0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (326 puan) tarafından
Reçeteye yazmış kendime yapamıyorum yapmayan varmi

22 Cevaplar

0 oy
(2,386 puan) tarafından
Çok önemli kesinlikle vurulman lazım. Her gün aynı saatte düzenli vuruldum. Kendine yapamıyorsan nile eşin vursun komşun vursun ama ihmal etme
(326 puan) tarafından
Karın bölgesine mi vurdunz
(523 puan) tarafından
Koldan vuruluyo
(1,635 puan) tarafından
Kol acır bacaktan da acır karından mis gibi dokuz ay kendim vurdum doğumdan sonra da in gün
(2,386 puan) tarafından
Koldan vuruldum ben de
-Reklam-
0 oy
(792 puan) tarafından
Bende yapamadım kendime evde bakım hizmetleriyle konuştum her gün gelip yaptılar sagolsunlar sende merkezde bi yerdeysen konuş istersen
(326 puan) tarafından
Yaa bayram vakti gelirlermj
(792 puan) tarafından
Sen bı ara konuş onlar sana tarih soyler
0 oy
(8,031 puan) tarafından
Kesinlikle vurulmalısın çok işe yarıyor. 
(326 puan) tarafından
Kanamayla ilgisi varmi acaba
(8,031 puan) tarafından
Benim ikinci doğumdan sonra bacaklarım çok kötüydü resmen damarlarımın tıkandığını hissediyordum o iğneler sayesinde eski haline döndü.
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Mutlaka kullan göbekten vurabilirsin acımaz canım. Ben su an gebelıgımde kullanıyorum. Ilk sezeryanımda on gun vurulmustu 
(9,718 puan) tarafından
Göbek deliğinden 3 4 parmak yan yana koyup hesapla etini yavasca kabart dik olarak igneyi sapla sonra sık. Zor değil morarmaması için yaptıktan sonra ovala. Göbek kola göre agrımayan bir bölge kol yakıyor
0 oy
(13,218 puan) tarafından
evet canım kullandım, eşim yaptı bana
0 oy
(4,221 puan) tarafından
Göbek deliğine yanına işaret ve orta parmağını yanana getir (2 parmak ölçüsü boşluk bırak) 1 hafta boyunca daire çizerek hergun iğneni yap ,bende yaptım korkma acımıyor o igne normal igne gibi değil.
0 oy
(523 puan) tarafından
9 gün sağlık kabininde sağlık ocağında vs vurdurdum bnde kendim yapamıyorum 
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Hayır kullanmadım. Ama doktorun yazdığına göre senin kullanman lazım ihmal etme.
0 oy
(351 puan) tarafından
Sezaryen olanlar mı kullanabiliyor bunu ben normal yaptım ama öyle birsey vermedi doktor hic
0 oy
(700 puan) tarafından
Ben yaptım canım doktor özellikle yap dedi ama benim ekstradan mesaneme zarar verdiler ayriyetten ameliyat oldu oda sezeryan da oldu 
(700 puan) tarafından
Ben yapamadım eşim koluma yaptı hemşire ona gösterdi oda yaptı
tarafından
Ay nasıl oldu bu durum ?
(700 puan) tarafından
Ben iki gün suni sancı çektim Sonra acil sezeryana alındım ordada mesaneme zarar verdiler ondan da ameliyat oldum beş gün hastanede ongün evde idrar torbasıyla gezdim çok zordu benim için 7 buçuk ay oldu halen tramva olarak kaldı doğumdan çok korkuyorum artık
tarafından
Çok geçmiş olsun. Çok zor olmuş, üzüldüm.
(700 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(1,186 puan) tarafından
Bana vermediler oyle bir sey ama bir riskim vs de yoktu sizin var demek ki vermislerse onemlidir ve mutlaka yapin.Cok basit boyle igneler rastgele karin bolgesine vs saplayin acimiyor bile seker olcum ignesi gibi.
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Evet son dogumda verdi doktor karindan vurdu eşim 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bana hiç öyle bir şey verilmedi 
0 oy
(5,037 puan) tarafından
Bana yazmadilar ama benim gelinime yazdılar canım iki kutu ben yaptım ona da 
0 oy
(356 puan) tarafından
Kullandım canm eltim vuruyordu bana
0 oy
(322 puan) tarafından
Evet kullandım 9-10 gün boyunca kullanman gerek en önemlilerden birisi o iğne bende kendime yapamadım eşime yaptırdım kol biraz daha acıtıyor karın bölgesine sağlı sollu yaptır eşine benim eşim asla böyle bişey yapamazdı çok söylendi ama yerini belirleyilip kafasını başka yere çevirip iğneyi uyguluyordu sağlik herşeyden önemli
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Ben kullandım ilkini eşim yaptı sonra kendim.Bence kullanmalısın canım 
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Gecen sene dogum yaptim ben kullanmadım bana verilmedi belki özel durumun vardır kullan sen canım  
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Her sezeryan olan kullanıyor mu kızlar bunu ne için tam olarak 
0 oy
(428 puan) tarafından
Valla bana verdim dedi doktor eczaneye sordum yazmamışlar denildi ayrıca eşin de vurabilir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 181 göst.
20 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 383 göst.
0 oy
5 cevap 145 göst.
14 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Eda... (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 52 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (4,027 puan) tarafından soruldu