılarınız kızacak filan ama umurumda değil açıkçası. 

Sabahın 9undan akşamın 10una kadar tek başına baktığım 2 yaşında bir kızım var doğduğundan beri hep tek başına üstlendim herseyi baba işten akşam 7de geliyor gelincede bir koltukta uzanıp kalıyor.. annemler desen kırkim çıkana kadar bile durmadilar yanımda akraba yok tanıdık yok bütün gün kızımla tek başımayım 

Dur desen durmuyor yemek yemez dışarı çıksak kucak ister bebek arabasında durmaz uyusa yarım saatte kalkar acayip sıkıldım herseyden hasta olsam dinlenemiyorum bile ne zaman geçecek bütün gün peşinde dolanmaktan acayip yoruldum 

53 Cevaplar

0 oy
(398 puan) tarafından
canım ben 2 aşılama üç tüp bebekle anne oldum çok istediğim hasretle beklediğim bebeğim beni de yoruyo tükeniyorum bazen sonra bismillah diyip yola devam :) demem o ki anneyiz diye robot değiliz yoruluyoruz elbet canları sağolsun inşallah bize de güç kuvvet versin Rabbim.. 
-Reklam-
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Aynısı beni yazmıssın sanki sadece usanmak demeyelim allahım nasip etmiş vermiş çok güzel bi duygu ama yorgunlugu da çok ve benim gibi anneye aşırı bagimli bi cocuksa beni bu bagimlilik yoruyo babası var evet ama gitmiyo ona annem gelsin annem yedirsin annem uyutsun. Baba evde olsa bile faydası olmuyo anlayacagin
0 oy
(690 puan) tarafından
Elbet gecicek gercektende gecicek sabır sadece sabret bilse yaparmı annesi yapmaz benim kızım 4 yaşında ve hergün geceleri uyanır ve aglar yemin ederek söylüyorum gündüzleri aglıyor ama hicbir sebebi yok huy edinmiş sadece ve hamileyim şuan demek istediğim şu ki onların dünyası cok saf ve temiz düşüncesiz yaşıyorlar ALLAH hastalıkla evladınla imtihan vermesin rabbimden sürekli ettigim dua budur boşver yaramaz olsunlar ama gecicek bugunler emin ol 
0 oy
(13,556 puan) tarafından
İki yaş sendromu dibine kadar yaşayan kızım erken diş sanciları çeken 5.5 aylık oğlu var. Kız kardeşim vefat ettı acimi yaşayamadım o derece firsatım yok düşün 

Otuzumda anne oldum nasip etti şükür Allah’a kimseye güvenip yapmadım Allah güç kuvvet versin gül gibi bakacağım 
0 oy
tarafından
Anneyi desteksizlik yorar heleki eşten gelmeyen destek yoksa bu kadar kişi de linç etmiş kadın yorgunum demiş bu çocuk için keşke olmasaydı diye isyan etmemiş tıpkı şurda yorum yapan kişiler ile doluydu lohusalıkta etrafım allah yardımcın olsun canım malesef desteksizlik kötü birşey ama büyüyorlar bir şekilde kendini çokta her şeye yetişcem diye hırpalama
0 oy
(704 puan) tarafından
Bu duygulari yaşamayan anne yoktur heralde canm tükenmişlik her işin bir molası var dinlenme vakti var ama anneliğin yok keşke anneliginde günde bı iki saat dinlenme zamni olsaymis 
0 oy
(10,685 puan) tarafından
Valla bacım yanlış anlamada Allah dağına göre kar verir kaldıramayacağı yükü vermez sen dayanamayacak olsan emin ol Allah sana uslu bi çocuk verirdi ya da hiç vermezdi sen isyan ediyorsun Allah korusun çocuğun başına bişey gelir Allah değerini gösterir o zaman sana 
0 oy
(3,413 puan) tarafından
Aynı ben 25 aylık oğlum 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Eksiği yok fazlası var sabah 10 da kalktı akşam 11 de uyudu .evi gorsen harabeden beterdi elimi suremedim sıcak zaten.ama kızımi iki kere duşa soktum,bin defa üst baş giydirdim balkonda suyla oynattim yine yıkadım .yemegiydi ,altiydi etkinlikti derken ev işlerini saymıyorum bile.iki.kere dışarı çıktık gezdirdim.bende senin gibiydim herkes çil surusu gibi dağıldı .saat 11 den simdiye kadar temizlik yaptım şimdi yine tam yattım dedim uyandı su icirdim uyudu .hava çok sıcak belki 10 kere daha kalkar göz altlarim neler kullanmama rağmen çökmüş vaziyette.uykum var diye iki tane kahve içtim hala uykum var banamisin demiyor.ama kızıma bı of bile demedim.sabrim var çok şükür iyi bir anneyim . Allah herkese iyi anne olmayı nasip etsin.Allah hakedene çocuk nasip etsin senin yerinde olmak isteyen niceleri var 
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Okadar haklısın ki bazı erkekler cidden baba olduklarının farkına bile varmıyolar sanki kadın çocugu tek başına yapmış gibi bütün sorumluluğu üzerine atıyolar çocuğu geçtim evin yüküde kadında oluyor erkeğe sorsan çalıştım yoruldum diyor ama biz kadınlar evde daha çok yoruluyoruz bunun farkında değiller veya çalışmanın yorulmanın arkasına sıgınıyolar çocuğu yapmakla baba olunmuyor maalesef 
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Sağlıgm olsn hiç önemli değil valla  kaç tane olursa olsn bakarm :) kızıma  bende çok sitem ederdm yemiyor içmiyor uyumuyor diye ama artk edemjyorm..
0 oy
(282 puan) tarafından
O kadar iyi anlıyorum ki seni bıkmak değil ama çok tükeniyor insan şuan yeni kızımı ayağımdan indirdim uyuyana kadar ne sabırlar çektim bazen sinir krizi geçiyorum çok huysuz yemez içmez sürekli ağlıyor hep peşimde ni saniye nefes aldırmıyor destekçi kimsem de yok napalım sağlıklı olsunlar da bi şekilde sabırla büyütücezninsllah
0 oy
(410 puan) tarafından
Canım beterin beteri var öyle düşün anne olmak dünyanın en güzel nimeti, tabi o kadar da zor haklısın bnm 4 yaşında bide 3 yaşında iki kızım var şimdi de 14 haftalık hamileyim eşim ayda bir gelir eve, diğer  sezeryanlarim  10 gün sonra yalnız kaldım ikisindede..yardımcı olan hiç kimse de yok..her yere markete pazara doktora aklına neresi gelirse artık çocuklarimla birlikte gidiyorum öyle zorlanıyorm ki öyle yoruluyorm bazen ağlamaya bile gücüm kalmıyor bazen isyan ediyorum ama hemen tövbe ediyorum onlar istemedi bu dünyaya gelmeyi biz istedik ve onlara bakmaya mecburum diyorum bu günler geçecek birgün gelck onların bu hallerini ozlicem diyorum öyle ferahliyo içim umarım sende iyi olursun...
0 oy
(29 puan) tarafından

3 yaşında kızım var acayip hareketli  9. Ayda bi başladı hala aynı maşallah enerjisi hiç tükenmiyor uzun bi süre zaten gece uykusu yoktu gün içerisinde 3 saat uyku uysun gece sabaha kadar ayaktaydık 6-7 ay bi de pişik olayı yaşadık ayrı ayrı 4 çocuk doktoru 3 cildine dolaşmadığımız hastane kalmadı oturup ağlıyordum kızımı öle gördükçe onun canı yandıkça... 

hele şu anda daha yeni yeni herşeyi de anlamaya başladı herşeyi soruyor cevap vermeyince ilgilenmeyince sinirleniyor başlıyor ağlamaya öle çok dışarıya çıkmayı çok seven biri değilimm sağolsun eşim eksikleri alır işten gelirken ayda yılda bi AVM gideriiz yerinde durmaz şimdi de 30+2 hamileyim 1.5 ay süren bi bronşit öksürük geçirdim ve yanımda dediğiniz gibi öle yardımcı olacak kimse yok inanır mısın doğumdan eve geldim annem kızımın ismini onun istediği ismi koymadık diye bi gitti 9 ay ne aradı ne sordu eşim sabh 5 te gidiyor akşam 8 buçukta geliyor Allah başımızdn eksik etmesin ben kimseye güvenerek çocuk yapmadık Rabbim güç kuvvet verdi bugünlere geldik ama birgün şikayet etmedim o benim evladım Neden cennet annelerin ayağının de millet Annelik fedakarlıktır gerekirse kendini yok saymaktır benim düşüncem bu. Sabır sabırr sabır kardeşim
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Bana göre 2 yaş en zor yaş. Benim de iki çocuğum var biri 7 diğeri 1 yaşında seninle aynı durumdayım yalnız değilsin. İnsan bazen bunalıyor tabi. Ben de tek başıma büyütüyorum ama 2 yaştan sonra biraz düzeliyorlar. Güneşli günlerin yakın
0 oy
(16,880 puan) tarafından
Linçlemek olarak algılama ama çocuğun böyle bir şey olduğunu bilmeden mi yaptın kim bakacak mesela yan komşu mu eş dost mu eşinin evde olduğu saatlerde çocukla ilgilenip sana dinlenme alanı tanıması lazım haklısın. Bunalmışsın ama normali bu değil mi zaten çocuğu bizim büyümemiz yani yakınında kayınvalide anne olsa idi ilgilenecek ekstra daha güzel olurdu ama yine de bakım sizin ve eşinizin işi 
0 oy
(582 puan) tarafından
Cnm estagfirullah çek resmen isyan ediyorsun ne anneler var hasta doğmuş çocuğuna sabırla bakan koşup oynaması normal bir çocuk gibi ağlamasını isteyen ne analar var Gazze'de evladı ölen analar lütfen rica ediyorum hepimiz bazen yorgunluktan sitem ederiz ama bu şekilde olmaz annelik nedemek ya yanngelip yatmakmi bunların hepsini yaşayıp evladinin kahrını çekip zahmetle buyutene anne denir doğurmakla olmuyo.sadece annelik.Allah cenneti bosunami annelerin senin ayakların altına verdi neden baba değilde anne. hamdolsun her halimize ne halde insanlar var dertmi şimdi bizimkide ne koşularda evladina bakan anneler var.
0 oy
(1,971 puan) tarafından
Allah'ım hayırlı ömürlü eylesin yavrularımızı 1 saat sabit oturup hatta iş yapmadan sıkılmayı ózledim....hiç bir hayatım kalmadi gibi hiç özelim kalmadı hissediyorum çalışıyorum yavrum yanımda ama bu bile çok zor geliyor 
0 oy
tarafından
Bazen kızacak ama umurumda değil demenizden zaten belli çocuğunuzun ne kadar umurunuzda oldu yani öyle bir şey konuştuğunuz için bence siz utanmalısınız tanım yani deyin ki ben evladımdan ne ara bıkacak kadar böyle bir anne oldum ben evladımdan ne ara bu kadar çok bıktım ne ara beni evladıma bu kadar böyle soğuk oldum yani tabii ki de yorulacaksın tabii ki de hastalanacaksın o zamanlarda gelecek bitkinde düşeceksin uykusuz da kalacaksın ama sen bunları bilebil de çocuk yat çocuk zahmet ister çocuk emek ister Cennet kolay mı öyle Cennet annelerin ayakları altına ama hangi annelerin ayakları altında böyle oflayıp puflayan şikayetçi olan her halini şükretmek yerine şikayetçi olan çocuğundan bakan sıkılan çocuğundan karşı yorulan anneye mi Cennet ayakları altında sanıyorsunuz yoksa her şeye rağmen Allah'ım sana şükürler olsun Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun çocuğum hasta değil çocuğum sağlıklı çocuğum akıllı sana sonsuz şükürler olsun Allah'ım sen bana bir tane vermişsin yaramaz biraz ama o da olacak yani iyi ki de yaramaz sakat olup köşede oturmasındansa kanser hastası olup yataklarda Can çekişmesindense huysuz olsun yaramaz olsun oradan oraya koştursun evi dağıtsın ben evimi dün 10 defa toparlıyorum ben topluyorum kızım dağıtıyor ben topluyorum kızım dağıtıyor ben halılarımı yeni yıkıyorum kızım domates yapıyor yok karpuz lekesi yok ketçapla keseyi yani yıkayın geçecek toplayınca toparlanacak bir şeyler için uyuyunca dinlenecek şeyler için çocuğunuzdan şikayetçi olmayı sizin yaşınız durum geçici belli bir yaşa kadar uykusuz kalacaksın çocuğun yanında öbür gün evlenip ayrı bir yuva kurduğunda zaten çocuğundan kurtulacaksın o zaman da diyeceksin ki ay çocuğum niye geldi ay yavrum niye gelmiyor sen çocuk büyüyene kadar çocuktan şikayetçiydi şimdi niye gelmiyor diyorsun olur mu öyle benim doğumdan sonra kimsem yoktu sezeryan oldu ve tek başımaydım eşim çalışıyordu ben evde bebekle tek başımaydım şu anda da ikinciye hamileyim yine sezeryan olacağım Ekim'de kasımda 2 yaşında bile olmayacak benim kızım şu an 14 aylık o zaman 2 yaşını bile doldurmamış olacak ben kızıma kardeş doğuracağım yani iki bebekse Sezer yani tek başıma kimsem yok seni yine kırgın çıkana çıkmadan da olsa yine tek başına gelmişler benim başıma gelen kimsem de yok yani şükürsüzlük de yani bu kadar da şükürsüz olunmaz şükret tövbe et Allah'ım isyan etmedim evlatlarımla beni sınama de çünkü Allah isyanlardan sonra kulunu imtihan eder ama öyle hafif imtihanlar da değil bayağı ağrıyor imtihanlar eder o zaman dersin ki ah ah zaten insanoğlu öyledir başına bir musibet gelmeden sahip olduğu şeyin elinden gitmeden kıymetini bilmiyor
0 oy
(385 puan) tarafından
Sen iyimisin nasıl şikayetçi olursun kizinin bakımın dan bende tek başıma baktım oğluma eşim den baska kimsem yoktu eşim gece gündüz çalışıyor du ben oğluma bakıyordum hic bir zaman şikayet etmedim etmemde o bana rabbimin verdi en güzel hediye 

Şikayet etmeyi bırak annelik yap 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 247 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Betularglu21 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 500 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy