İki hafta önce oğlumu doktora götürdüm idrar vermek için neyse doktor bir sıkıntı yok dedi konuşmasını sordu normal olarak bende dedim ki ( Anne , baba , hadi gel , dede , nine , mama , köpeğe demiyor ama hav hav diyor , kedi demiyor miyav diyor, koyun demiyor meee diyor ) dedim doktor da cümle kuruyor mu dedi bende daha kuramıyor ama herşeyi anlıyor dedim oda bizi çocuk gelişimciye gönderdi gittik aynı gün konuştuk ekrani çok izleyen bir çocuk değil günde Max yarım saati geçmez dediki ekran verme sürekli kitaplarla oynat dedi ondan önce yapıyordum zaten kitaplardi oyunlardi sürekli dışarı çıkıp geziyorduk neyse gelişimci 1 ay sonra tekrar gelin olmazsa pedagog görsün dedi iki haftadır sürekli etkinlik yapmaya çalışıyoruz ama istemiyor kitaplara bakıyoruz 5 dk sadece oyuncalariyla oyun oynuyoruz sadece atmak istiyor sıkılınca aşırı taktım kendime yükleniyorum çok bunaldım tahammülum kalmadı desem yeridir yani kısacası dikkatini çekmek için konuşması için ne yapmam lazım hemen bülbül gibi sakisin demiyorum ama derdini anlatacak kadar konuşsa yeter oğlum kendini ifade edemediği için de hırçın bu aralar bilmiyorum yada ben çok bunalttim onu nasıl davranacağımi bilmiyorum uzun oldu hakkınızı helal edin