0 oy
386 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,855 puan) tarafından

Ve anlık kayinvalidem :D:woot::devil:

Alırım bi hayırlı olsun :D

imageValla aynen de böyle bakıyordu içimde çat çat şarkisi çalıyor bacılar:D

8 Cevaplar

+3 oy
(2,186 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Hayırlı olsun   güzel günler de kullan kaynanalar çat çat çatçatçattt:D

(12,855 puan) tarafından
Ay çok teşekkür ederim daha guzelleri senin olsun inşallah ❤️ sağa sola salça oluyor gacı delirdi :D
(2,186 puan) tarafından
Genel kayananlar öyle   kendi kendini yesin alacak tabi eşin alacak  başka kim alacak   dışarıdan  başkası gelip alamayacak  ya
-Reklam-
+1 oy
(6,856 puan) tarafından
Hadi hayırlı olsun. Neden bu kadar bozuluyorlar adamların eşlerine birşeyler almalarına anlamıyorum. 
(12,855 puan) tarafından
Valla bilmiyorum da baya koydu her iş bana bakıyor diye kendi kendine kavga ediyor sürekli sindiremedi daha :D Teşekkür ederim bu arada
+1 oy
(7,323 puan) tarafından

Benim k.anada  derin dondurucu aldık diye geçen ay böyleydi :D Kendisinin ç.makina bozuldu sırf yenisini almamak için tamirci getirdi. 20 bin deyince yenisi.  Ondan kolay kolay para çıkmaz :ninja:

(12,855 puan) tarafından
Eşim bana sakla görmesin dedi yoo hiçte saklamam diyip teşekkür ederim kocacım diyip öptüm kaynanam şok:D yarın benle uğraşmaz içine iyi dert oldu
(7,323 puan) tarafından
Kız bana evlendigimiz  sene doğum günüme denk gelmişti eşim canlı pembe çiçek almıştı, onu bile içinden kıskandı. :))))
(7,323 puan) tarafından
Ha bide pazardan iyi sebze filan alirsamda, çok verdin para diyor, neymiş pazar paralarla birikip ev alın diyor :))) bilmiyor ki evler trilyon oldu.
(12,855 puan) tarafından
Maket ev aliriz deseydin:D
(7,323 puan) tarafından
:)))))) bu gidişle ancak maket olacak.
0 oy
(976 puan) tarafından

Her kaynanalarmı böyle şimdi allah affetsin bizi eltimle  onun dedikodusunu yapıyoruz :D

(12,855 puan) tarafından
Genel sorunumuz:D
0 oy
(756 puan) tarafından

Güle güle kullan :D e bari kadına bir tatlı yapta telefonun tatlısını yedir kursağında kalmasın :D

(12,855 puan) tarafından
Kız eşim onuda almış ama yiyebecegini sanmıyorum:D
(756 puan) tarafından
Yanında bekle eğer boğazına takılırsa felan su verirsin yazık kadın boğulmasın hasetliğinden :D
(12,855 puan) tarafından
Hahah:D
0 oy
(2,852 puan) tarafından
Esimde bana telefon arti bilezik yapinca benimkide aynen boyle olmustu hep mi ayni olur bee 
(12,855 puan) tarafından
Şaşmaz aşkom:D
(2,852 puan) tarafından
Valla sasirtmiyolar
0 oy
(3,621 puan) tarafından
Güzel günlerde kullan kayınvalidelerin çoğu bozulur zaten nedense hiç anlamam eşine bir şey almayacak onamı alacakmış daha çok çatlasın o zaman
(12,855 puan) tarafından
Onada alabilir ben kıskanmam hatta özel günlerde ben aldırırım yoksa eşim hiç akıl etmez ama kaynanam oğlum aldı diye boburlenir:D
0 oy
(777 puan) tarafından
Hahah kahkaha attım :D

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 700 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 109 göst.
0 oy
8 cevap 514 göst.

411,145 soru