Alakasiz ama iç döküş... !!!!!
Ben kaynanamla düğünden 5 ay sonra birlikte oturdum. Başlarda olması gerektiği gibiydik. Sonra eşimi odaya kapatıp kapatıp dolduruyordu. Ben içeri girince sus pus. Bir gün telefonun ses kaydını açıp odaya bıraktım, çıktım. Eşim telefonuma bakınca görmüş, ses kaydını silmiş. Bir daha böyle bir şey yapma dedi. Annen bu şekilde devam ettiği sürece yaparim dedim. Eşim masadaki tabağını alıp tezgaha koyunca bile , karın seni avucuna almış bana niye yapmiyordun diyordu. Birden bire ne oldu anlamadım. Hiçbir tartışmamız olmadı. Ne o bana bir şey dedi ne ben ona. Ama şimdi düşününce içten içe sürekli kıskanmış bizi. Eşim beni öpünce, beni niye öpmüyorsun , karıyı aldın unuttun beni derdi. Diyaliz hastası, kalp , şeker gibi ağır hastalıkları olduğu için eşim onun gönlüne göre davranınca aksine ben mutlu olurdum. Vefatından önce ben memleketime gitmiştim o sırada sebepsiz bir şekilde hiç sevmedigi diğer oğluna gitmiş adresini oraya taşımış ve demiş ki o orada diye o eve gitmek orada yaşamak istemiyorum.
3 ay beraber yaşadık ve vefat etti. Bu 3 ayda onunla asla tartışma, saygısızlık vs olmadı. Benim neyimi görmüş olabilir ki diye çok düşünüyorum. Beni neden sevmedin diye sormak istiyorum.
Eşimle sevgiliyken tartıştığımızda , eğer ayrılırsaniz ben o kızdan başkasını istemem diyen birinin 360 derece dönmüş olması beni çok düşündürüyor. O yüzden evin ayriysa kocana bak , keyfine bak. Hepsi geçiyor. Eşimle şu an çok mutluyuz. Kaynanam varken çok mutsuzmuşuz oysaki..