0 oy
146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (359 puan) tarafından
İyi akşamlar herkese  

Eminim her sülalede ağzının ayarı olmayan yenge elti filan vardır 

Eşimin kuzenin esi de ayarsız insanlardan 

Aslında ikimizde tek geliniz aynı koydeniz ben başlarda anlaşır arkadaş oluruz dedim o geldi ben gittim sonra huyuna uzak tuttum kendimi 

Şöyle ki ben adanadan başka şehire gelin geldim bizim isteme olayından sonra bu kadin köydeki herkese çadırdan kiz almışlar gelinleri arapmış gibi aşağılık yorumlar yapmış kaynanasiyla 

Neyse tabi ben bu lafları yakın zamanda duydum 

Bu süredede ne zaman beni görse çocuk konusunu açıyordu o zamanlar onun 1 kizi vardi bende iki kez düşük yaptım yanımda kazara hamile kaldığını filan anlatırdı 

Sonra benim çocuğum oldu emziremedim ardından kendi Bi çocuğu daha olunca bu sefer yine kazara hamile kaldığını işte çocuğunun çok emdigini sütünün duvarlara fiskirdigini anlatıyordu neyse o kadar boş Bi insan ki kendi çocuğunu nazara getirdi sütten kesildi kocasıyla kaç kez ayrılma noktasına geldi 

Ama hala benle kafayı bozmuş artık gülüyorum böyle insanlara

2 Cevaplar

0 oy
(18,612 puan) tarafından
Niye korunmayı bilmiyorsun cahil misin de sen gül 
-Reklam-
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Amann insanlar neler yazıyor nasıl.sinavlari var bunu takılan gül geç 
(359 puan) tarafından
Tabiki herkesin zor sınavları imtihanlar vardır
İnanın bende dibi gördüm çok zor şeyler yaşadım başıma gelmeyen kalmadı yabancı memlekette kimsem yokken insan yanında bir dost görmek ister bu kadında yaşadıklarımı bilen biri
(1,449 puan) tarafından
Bende hep tekim gurbetteyim kimseyle.muhtap olmaa
(359 puan) tarafından
Çok şükür alıştım artık yalnızlığa Rabbım nasip ederse bacimda köyüme gelin gelecek ondan başka arkadaşta istemem zaten

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 43 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,217 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
0 oy
14 cevap 378 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 360 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde Haticeipek (200 puan) tarafından soruldu

411,630 soru

12,391,799 cevap

43,854 kullanıcı

Kategoriler