0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından

Kızlar merhaba ayın 2 sinde yumurtlama günümde eşimle korunmasız iliskimiz oldu. Adetime 1 hafta kala kan testi verdim negatif çıktı evde yaptığım idrar testleri de negatif çıktı.  Şuan adetime 3 gun var belim çok ağrıdığı için yaki yapıstiracaktm şüphede kaldığım için idrar testi yaptım  sonuç çift çizgi  s Bu testlerin yanlış çıkma olasılığı var mı acaba 

image

11 Cevaplar

0 oy
(385 puan) tarafından
Hiç sanmıyorum hamilesin 
(851 puan) tarafından
Insallah hamileyimdjr şüphede kaldığım için sevinemiyorum suan
(385 puan) tarafından
Varr var rabbim sağ Salim gelmeyi nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(243 puan) tarafından
Hayir askim buz gibi potizif bu 
(851 puan) tarafından
2 gun önce yaptığım idrar testleri negatif çıkınca inanasım gelmedi
(243 puan) tarafından
Beta daha yeni yükselmeye baslamis yumurtlama gününün üserinden kac gün geçti
(851 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.....
(243 puan) tarafından
Tamam ancak yükeeliyor beta bende sana 12 gun gectimi diye sorcaktim
0 oy
tarafından
Benim adetim 20 gün geçmişti 5 test yaptım geçtikten sonra hepsi de negatif çıktı bende hamile değilim stresten heralde olmuyorum derdim en son arkadaşm kan ver dedi baktır 7 haftalık hamilesin demişti bana doktor hiçbiri de o testlerde cıkmamştı suan ikinciye hamileyim adetim geçti yaptım direk iki cizgi cıktı gidip yapmştm 5 haftalık gebeydim
(851 puan) tarafından
Daha iki gün önce yaptığım testler negatif çıkınca  suan şok oldum
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Sanmıyorum canım 
(851 puan) tarafından
İnşallah  yanlış değildir
(6,798 puan) tarafından
Eğer hemen çıktıysa bence yoktur canım
0 oy
tarafından
Hiç sanmıyorum bu bayağı kırmızı yani silik ama kırmızı silik bu genelde pozitif olunca böyle olur kuruma çizgisi gibi durmuyor. Kan verirseniz netleşir ama bayramdan sonraya kalırsa bile lütfen hamileymiş gibi çok çok dikkat edin ağır iş yapmayın bu pozitif gibi duruyor 
(851 puan) tarafından
Kuruma çizgisi değil idrari damlattigim anda ikinci çizgi belirdi yarin bir test daha alıp denilen kanı da bayramdan sonra veririm inşallah
tarafından
Net pozitif canım testi al ama birkaç gün sonra yap daha net koyuluğu görürsün hatta yarın ilk idrar ile test yap. idrarı bir kaba yap o kapta dururken hemen testi al gel yap bir şey olmaz o idrar bozulmaz aynı sonucu verir bak gör daha net çıkacak. Ben tekrar uyarıyorum henüz erken olacağı için belki aile büyüklerine hemen soylemezsin falan o yüzden ağır iş yapma malum kurban bu ağır iş olur dikkat et ha eğer söylerim sorun yok dersen zaten hiç sıkıntı olmaz.herkes sana ona göre davranır :) hayırlı olsun inşallah
(851 puan) tarafından
Kesin olmadan kimseye söylemeyin düşünmüyorum zaten.  Cok teşekkür ederim iyi dileklerin için
0 oy
(742 puan) tarafından
Hayırlı olsun geliyorum diyor kan ver canım 
(851 puan) tarafından
Araya hafta sonu bayram giriyor işte
0 oy
(157 puan) tarafından
Şüpelenip 3 gün  önce erken gebelik testi yaptım negatif üç gün sonra normal kasette silik çıktı  acilden kan verebilirsin yarın bugün 
(851 puan) tarafından
Yarin sabah insallah acile gideceğim yoksa ben bu heyecanla bekleyemem
0 oy
tarafından
Yok canım doğru test geç döllenme oldugu için öyle olmuş benimde aynisi oldu regl bir hafta geçtiği halde ne kanda ne idrarda testte çıkmadı bir hafta sonra kanda ve testte çıktı 
(851 puan) tarafından
Bende yarın kan vermeye gideceğim acile. Insallah doğrudur
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(41 puan) tarafından
Çocuğunuz varmı ilk gebelikmi var canim net görünüyor yani benim bu üçüncü hiç net çizgi değildi hep silikti hayırlısı olsun inşallah 
(851 puan) tarafından
2.5 yasinda bir kızım var teşekkür ederim
0 oy
(3,526 puan) tarafından
Yarın git acile kan ver canim gebelik şüphen olduğunu söyler belinde agriyormus bakalar
(851 puan) tarafından
Yarin sabah gidecem inşallah
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Kan ver ben bu testlere asla.guvenmiyorum kızımda 10 yakın test yapmiştim hepsi negatif kan vermiştim belli olmuştu o zmnda 5haftalik hamileydim yani kan ver o zmn cimar
(851 puan) tarafından
İnşallah sabah gidip vereceğim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 137 göst.
0 oy
6 cevap 147 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Amine su (3,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 136 göst.
5 Ekim 2022 Aile kategorisinde kalici (24 puan) tarafından soruldu
0 oy