0 oy
568 göst.
Diğer kategorisinde (213 puan) tarafından
Az karışık ama kısa özet geçeceğim.  Kaynım ve eltim öğretmenler. Kaynım üç hafta okula gitmedi rapor aldı. Eşim anlattı bana olayı. Bı velisi durmadan kaynima mesaj atıyormuş kancayı takmış güya. Kocası yakalamış. Adam tehdit etmiş kaynima okula gelirsen bilmm ne yaparjm diye. Eşime anlatmış korkup. Sonra da eltimin abisine anlatmış. Bı aydır biz bu durumu biliyorduk ses etmedik. Eşimle kaynım sürekli konuştular ama eltime inatla soylemedi kaynım. En son bana sordurmus ne yapayım diye. (Bn de öğretmenim ) Bn de müdüre gitsin en başta yapması lazımdı anlatsın durumu . O da gitmiş anlatmış. Müdür önce güvence vermiş sonra gitmiş il milli eğitim müdürüne anlatmış. O da kaynım için demiş ki hemen tayin isteyip başka ile gitsin yoksa açığa Alaçam soruşturma acacam. Bn kayın validem , görümcem ve büyük kaynım istanbuldalar. Kaynimda İstanbul'u yazmış. Eltimde asla gitmem onların yanjna demiş ama tayini çıktı hem de çok yaknnlarina. Eltim kavga kıyamet. Tam bu arada eltimin abisi kqrisina ve annesne söylemiş. Eşimde bunu duyunca dedi ki şöyle olay patlamak üzere. Aldattığını kabul etmeyen kaynım mecburen kabul edip eltime demiş. Mesele şu. Kurban köyde kesilecek. Eltim köye gitmez demiştik. Gitmem diye ortalığı ayağa kaldırmış. ( Biz Çorum'da bı köyde toplanıyoruz kayinvalidemin asıl evi Çorum'da . ) Dün karneyi dagititnca hemen köye geçmişler. Tüm herkes orda bı biz gitmedik izne ayrılmadı daha eşim.  Neyse sabah eltimnolay çıkarmış kriz geçirmiş. Sürekli sevda öğrenecek herkes öğrendi filan diye. Onlarda demiş ki onun haberi yok. Şuan kim biliyor kim bilmiyor derdindeler. Kendi abisini arayıp kızmış anneme niye dedin diye. Abisi de eltime demiş ki tüm olaylar bitti annemin bilip bilmemesi mi kaldı. Neyse şimdi sorun şu . Köyde kavga etmiş yine boşanacam digormus ama ne annesine gidiyor ne bişey. Aklı fikri sevda öğrendi mi ogrenmedi mi ? Ne alaka bn. Gerçekten her şey bitti bn mi kaldım anlamıyorum 

16 Cevaplar

+1 oy
(5,750 puan) tarafından
Sen bunu daha öncede paylaştın sanırım.
(1,430 puan) tarafından
evet 15 20 gun oluyo guncellleme yapti sanirim
-Reklam-
+1 oy
(1,122 puan) tarafından
Anlamadığım kaynınız eşini aldatmış mı aldatmamış mı? Bu takıntılı veli ile bir ilişkisi olmuş mu? Yoksa sadece veli mesaj attığı ile mi kalmış? Geçenlerde veli kaynına çıplak fotoğraflar falan atmış gibi bir post vardı ya o olay mı? 
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Sana bunları kim yetiştiriyor peki? 
(213 puan) tarafından
Abisi eşime anlatmış. Mesajları okudum birazını da eşim anlattı
0 oy
(4,243 puan) tarafından
Bence seni bahane ediyor sana takılmış gibi eşine sataşma derdinde hatta bunu bilinçli de yapmiyor sen takılma yani.Boyle bir durumda olayı senin bilip bilmemen değil kocasının ne haltlar karıştırdığı önemli ama tabi o sözde eşini affetmeye çalıştığı için buhranli karisik ruh haliyle saracak yer arıyor.Konun senle hiç bir alakası yok iyisine kötüsüne sakin karışma.Olayin üstünden biraz zaman geçince elinin daha sağlıklı dusunecegi zamanlarda neyin ne olduğunu anlayacak.
0 oy
(394 puan) tarafından
Sen bence bilmiyormuş gibi yapmaya devam et en sağlıklı bu senin için.
0 oy
(13,442 puan) tarafından

Aldatılan bir kadın niye eltisine takar ki garip 

0 oy
(2,990 puan) tarafından
Sen bilmiyomus gibi noal davran
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Sen de bılmıyor gıbı yapıver bosver yanı kadın zaten aldatılmış daha da rezıl olmak ıstemıyor demek ki 
0 oy
(19,218 puan) tarafından
Bu konu ilk post açıldığında da söylemiştim kaynının bir pohlar yediğini asla masum olmadığını yanılmadığımı da gördüm. Yani bir şey demek istemiyorum ama madem boşanmayıp kabul edecek edebiyle otursun sağa sola salça olmasın 
0 oy
(990 puan) tarafından
Ay şoktayim öğretmen veliyle işi pişiriyor karısını aldatiyor e karısı ogretmen olduğu halde üç maymunu oynuyor anlamıyorum bosansinlar meslekleri maaşları var ne zorlari var utanç tablosu bu tarz aşk ucgenlerinin okullarda yaşanması rezalet bu adam görevinden alinmaliydi bence 
0 oy
(3,286 puan) tarafından
Bunu bir ara yine sormuştun 
0 oy
(2,804 puan) tarafından
Bilmiyorum ayağına yat 
0 oy
(827 puan) tarafından
Bu olayı öncede yazmıştınız sanırım . Birde kaynınız aldatmış mı aldatmamış mi
0 oy
(10,368 puan) tarafından
Ne diyeceğimi bilemedim. 
0 oy
(47 puan) tarafından
İyıde  veli kaynina yaziyorsa kaynin niye eltini aldatmis oluyor suc velinin değilmi
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Bunu biri dahs paylaştı ya aklımda kalmış senmiydin yoksa

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 515 göst.
21 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruveydacacan (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 2,311 göst.
0 oy
3 cevap 670 göst.
20 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Iyiniyetli (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 574 göst.
10 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,299 puan) tarafından soruldu

413,784 soru

12,455,436 cevap

46,464 kullanıcı

Kategoriler

...