Perde mi? Orada öyle bir perde yok ki? Adı kızlık zarı olarak geçiyor diye mi orada bir perde hayal etmiş anlayamadım?
Biraz hatta çok açık konuşacağım o yüzden şimdiden kusura bakmayın.
Orası zaten halihazırda delik olan bir yer ancak bu deliğin boyutu epey bir küçük. Giriş olduğu zaman deliğin sağı solu üstü altı gibi herhangi bir yerinden ufak bir yırtılma gerçekleşebiliyor, bu duruma da bekaret zarı yırtılması diyorlar. Tabi ki normal olarak o yırtıktan da kan geliyor...
Şimdi bu her kadın için geçerli değil, afedersiniz belki de sizin mevcut girişiniz esnek bir yapıya sahiptir veya genelinkinden biraz daha geniştir.
Benim doğumda yırtılacağını söyledikleri kaç arkadaşım var... Hatta bunu akrabalarımdan birinde de yaşadık, benim sülalem hiç bu tür şeylere sığ düşüncelerle bakmayan bir sülale olmasına rağmen kız da sizin gibi çok korktu. Gidip baktırdı kendi kendine, bizim haberimiz var tabi. O, kendini ikna etmek için gitmişti tabi eşinin de bir sıkıntısı olmadı bu durumda. Hatta gitme ne gerek var gibi şeyler bile söyledi, yani adamın esnek zar gibi olgulardan haberi var.
Bu çok normal ve korkulmaması gereken bir mesele aslında ancak eğer çok sığ düşünceli insanlarla aile kurduysanız bilemeyeceğim. Allah kolaylık versin, kendinizi üzmenize değmez.