Selam kızlar ❤️ şuan eşimin ailesindeyim. Oğlum 8 aylık ve 8.5 kg bu çocuk 2.5 kg doğdu 36+4de.
Oğlumun vücut yapisi şöyle yanaklar tombik kollar bacaklar dolu dolu karın bölgesi biraz vücuda göre zayıf şişko bı bebek gibi değil.
Herkes doktoru hemşiresi tanıdıklar bu çocuğu normal bulurken hatta hemşiresi tosun diye sever eşimin ailesi çocuğa bakımsız aç kalmış muamelesi yapıyor kaç gündür. Yarın onların memleketine gitcez. Akrabaları gorcek ya kaç gündür çocuğa ne buluyorlarsa yedirmeye çalışıyorlar.
Heleki görümcem benden küçük ve bekar kendi cocuguymus gibi oğlumu alıp sormadan sürekli ağzına biseyler vermeye çalışıyor. Dün turşu yalatiyordu sonra işte bezelye yemeği vardı acisi olduğu halde onun suyundan veriyor yani bir gün içinde eline ne geçtiyse yalatıyor emdiriyor. En son dondurma verdiğini gördüm. Kötülük olmasın diye usulunce şuan verme ya da zararlı şeyler dondurma falan verme diyorum ama dinlemiyor. Hepsinden tadicakmis.
Eşim de yok yanımda o olsa uyarirdi şimdi ben kötü olmak istemiyorum. Bu çocuk hep sütle beslendi ek gıda dönemine girdik hani gün içinde ben yoğurt veririm çorba falan veya yemek olarak uygun ona ne varsa ama tadım aşaması gibi yani bir gün içinde herşeyi karıştırmam.
Bana akıl verin ya tecrübeli anneler onların yaptığı mi yanlış ben mi abartiyorum onlar normal de.