0 oy
769 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Benim sorunum daha önce görümcem bir çok kez ayrıldığında aynı şehirde oturuyorduk onu evinden gidip dayaktan eziyetten ben kurtardım kucağımda çocuğumla gittim onun valizini falan topladım onu da aldım çıktım. Hastaneye götürdüm darp raporu aldım karakola götürdum. Evimde günlerce çocuklarıyla agirladim. Sonra bariscam dedi gitti neyse. Ara ara gittim yokladım sorunu varsa halletmeye çalıştım. Bu arada niye bu kadar kostun demeden aciklayim. Görümcem bedensel  engelli ama aklı yerinde. hızlı hareket edemiyor 5 yaşındaki bir çocuk bile onu çok rahat dovebilir. O yüzden hep uzulurdum ona. Ben kayınvalidemin olduğu şehire taşındım. Şimdi yine ayrılıp geliyor babası almaya gitti annesi de evde tiktok izliyor yani o kadar normalleşti ki kızlarının ayrilamasi düşünün. Kayınvalidem bana dedi ki yarın gelirsiniz kızıma hoşgeldine dedi. Bem suana kadar kayınvalideme hayır demiş bir gelin değilim. Aramız çok şükür çok iyi beni sever savunur sayar değer hissettirir. Ama o an dedim ki. Anne sana saygım sonsuz senin evine her istediginde her ihtiyacin olduğunda şıp diye damlarim ama kusura bakma kızın gelip benim çayımı içene kadar evine adım atmam. Ben onun için çok koşturdum ama ne teşekkür etti ne bir acı kahvemi içmeye hususi gelmedi. Bu arada 10 yıldır evliyim gerçekten hiç gelmedi. Kayınvalidem de üzülür gibi oldu ama bsi demedi. Su ayrılık sırasında haksızlık mı ettim. Vicdanım huzursuz oldu 

12 Cevaplar

+4 oy
(1,860 puan) tarafından
Dert ararken ben
tarafından
Başka derdim yok şükür :D
(7,722 puan) tarafından
Hahah:D
tarafından
Kur'an Çarpsın çok büyük bir olay okuyacağım diye sonuna kadar okudum :D
tarafından
Bide aşağılarda ciddi ciddi cevap verenler olmuş :D
(1,860 puan) tarafından
Onlarda ondan :)
-Reklam-
+1 oy
(393 puan) tarafından

Hosgeldin'e mi ? :O

tarafından
Aynen vallahi
0 oy
tarafından
Bencede haklısın sonuna kadar minnet etmeyen nankörlük eden insanları sevmiyorum bence daha karışma 
tarafından
Aynı şeyi düşündüğüm için çok rahat söyledim. Ama sonra.vicdanima ağırlık çöktü :D
tarafından
Çökmesin çünkü haklısın :))
0 oy
(3,224 puan) tarafından
Yok haklısın siteminde, sonuçta en kötü zamanında yanında olmuşsun bir kapını çalmak zor.
tarafından
O zman iyi oldu
0 oy
(367 puan) tarafından
Darp raporu alınca noldu ceza fılan aldı mı süreç nasıl işliyor sanırım yakınen bılıyorsunuz bende dayak yedımde yakın zamanda  darp raporu alınca noluyor nasıl alınıyor  karşıdakine napıyor devlet bılıyormusun bacım
tarafından
Şikayetçi olursan , bir daha geri çekemezsin. Yani sen şikayetini geri çeksen de kamu davasına dönüşür. Devlet sonunu bırakmıyor.
tarafından
Uzaklaştırma alabilirsin mesela. Hatta uzaklaştırma için dayağa bile gerek yok. Hakaret etmesi bile uzaklaştırma almak için bir sebep.
tarafından
Evet bacım biliyorum. İlk önce hastaneden darp raporunu alıp götürüp karakola onaylatcan. Sonra karakol sana şikayetçi misin diye soracak hayır dersen kamu cezası alicak eşin. Şikayetçiyim evet dersen hem kamu hem sana verdiği zarar hemde uzaklaştırma vericek sonra mahkeme açılacak. mahkemede duruşma olucak artık ne karar çıkar bilemiyorum. Ama ilk kez alicaksan bu raporu ya para yada devlet işine yarar bir işte 3-5 gün çalıştirma cezası veriliyor
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Kötü günde işi düşünce seni sayıyor iyi günde unutuyorsa hiç gitme bencede
0 oy
(11 puan) tarafından

Keşke benim görümcem bana gelmeseydi :angel:

0 oy
(4,441 puan) tarafından
Önceki durumlarda görümcenin yanında olduğun için eşi baskı kurmuş olabilir mi size gelmemesi için? Tabi yine de telefonla en azından durumu izah edip teşekkür edebilirdi. Bu konuda haklısın. 
0 oy
(20,214 puan) tarafından
Bedensel engelli diyosun zaten psikolojik olarak çökmüştür ayrıca evliliği problemli şimdi destek olman gerekirken büyük saçmalıyosun
(2,046 puan) tarafından
Şaka gibi bazıları kaynana da hoşgeldine gelirsin demiş kadın yuvasını dağıtıp geliyor ne hoşgeldin ama
(20,214 puan) tarafından
Kaynana ayrı ironi bu ayrı valla diyecek söz yok Allah kadının yardımcısı olsun
(2,046 puan) tarafından
Aynen öyle
tarafından
Pardon ama hiç destek olamam. Kocasını 3 kişi ile aldatıp anlım açık benim diyen insana destek yok bende. Kaldı ki zamanında benim namusuma laf etmiş biri
0 oy
(9,534 puan) tarafından
Hem engelli diyosun hem de bişey bekliyosun bacım 
tarafından
Engelli ama gayet de iyi durumda kocasını 3 kişi ile aldatabilecek kadar
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Ben eşiyle huzursuz olan bosanma durumunda olan insanlar dan çok bisey beklenmemesinden yanayım sen bisey yaptıysan Allah için yaptın. O kadının içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyor. Gitmek zorunda değilsin uzak durabilirsin ama ondan da bisey beklememelisn
tarafından
Ne fırtına kopuyor biliyormusun. Kocası herkese ekran görüntusu attı. 3 kişi ile birlikte olmuş hepsinin ispat ve fotoğrafları var o fırtına kopuyor. Zamanında beni namussuzluk ile iftira atıp yuvama çomak sokmuş insanlar bunlar
(1,881 puan) tarafından
İlk soyleyecegini sonra niye söyledin ki öyle bi kadına yardım ederek s.lakligi sen yapmışsın
tarafından
Bende bilmiyordum ayrılma sebeplerinin bu olduğunu. Daha 2 gün oldu ogreneli. Kocası tüm akrabalara ekran görüntüsü ve fotoğrafları atana kadar ben hep maddi sorun zannediyordum
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Siteminde haklısın ama en olmayacak zamanda söylemişsin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bbsbsb (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,584 göst.