0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Geçen bayram hangi posta baksam herkes paylaştı bu bayram kimse yok 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ağzını hayra aç yıne başlarlar gecen bayram sırf o yüzden girmedim bayram boyunca. Bu sefer kurbanda sorunlar olacak hissediyorum:⁠-⁠D
tarafından
Kız sen kimsin eskilerdensin :D
tarafından
Hangimize canim
tarafından
Sinir bozucu olan canım
tarafından
Mor wampir 2019dan beri giriyorum ama kımse ıle arkadaşlık kurmadım değişik postlarda paylaşmadım kimse beni tanımaz o yüzden :⁠-⁠)
tarafından
:D o zaman bilmiyorumdur canım
-Reklam-
0 oy
(5,984 puan) tarafından
Evet bnmde dikkatimi çekti yok tatlicilar;)
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Benimde yok ama.esimle.kendime yaptım burma tatlı 
0 oy
(6,357 puan) tarafından

ramazanda herkes yedi yedi yedi gömdu aldi kilolari bu bayram salata. ve kavurma salata ve kofte paylasimi dermisim:) kurban telasli bayram bende sabah beri buzlugu dolabimi falan duzenledim. tepsileri cikardim kiymaliklarin kani suzulsun diye tepsilere yayip ertesi sabah cektirirm kiymayi vs vs . ccgu uyutuyorum buzdolabi posetlerini kilitli torbalari falan ayarlicam brazdan

tarafından
Evet haklısın et buzluğa girecek düzen lazım. Bunda da bol bol  et yerler ghjjjv
0 oy
(2,659 puan) tarafından
Geçen bayram da yapmadım bu bayramda yapmiyirum tatlı zaten pert oldum temizlik yüzünden kurban da zaten yoruluyorum hiç gerek yok dünya için kendimizi yoruyiruz ibadet edecek halimiz kalmıyor bugün duaların kabul oldugu ibadetlerin kat kat sevap öldüğü bir gün ben maneviyata yoğunlaşmak istiyorum 
tarafından
En iyisini yapıyorsun cnm
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Yarında kavurma paylaşılır 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,035 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (13,957 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,129 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ilklem (90 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 126 göst.
+2 oy
12 cevap 148 göst.

412,669 soru

12,424,940 cevap

45,423 kullanıcı

Kategoriler

...