0 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (866 puan) tarafından
Kızlar çok ileri seviyeye ulaştı aslında aklımın doğru bulduğunu kendime kabul etterimiyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa hayatım çekilmiyor hiç doktora gidecem ama ilaç kullanmak istemiyorum ileride boşanma durumu olursa eşim çocukları almak için kullanır mı diye not eşimle aram iyi boşanmayı düşünmem de bu bozukluktan kaynaklı 

4 Cevaplar

0 oy
(5,657 puan) tarafından
Bakın bunun için ilaç kullanmanız gerekiyor. Çünkü ilaç beyin nörotransmiterlerin dengesiz ürettiği kimyasalları düzenler.
(866 puan) tarafından
Sanki biri eliyle içinden beynimi sıkıyor sürekli huzursuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sana tavsiyem ilk önce detaylı kan tahlili yaptir. Tüm değerlerine bakılsın sonra eksiklik varsa takviye kullan muhakkak. 

Onun dışında aktif bir hayatın olması lazım kendini dinleme. Gerekirse halk eğitim başka kurs olur mutlaka ilgilenecek bir şeyler ama.evden çıkman lazım. 
Bir de maneviyatını kuvvetlendir. Geçer Allah'ın izniyle bolca dua et
(866 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canm şuan taşınma evresindeyim yeni evime geçince kendime çeki düzen vereceğim zaten bu ev beni maf etti ışık almıyor iki çocuk kimsem yok burada eşim sürekli görevde çok yanlız kaldım
0 oy
(4,235 puan) tarafından
Tabiki bir dr gidin ilaclar sizi rahatlatır.Ama sadece ilaclar ile olacak iş değil gün içinde kafa dağıtacak kendinize göre kendinizi oyalayacak şeyler ile ilgilenin.Aklina gelen olumsuz şeylerde Allah im sen koru diyip biraz hayatın akışına bırakmaya tekrar tekrar kontrol etmemeye çalışın vs.Kendiniz kararlı bir duruş sergileyin.Bakt8niz beyniniz senaryo yazmaya başladı hemen bir iş yapmaya çalışın.Hic olmadı müzik açıp göbek atın neşeli şeyler ama kendiniz için birseyler yapın.
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm çok yorgun beynim hayatı akışına bırakanlara o kadar özeniyorum ki
(4,235 puan) tarafından
Akışa bırakmak, sindi bunları düşünmeyecegim bir düğme var oraya bastim ile olmuyor.Dikkatini dağıtacak oyalanmaktan keyif alacağın herhangibirsey olabilir.kimi temizlik yapar kimi örgü örer kimi gezer kimi kitap okur kimi taki yapar ama muhakkak dikkatini çeken yada çekebilecek birseyler vardır.
(866 puan) tarafından
Temizlik yapmayı çok severim şuan taşınma aşamasındayım işlerim bitince hemen kendime uğraş bulaceğım
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Öncelikle Cok geçmiş olsun eğer ilaç istemiyor isen mutlaka psikolog desteği almanı tavsiye ederim  huzur çayı var onu kullan  namazlarını düzgün kıl her namazın ardından ya Kuddus ismi şerifi 170 defa oku mutlaka hacamat ol
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm hacamat düşünüyorum zaten araştırıyorum iyi bir yer bulup ğidecem
(1,474 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin büyüklerin duası üzerine olsun
(866 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 260 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 540 göst.
3 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardelen.kardelen (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 254 göst.
4 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ASKKKKK (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 257 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde zezee (1,667 puan) tarafından soruldu

413,561 soru

12,449,725 cevap

46,262 kullanıcı

Kategoriler

...