Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_7e0905f2638c7d680c28422ec6756839, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kaynanamla arama bir soğukluk girdi ama ne anlamadım-Diğer
0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (785 puan) tarafından
Aslında tahmin ediyorum görümcem yüzündendir diye. Her gün ya da iki günde bir arayan kadın hiç aramaz oldu. Pazartesi cinsiyet öğrendik onun için aradım o bile aramadı. Ondan sonra daha aramadı az önce aradım. Soğuk konuşuyor tavırlı konuşuyor. Laf sokuyor. Tamam normal zamanda da öyleydi ama daha da abartıyor. Bayramın ikinci günü onlara gidicez işlerimiz var. Ona bile laf etti. Ben tatlı falan yapamam sen naparsan yap Bi tepsi revani yaparsın dedi. Afedersiniz de ben kendi pisliğimi temizleyemez oldum bir tatlı yetiştirmemi bekliyor. Kızımı sordu oynuyor napsın benim gibi işi mi var dedim. Cidden çok işim var ama yapamıyorum şu an bile yattığım yerden yazıyorum acizim. Ne işim varmış onun gibi bağım bahçem mi varmış. Bir derdim yokmuş. Zaten rahatsız değilsindir karnından dedi. 24 haftalık hamileyim nerdeyse bir aydır belim aşırı kötü. Rahatsızım yürüyemiyorum belim çok kötü her ayağa kalkmaya katır kutur ses geliyor dedim. Aşağıda (ilçede) yaşayanlar bizden hasta ne oluyor oturduğunuz yerden size diye bağırdı. Ne yapayım hastalığı çağırmıyorum ya  gel özledim diye. Geliyor işte. Üstüne üstlük hamileyim normal yani bu ağrılar belki fıtık var ailede olmayan yok zaten. Aşırı sinir oldum neyse senin işin vardır bir de benle boş vakit kaybetme dedim kapattım. Ne bileyim tuhaf yani. Anlam veremiyorum bayramda yüz yüze sorucam ama hayırdır bir sıkıntın mı var diye 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende kaynanama çok değer verirdim annem gibi görürdüm farklı şehirdeydik ama baktım yavaş yavaş değişiyor bana karşı ve sürekli laf sokmalar tabi eşime söylüyor ben duyuyorum yaptıklarıyla resmen soğudum ondan artk konuşmuyorum bile ha belki eltimle görümcelerim öyle yaptı günahları boyunlarına ama kin ne derse desin insanın kendi aklı ve vicdanı var onun bunun lafıyla sana öyle davranacaksa sen de takma bile seni düşünmeyeni sen hiç düşünme
(785 puan) tarafından
Oraıs öyle tabi ama yapmadığım şey in yapıldı olarak düşünülmesi ve bana karşı tavır alınması moralimi bozmuyor değil
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Yapsin tatlısını otursun yesin. Yetistiremedim bende dersin. Cok iatiyorsa oglu tatli alsin
(785 puan) tarafından
Eşime de dedim o da çok sinirlendi öyle konuşmasına. Valla bilmiyorum kolay Bi şey istedi ama benim rahatsızlığımı derdimi görmezdeng gelip umursamadığı için yapasım da yok
0 oy
(490 puan) tarafından
Cnm bnmde kaynanamla aram iyiydi gorumceler doldura doldura değişti farklı insan öldü ha mecbur kalmadikca gitmm gelmem hamile oldgun halde nasıl bir beklentiye giryr orda kalacakmısinz yatıya falan ondn soyluyordur belki .ama hazır tatlılar var ya baklava vs gibi onları al götür yapma uğraşma gidince bir kere sor irim kırım ederse de ona göre mesafeni katarsin anlayana kadr
(785 puan) tarafından
Yani ben de anlamıyorum. Yukarda da dedim basit bir şey istedi ama beni umursamadığı için içimden yapmak gelmiyor.
Bu arada bir gece ya kalırız ya kalmayız duruma göre
(490 puan) tarafından
Yapma boşver kendinizden ödün vermeyin 1 ,2 Kiloluk tatlılar oluyir ya hazır ondn al götür sonra bak yap et dedim yapmadı seni kötü gostermesine müsade etme gittiğinde hoşgeldin fazlı falan demese sorma bile ne oldu diye boşuna tüketme çoktan aklı fikri tavrı degisms boşu boşuna kendinide üzme o düşsün senin peşine Kendi derdine düşmüşsun ne istyr senden benm kaynanam da ben hamileydim benden gel evimi temizle dyr kızıda olmsa Allah için giderdim ana kizina laf ettrmyr yaptrmyr bizi hizmetçi goruyr ben sana hizmetçi olarak gelmedim iş yapamayacak kadr acizsen temizlikci tut dedim yapsn kimseye minnet etme dedim kimse yapmak zorunda değil
(490 puan) tarafından
Ha şunu da diyim bir kere tam dersen ve sendeki o zayıflığı yani tavrından yola çıkarak herşey bekler en baştan yok de geç sana tavsiyem ben 5 yıl çektim denenmiş ve pişman olms ve şimdi yeni akilanms biri olarak tavsiyem sana
(785 puan) tarafından
Çoook doğru ve haklısın. İnan bir kere tamam deyince ardı arkası kesilmiyor. Ama yaptığımız iş de küçümseniyor ben onu anlamıyorum. Oğlan olsun diye yedi kendini. Kendi ağzıyla dedi kız çocuk istemiyorum diye kendi kızını bile istememiş çok zor her yerde yadırgarlar küçük görürler diye. Ama ne bir sevinç ne bir başka şey var. Dediğin gibi bakalım oraya gidince nasıl davranıyor ona göre ben de davranırım. Eşim arkamda sağ olsun. Gelene giderim gelmeyen kendisi bilir ben burda canımla uğraşıyorum bunlar arkamdan dedikodumu yapıyorlar
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Alakasiz ama iç döküş... !!!!! 

Ben kaynanamla düğünden 5 ay sonra birlikte oturdum. Başlarda olması gerektiği gibiydik. Sonra eşimi odaya kapatıp kapatıp dolduruyordu. Ben içeri girince sus pus.  Bir gün telefonun ses kaydını açıp odaya bıraktım, çıktım. Eşim telefonuma bakınca görmüş,  ses kaydını silmiş. Bir daha böyle bir şey yapma dedi. Annen bu şekilde devam ettiği sürece yaparim dedim. Eşim masadaki tabağını alıp tezgaha koyunca bile , karın seni avucuna almış bana niye yapmiyordun diyordu. Birden bire ne oldu anlamadım. Hiçbir tartışmamız olmadı. Ne o bana bir şey dedi ne ben ona. Ama şimdi düşününce içten içe sürekli kıskanmış bizi. Eşim beni öpünce, beni niye öpmüyorsun , karıyı aldın unuttun beni derdi. Diyaliz hastası,  kalp , şeker gibi ağır hastalıkları olduğu için eşim onun gönlüne göre davranınca aksine ben mutlu olurdum. Vefatından önce ben memleketime gitmiştim o sırada sebepsiz bir şekilde hiç sevmedigi diğer oğluna gitmiş adresini oraya taşımış ve demiş ki o orada diye o eve gitmek orada yaşamak istemiyorum. 

3 ay beraber yaşadık ve vefat etti. Bu 3 ayda onunla asla tartışma,  saygısızlık vs olmadı. Benim neyimi görmüş olabilir ki diye çok düşünüyorum. Beni neden sevmedin diye sormak istiyorum. 

Eşimle sevgiliyken tartıştığımızda ,  eğer ayrılırsaniz ben o kızdan başkasını istemem diyen birinin 360 derece dönmüş olması beni çok düşündürüyor. O yüzden evin ayriysa kocana bak , keyfine bak. Hepsi geçiyor. Eşimle şu an çok mutluyuz. Kaynanam varken çok mutsuzmuşuz oysaki..
0 oy
tarafından
İlk başta hiç samimi olmamak en güzeli Ben ilk başta samimi olduğuma çok pişmanım zaten ben de çok samimiydim çok değer veriyordum baktım ki beni dışlıyorlar kendimi değersiz hissediyorum onların yanında artık gitmemeye karar verdim aynı apartmandayız binadayız ama her zaman gitmiyorum artık eskisi gibi

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 270 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 309 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 694 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 586 göst.
11 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu

413,910 soru

12,458,420 cevap

46,590 kullanıcı

Kategoriler

...