Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
İlk gece kan gelmemesi psikolojimi alt üst etti
0
oy
2,301
göst.
15 Haziran 2024
Diğer
kategorisinde
Sevgiselamn
(
6
puan)
tarafından
soruldu
Bayanlar geçen günlerde konuyla alakalı yazmıştım ilk gece eşimle rahat girdim ilişkiye kan falan da gelmedi yani bir sıkıntım olmadı ama bakire olarak evlendim bundan önce cinsellik yaşamadım ben kesinlikle eşim girerken bi perde gibi bişey olmadığını direkt girebildiğini bunun mümkün olmayacağını söylüyor bunu yaşayan yok mu benim de ilk tecrübem çok korkuyorum doktora gitsem bakire değil dese eşimden önce bozulmuş olabilir mi acaba farklı sebepten kafayı yiyeceğim artık bunalıma girdim şu kan gelmedi diye
kan
gerdek
gece
tavsiye-fikir
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
55
Cevaplar
0
oy
15 Haziran 2024
defnee13
(
1,494
puan)
tarafından
cevaplandı
Kendinden eminsen niye korkuyorsun bu kadar doktora git madem
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
15 Haziran 2024
defnee13
(
1,494
puan)
tarafından
cevaplandı
Soruyu sormuşsun o kadar insan yorum yazmış zahmet edip cevapta vermiyorsun
15 Haziran 2024
Sevgiselamn
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Gelen cevapları okuyorum herkes tecrübesini söylüyor ne diyebilirim ki onlar soru sormuyorlar
15 Haziran 2024
defnee13
(
1,494
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür edebilirsin
15 Haziran 2024
Sevgiselamn
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok teşekkürler canım sana
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2024
Etkiye tepki
(
759
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım doktora git bazı kızların epey esnek olduğundan yırtılma olmuyor bu şekilde doğum bile yapan var korkma bu kadar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2024
Seri
(
1,836
puan)
tarafından
cevaplandı
Bak canım belli ki daha çok küçüksün. Sen sadece iki bacak arasından ibaret değilsin. Kocanın seni böyle görmesine izin verme. Bu düşünce yapısında ki adamdan sana hayır gelmez. Sen kendinden eminsen tek başına git doktora ve durumu anlat raporunu al. Sonra da aynı doktora eşinle git doktor ona haddini bildirir zaten. Ama o adamla evli kalma. Yok illa evli kalıcam dersen çocuk yapma. Şimdi sana bunu yapan adam ilerde kızı olursa ona neler yapar. Ben evlendim benim de hiç kan gelmedi ki çok da zor birlikte olduk canım çok acıdı ona rağmen. 2 hafta sonra geldi kan bende. Baya çok hemde. Böyle bir şey de olabilir. Eşim hiç konusunu dahi açmadı. Ikimizde umursamadık bile kan gelmedi diye. Ve de eşin çok sa.lak ve cahil biri öyle perde filan hissedemez küçük pi.pisiyle artislik yapmasın.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2024
kaderdemir
(
672
puan)
tarafından
cevaplandı
Herkesten gelmez ki canım o herkesin farklıdır benimde ilk ilişkimde gelmedi 2 3 . Peçeteyle görülebilicek kadar anca geldi bende ilk stres yapmıştım eşim geri kafalamısın dedi her kadın aynı şeyi yaşamıyodur belki ben sana güveniyorum boşver dedi ki benim ilişkiden korktugum kadar kimse korkmuyordur çocuk gelişimciyim derslerde bayılırdım yani konusu geçince ahahhahaha netten araştırmıştım ozmn kadınların %60ında kanama olmuyormuş belkide çok az oldu ama o an farkedilmedi oda olabilir
15 Haziran 2024
Sevgiselamn
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne güzel sizin sonradan gelmiş eşiniz görmüş görmese sıkıntı yapar mıydı acaba sizinki de benim eşim hiç bişey görmedi ki ben de görmedim gerçekten şanslısınız eşiniz tarafından bekaret muayenesine götürülmeyecek kadar mutluluklar dilerim
15 Haziran 2024
kaderdemir
(
672
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok görmedi o ben söyledim. Nasıl muayene ne saçma bi düşünce onur kırıcı kabul etmezdim ağzına ederdim öyle kocanın da hadsiz defolsun gitsin ozmn başlık parasıda vermişmi bari onuda geri ister falan.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Hic kendinizi bunalıma vs sokmayın gidin bi muayene olun ya dogustan yoktur yada ic kısımdadır biraz daha zorlamak gerekir o muayene sonucunda bir belge alın kocanızın suratına carpın carparkende nerden bildigini sorun o kadar.Kusura bakmayinda o durumda zaten kadın ilk kez yasayacagi icin kendini sıkıyo strese giriyo sizin kocanız oküzce bi tavirla perde merde demis guvenmiyorsa evlenmesin hatta belgeyi suratina carparken bahsettigin perdeye boyun yetmemis diyin biraz yerle bir olsun haketmis yani insan gibi gidip birlikte baktiralımda diyebilirdi.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2024
Birisii3
(
211
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım bazı kadınlarda bu tür problemler olabiliyor. Ama eşin bunun lafını yapmışsa kabullenmiş gibi görünüp yıllar sonra tekrar tekrar yüzüne vurabilir. Bir kanıt istiyorsan raporunu al ya da gerçek yüzünü gördüğün için şükret çek kapıyı git. O adamla bir şeyleri kanıtlamadan hayat sürdüremezsin.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2024
2516
(
922
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşinin vajinal yapılar hakkında bilgisi yok sanırım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2024
Laviniaa.1
(
541
puan)
tarafından
cevaplandı
Esnek zarla ilgili bazı bayanların esnek oluyor ve kanama olmuyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2024
melekcengi51011gmai
(
146
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım özel olacak ama bende de kan gelmedi hatta ben kafama taktım niye gelmedi vs diye ama eşim hiç sorun etmedi hiç bir şey de demedi internetten bakmıştım herkeste olamayabiliyormuş demiştim o da sorun cimarmamisti bir şey dememişti
15 Haziran 2024
Sevgiselamn
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay ne güzel size inanıp güvenen kocalarınız var çok şanslısınız mutluluklar diliyorum hiç sorgulamamış bile
15 Haziran 2024
melekcengi51011gmai
(
146
puan)
tarafından
yorumlandı
Umarım senin için de her şey çok güzel olur canım gerçekten çok önemli bı durum güven meselesi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2024
Ben anne
(
3,892
puan)
tarafından
cevaplandı
Cahil kocana söyle kızlık perde veya zar değildir, ilişki sırasında genişleyen rahmin esneyen kılcal damarlarından gelen kandır :)) muhtemelen senin vajinan esnek, kocanın şeysi de küçüktür.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2024
Aşkı❤evladı⚘
(
2,271
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayıptır söylemesi benden kan gelmemesti sarımsı bı akıntı geldi acaba geldi de meniyle beraber aktı fark etmedin mi yada bazılarının esnek olur bozulmaz doğumda bozulur en mantıklısı dra gitmen bu şekilde nasıl devam edersin bilmiyorum
15 Haziran 2024
Sevgiselamn
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Kan gelmeyince eşleriniz bir şey dememiş ne güzel
15 Haziran 2024
Aşkı❤evladı⚘
(
2,271
puan)
tarafından
yorumlandı
Elbette bu iyi birşey güvenmesi etmesi ama bazı arkadaşlarimiz çok sert konuşmuş adam bilmiyor demekki araştırdığı kadar biliyor demekki perde konusuna gelince o yakınlarda içinden geçebileceği birşey sanmış o yüzden öyle demiş bence tamamen bilgisizliğinden kaynaklanıyor demekki meraklı ve onu görmek istiyor adamın 40 yılık karısı değilsin ki huyunu suyunu bilsin sana güvensin bak tabiki yanlış sana bunu lanse etmesi ama tamamen bilgisizliğinden ve cahiliginden kaynaklaniyor o yüzden bu kadar usteliyor yapman gereken şey özel bir kadın doğum doktoruna gitmeniz kendinden eminsen doktor onu ikna edecektir merak etme ve kendini bu kadar sıkıntıya sokma lütfen olabilir böyle şeyler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2024
Onlygirl
(
306
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım bende bakireydim bendede kan olmadi, eşim hiç sorun etmedi ama , olabilir bazı kadınların esnek olabilirmiş tarzında konuştu. Sorun etmedi etmişse bile bana yansitmadi
16 Haziran 2024
Sevgiselamn
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne güzel ya güven böyle bir şey mutluluklar diliyorum size de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2024
Prensim_2024
(
46
puan)
tarafından
cevaplandı
Yere dusunce bile kizlik zarin yirtilabilir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Haziran 2024
Derya z05gni
(
116
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen yüzde doksan erkeksn
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
3
İlgili sorular
0
oy
49
cevap
1,924
göst.
Gerdek gecemde kan gelmedi
13 Haziran 2024
Diğer
kategorisinde
Sevgiselamn
(
6
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
gerdek
gece
kan
0
oy
59
cevap
2,814
göst.
İlk gece kan gelmedi diye jinekoloğa gittik
17 Haziran 2024
Diğer
kategorisinde
Sevgiselamn
(
6
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
i̇lk
gece
kan
tavsiye-fikir
0
oy
9
cevap
123
göst.
Bebeğine Kan İlaçı Kullanmayanlar Var mı? Kan Değerleri Nasıl Olmalı?
17 Ekim 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Defne_batuhan
(
3,275
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
ilacı
kan