0 oy
1,130 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,340 puan) tarafından
Kızlar konu abim ve yengem, abim yengemi 1 bucuk sene önce başka biriyle yazışırken yakalamış 2 3 defa kendi arasında kavga etmişler bir şey belli etmediler .

Abim şimdi bunu bize anlattı ben affedemiyorum olmuyor dedi

Bide o yazışmalar sonucu 4 yıldır bebekleri olmazken yengem hamile kaldı şimdi çocuktan da şüpheye düştük biz açıkçası 

yeğenim 1 hafta sonra 1 yaşına girecek dogum günü geçsin eşyani topla çocuğu birak git dediler ona 

Çok üzüldüm ya yeğenim annesine Çok düşkün bu durumda ben nerde nasıl duracağım bilmiyorum, suçu abime attı tabikide ilgisiz kalmış vs vs siz olsanız nasıl bir tavır alırdınız 

34 Cevaplar

0 oy
(745 puan) tarafından
Yengen çocuğunu alsın gitsin madem öyle ilk başta neden bırakmamış abin bence hayırsız eş abin ohhh ne güzel memeleket ya hamile bırak kabul etme başkasından şüphe duy bu memleketin âdetleri hastanesi var dna var ne kolay demi öyle çocuk başkasından diye hatayı yaptığı anda bırakacaktı şimdi değil ...
-Reklam-
0 oy
(149 puan) tarafından
Abiniz eşi hamileyken mi yakalamış o zaman anlattığına göre öyle madem öyle direk dna yaptirsaydi sonra karar verseydi madem affetmiş cocuk 1 yaşında neden yolluyor şimdi yada ailesiyle paylaşınca mi aile desteğiyle yolluyor karısını yani cocuk abinizden çıksa kendi o zaman affetmis bebegi anasız nasıl bırakır yani 

Bebek abinizden ise yazışmalar sadece orda kalmışsa devamı olmamışsa bence cocuk öncelikli olmalı 

Abiniz aldatan taraf olsaydı 1 şans versin isterdiniz yengeniz için iki taraflı düşünün 
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Kadın veya erkek farketmiyor birinin bir kadınla yada erkekle sevgili olarak yazışmasını doğru bulmuyorum. Kabul edilir birşey değil. Ama belkide adamla sadece konuşmuştur, çocuk sizindir. Dna testi istemekte haklısınız. İnsan ister istemez şüpheye düşer. Ama bir çocuğu annesinden ayırmayı doğru bulmuyorum. İyi bir eş olmamış olabilir ama iyi bir anne olabilir.
0 oy
(7,729 puan) tarafından
Öncelikle abinin yaptığı büyük bir ayıp ne yaşanmışsa ikisinin arasında boşanır olur biter dillendirmeye ne gerek var. İkinci olarakta bir yaşındaki bir çocuk annesine muhtaçtır ne münasebet neden bırakıp gitsin ki. Eminim yengen hatasının farkındadır keşke zamanında halletseydiler gün yüzüne çıkarmak hoş olmamış.
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Küçücük çocuğu annesinden ayırmak büyü vicdansızlik  abin affetmseydi yda affetti arkasında dursaydi oda olmadı ikisinde ev tutsun yazık dgl mi kadına yazismis olabilir herkes hata yapar çocuğun babası abinde olabilir ihtimaller üzerinden gidilmez kesin DNA sonucu olsa tmm da yokken bu karar saçma.ve yengenizde bu duruma tepkisiz mi onu anlamdım çocuk senden demiyor mu abine DNS testi yaptırır yüzünuze vururum demedi mi misal oda değişik 
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Ne kadar konuşursa konuşsun yaptığı hoş birşey değil ama çocuğuylada kimse kimseyi cezalandıramaz üstelik anne gibide kimse bakamaz yeğenine yani demem o ki orta yolu bulun ya daha yapmasın ya da boşansınlar çocuk anne babaya gitsin gelsin
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Çocuğun ne suçu var ya verin annesine küçücük daha . Annesini hatasının bedelini ödemek zorunda mı yavrum ne kadar büyük bir vebale giriyorsunuz el kadar masum bi bebeğin hayatını mahvederek. İnşallah bırakmaz annesi szcık vicdanı varsa
0 oy
(2,452 puan) tarafından
Yazık günah ayirmayin anneyle bebeği birbirinden. Ayıranlar bin pişman oluyor sonradan. Ne günahı var minicik yavrunun. Annesine muhtaç o. Ağlar annesini ister . Süt ister. Süt olmasa yinede annesini ister. Anne kucağını ister. Anne kokusunu ister. Annesinin eteğine yapışmak ister. Anne ister Bebek çocuk kısaca anne ister. Sonra babayı ister. Kendimi çok kötü hissettim şu an . Yapmayın abine söyle ayirmasin anne ile bebeğini. Bunun yarını da var. Bugün sen ses çıkarmazsan başkası da senin başına geldiğinde senin için de ses çıkaran olmaz
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Kimse bebeğini anneden ayıracak güçte değil bi defa onu bi aklınızdan çıkarın çocuğu bırak git ne demek ya ne haddinize bi kendinize gelin. Abin de madem affedemiyo aldatıldığını düşünüyor ya da biliyo neden o zaman bırakmadı yatağına almaya devam etti de şimdi kabak aşı gibi ortaya atıyo bence haklıyken haksız duruma düşmüş. Bak benim bi tanıdığım var karısı aldattı adamı adam öğrendi açtı davayı ne çabalar ne uğraşlar avukatlara ne paralar döktüler de alamadılar çocuğu yani o iş yaş hiiç nefesinizi tüketmeyin
(1,295 puan) tarafından
Ayrıcaaa madem annenin parası yok evi o kadar kötü devlet o zaman diyor kii baba bassın parayı çocuk annesinin yanında büyüsün eyer kadın da akıllıysa böyle yapar bırakıp gitmez bebeğini
0 oy
(817 puan) tarafından
Çocuga üzüldüm ben daha 1yasinda anaya muhtaç zamanlar kim nasıl bakacak ona anası gibi bakabilecek mi birşey olmuş üstünden zaman geçmiş yenmiş yutulmus neden şimdi çıkıyor ortaya onu anlayamadım ben. DNA testi yaptırsın ama abinden çıkar ise ne olacak geri mi gelecek kadın onun içinde çok kötü yavrusundan ayrı kalacak tabiki yaptığı çok yanlış bir davranış asla kabul etmiyorum. Bilemedim ben ya ama gene de göndermeyin kızı ya tamam ayrı olsunlar ama evladından ayırmayın bu dünyanın diğer tarafı da var evlat anadan ayrılmaz vebalini ödeyemezsiniz 
0 oy
(2,393 puan) tarafından
İlgisiz kaldıysa boşanırdı 2. Çocugu da yapmazdı palavra resmen 
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Ne olursa olsun bı çocuğu annesinden ayırmak ne kadar doğru yorumlarda babasının evi müsait değil demişsin abin annesigile dönsün o zaman yengenler yine evinde kalsın ve çocuktan şüphe edipte çocuğu bırak git demekte ayrı bı düşünce çocukları 4 sene olmadı demişsin abin kısırmıydı da şimdi öyle bir şüpheye düştünüz madem içi almıyordu en başında ne yapacaksa yapacaktı aradan sene geçmiş şimdi mi aklı başına geldi bana çok saçma geldi abin boşanacaksa anlaşıp boşansaydılar kimsenin namusuna böyle laf atarak olmaz 
0 oy
(13,060 puan) tarafından
Küçücük bebeği aralarında bir hırsın öfkenin piyonu etmesinler. Ana çocuğu o. Fakirler demişsin abin bakacak gerekirse ev açacak. Olmuş ne kadar zaman. Abinin yaptığı da iş değil. Çocuk kendinin çıkarsa ne olacak peki? Ben olsam dava sonrası tırnağını göstermem öyle öfkelenirim anayı evlattan ayırmak çok vicdansızca
0 oy
(523 puan) tarafından
İnsanlar yıllar sonra bile hamile olabiliyor eğer şüphe duyuyirsa babalık testi yaptırsın ama bebeği anneden ayırmak olmaz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 476 göst.
26 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (275 puan) tarafından soruldu
+3 oy
38 cevap 782 göst.
+3 oy
6 cevap 200 göst.

408,515 soru

12,274,725 cevap

37,706 kullanıcı

Kategoriler