Az karışık ama kısa özet geçeceğim. Kaynım ve eltim öğretmenler. Kaynım üç hafta okula gitmedi rapor aldı. Eşim anlattı bana olayı. Bı velisi durmadan kaynima mesaj atıyormuş kancayı takmış güya. Kocası yakalamış. Adam tehdit etmiş kaynima okula gelirsen bilmm ne yaparjm diye. Eşime anlatmış korkup. Sonra da eltimin abisine anlatmış. Bı aydır biz bu durumu biliyorduk ses etmedik. Eşimle kaynım sürekli konuştular ama eltime inatla soylemedi kaynım. En son bana sordurmus ne yapayım diye. (Bn de öğretmenim ) Bn de müdüre gitsin en başta yapması lazımdı anlatsın durumu . O da gitmiş anlatmış. Müdür önce güvence vermiş sonra gitmiş il milli eğitim müdürüne anlatmış. O da kaynım için demiş ki hemen tayin isteyip başka ile gitsin yoksa açığa Alaçam soruşturma acacam. Bn kayın validem , görümcem ve büyük kaynım istanbuldalar. Kaynimda İstanbul'u yazmış. Eltimde asla gitmem onların yanjna demiş ama tayini çıktı hem de çok yaknnlarina. Eltim kavga kıyamet. Tam bu arada eltimin abisi kqrisina ve annesne söylemiş. Eşimde bunu duyunca dedi ki şöyle olay patlamak üzere. Aldattığını kabul etmeyen kaynım mecburen kabul edip eltime demiş. Mesele şu. Kurban köyde kesilecek. Eltim köye gitmez demiştik. Gitmem diye ortalığı ayağa kaldırmış. ( Biz Çorum'da bı köyde toplanıyoruz kayinvalidemin asıl evi Çorum'da . ) Dün karneyi dagititnca hemen köye geçmişler. Tüm herkes orda bı biz gitmedik izne ayrılmadı daha eşim. Neyse sabah eltimnolay çıkarmış kriz geçirmiş. Sürekli sevda öğrenecek herkes öğrendi filan diye. Onlarda demiş ki onun haberi yok. Şuan kim biliyor kim bilmiyor derdindeler. Kendi abisini arayıp kızmış anneme niye dedin diye. Abisi de eltime demiş ki tüm olaylar bitti annemin bilip bilmemesi mi kaldı. Neyse şimdi sorun şu . Köyde kavga etmiş yine boşanacam digormus ama ne annesine gidiyor ne bişey. Aklı fikri sevda öğrendi mi ogrenmedi mi ? Ne alaka bn. Gerçekten her şey bitti bn mi kaldım anlamıyorum