0 oy
231 göst.
Aile kategorisinde (159 puan) tarafından
Kızlar akşam saat 9 gibi eşimle eve geliyorduk karpuz al dedim almadı kızımda çok sevmesine rağmen dolapta bişey de yok biliyor yemek yapmamışim bir dürüm al diyorum yiyelim almadı parası da vardı çok kırıldım zaten bizle ilgilenemiyor işinden dolayı sabahtan gece 1 e kadar çalışıyor zaten bir yere gitmiyoruz bide böyle cimrilik yapması.. insan der zaten ilgilenemiyorum bari bir dürüm istemiş alayım ama almadı ve ben çok kırıldım siz olsaydınız ne yapardınız 

5 Cevaplar

+2 oy
(2,388 puan) tarafından
Çocuğuna karpuz almıyorsa niye çalışıyor gece bire kadar otursun evinde o zaman
(159 puan) tarafından
Aynen öyle valla
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Allah sorar hesabını 
(159 puan) tarafından
:( insan bu kadar merhametsiz olmaz
+1 oy
(2,174 puan) tarafından
Çamaşırını ütüsünü bulaşığını ayırırdım yemek zaten yapmam kendime kadar herşey yaparım benim hiç kıymetim yokmuş param olsa ben alırım sana demem zaten ama ben maaşlı bir işte çalışmıyorum diyede hiç emek vermiyorum değil ama sen anlamıyorsun derim özür dileyip hatasını telafi etmiyorsada çalışırım minnet eylemem 
(159 puan) tarafından
Çalışmayı düşünüyorum zaten inşallah bulurum uygun bir işte muhtaç olmam artık
(2,174 puan) tarafından
İnşallah çünkü muhtaç olmak çok zor insanın gücüne gider haliyle çalış dersin bunları sen bana almadın ama ben sana alıyorum dersin
(159 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
(181 puan) tarafından
1 e kadar çalıştığı parayla napiyo? Haddim değil fakat istediğiniz şeylerde herkesin yediğinden.Bilemiyorum sorgulamaniz gereken çok şey var gibi 
(159 puan) tarafından
Kiramiz on bin elektrik su fatura erzak bebeğin bezi falan birkaç kez tavuk falan maaşı 23 bin civari bazen yetistiremiyorum diyor
0 oy
(142 puan) tarafından
Maddi olarak zorda olabilir belki elindeki para bir yere gidecektir ama tabiki haklısın insan bekliyor böyle şeyleri. Çok küçük bir şey aslında ama olmayınca insanın gönlü kırılıyor 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 461 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (655 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 76 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Linkin (18,665 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,876 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 227 göst.