+1 oy
1,062 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından
Kizlar ya ben 12 senelik evliyim evliliğimin ilk zamanlari çok sorunlar yaşadık ama çok şükür şimdi herşey yolunda 3 tanede kızım var 10-9 ve 1 buçuk yaşında Perşembe günü sabah uyanincs eşimin telefonunda bir mesaj gördüm yalvarırım aç telefonu diye ben aradım ve bayan çıktı sonra ben eşimle tartıştım ama bende sok içindeyim normalde çok doguskuen bi insanm ama çok sakin kaldım sonra eşim şok oldu telefonu sakladı vermedi bende annesini aradım oda geldi suratına tükürdü ve bir sürü laf söyledi en son birdahs olursa sütum burnundan fitil fitil gelsin dedi oda bana çok pişman olduğunu sadece ,1 hafta normal bi konusma olduğunu karsidaki pisliğin aynı şehirde olmadimizi ve evliliğinde sorunlar olduğu için eşimle dertleşmek iyi gelmiş sevgili olmadığı için bir sürü yeminler felan etti ve ksrdidaki pisliginde ,4 tane çocuğu varmış sonra eşim bana numqrayi vermediği için çok pişman olduğunu söyledi başın belaya girsin istemedm keşke verseydim dedi kadının istediğinde buydu felan diye bir sürü küfür etti sonra eşim ona beni sevdiğini ve hiç bir sorunumuz olmadığını ve beni bırakmayacağını ve onunla tekrar konuşmak istemediğini söylemiş kadında bunun için yalvarıyor Muş neyse eşim hattini değiştirdi sosyal medyasını kapattı watsap fotoğrafina bizi koydu ve çok pişman olduğunu söylüyor ama benim aklımda sürekli sorunlar var kafsyi bozucam psikiyatri desteği almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz lütfen bu akıl verin bana herkez benim arkamda kayınvalidem gorumcelerim ama bidaha olmaz eğer olursa o zaman boşan diyorlar 

33 Cevaplar

0 oy
(13,373 puan) tarafından
Karşıdaki pislik eşin melek yani. Sana söz veren eşin kadın değil. İhanet eden de eşin. Bir yapan bir daha yapar bunu yaz bir yere 
(22 puan) tarafından
Evet doğru tabi ama o pişmanlığını görüyorum kabullenemiyorum ama çocuklar olunca herşeyi düşünmek zorunda kaliyorum
-Reklam-
0 oy
(243 puan) tarafından
Zamanında onca şey yaşamışınız neden katlandınız? 

Şu an neden katlanma ihtiyacı duyuyorsunuz köyün kapıya gitsin

Kendinize değer verin biraz Allah aşkına
(22 puan) tarafından
Canm çok haklısın ama 3 tane kız çocuğu annesiyim çocuklarıma belli bile edemiyorum onların piskolojisi bozulsun istemiyorum yani bende çok büyük bı çıkmazın icindeyim
(243 puan) tarafından
Önce anne mutlu olacak ki çocuklarını mutlu edebilsin. Bu hayatı siz yaşiyorsunuz mutlu olmadığınız, değer görmediğiniz yerde durmayın.
(22 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Şuan ne devam etmeye ne boşanmaya hazırsın acele etme bırak duygularını yaşa.Yapmasaydi ,nasıl yaptı ben neden hakkettim bu kadar emek verdim ,çocuklarımız var hiç mi düşünmedi vs bu düşüncelerin tamamını bırak bir insan bir kadın olarak duygularını yasa.Bu dönem dibe batman ,kafanın karışması gün içinde farklı saatlerde farklı şeyler düşünmen hergun farklı karar vermen bir gün kocanı çok sevip bir gün nefret etmen hepsi çok normal ve olması gerekenler.Senin yerinde olan insanların çoğu iki ayrı uçta geziniyor bir dönem.Ama sonra kara bulutlar dağılıyor.Ne yapman gerektiğini, neyin sana daha iyi geleceğine karar vermeyi yaşananları doğru tartmayi olaylara 3. Göz olarak dışarıdan bakabilmeyi zaman ve hayat sana bir anda öğretmeye başlıyor.O zaman kararını verirsin.Ailesi güzel davranış yalnis davranışın ve tutumun arkasında durmayarak, ama sadece bu kadar onların elinden gelen yada gelebilecek bu kadar.Sende bir annesin evladı  en hatalı davranışı yapsada öyle böyle affedersin affedeceksin de evlet bu sokağa atacak değilsin.Bu da normal bir durum.O yüzden akraba ilişkilerini karar vermede etkili bir konuma koymak yada onlara sigorta görevi vermenin sana hiç bir faydası olmaz.3 kız annesi olarak sen ve çocukların için en doğru kararı zamana yayarak ve sadece kendine güvenmeyi öğrenerek sen vereceksin.Allah yar ve yardımcın olsun en kısa sürede refaha cikarsin inşallah seni.
(22 puan) tarafından
Amin canm çok güzel bı yorum yapmışsın Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın çok zor ve çok ağır bı durum bende bı çıkmazın içindeyim aileme söyleyemiyorum aynı binadayiz bellide edemiyorum yani uzuntumu bile yaşayamıyorum
(4,226 puan) tarafından
Bence ailenle konusmalisin söylememe sebebinde zaten bu durumu kabullenememekten oluyor.Sen birsey yapmadın çekilecek bir şeyin yok.Kiymet verdiğin birileri konuşmak rahatlamak sana iyi gelir.En azında  anlayış sana daha öz verili davranma anlamında sonun ne olacağı önemli değil kararın ile alakalı değil bu dediğim.Insanin konuşmaya rahatlamaya anlaşılmaya dinlenilmeye ihtiyacı var ,sessizce kendin çözmeye çalışarak ruhunu hasta edersin.Hayat uzun ve ruh sağlığın ister evli ister bekar ol sana hep lazım.Birileri ile konuşmak senin gunluk ani iniş çıkışlarını kontrol etmede faydalı olur ,esin için değil ama kızlar için dengeli bir tutum sergileyebilmen önemli.
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Oo senin eşin tam bir profesyonel yalancı yalan söylüyor bir daha yapacak 
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Bu platforma artık aldatıldım gibi postlar açılması can acıtıyor vllh Allah belasını versin öyle karısını aladatan erkeklerin o arsız kadınlarında ama cnm inan hakkınızda hayırlısı olsun da 1 kez yapan tekrar yapar kocan seni sevmiyor demiyorum seni kaybetmekten korktuğu için yeminler yalanlar falan etmiş umarım tekrar yapmaz ama umarım ki artık ömür boyu içinde bir dert gibi kalmaz unutmak zor geliyor kolay olsa da ömür boyu hatırlanicak birşey...
(22 puan) tarafından
Aynen canm malesef ki saniye aklimdsn cikmiyor
0 oy
(5,744 puan) tarafından
Bizim orda bir laf var tabiri caizse köpek b..ok yemekten vaz geçmez diye. Asla şans vermemelisin evden gönder gitsin. Senin şahsiyetine yapılan bu hakareti nasıl affedip devam edeceksin ki edemiyorsunda psikologa gitmeyi dusunuyorsun seni bu hale getiren pislikle aynı evde kalıp aynı havayi teneffüs etmen cok büyük hata.
(22 puan) tarafından
Canım çok haklısın ama çocuk olunca malesef bı tarafı insanın eksik oluyor yani tek kendim olsam 1 saniye beklemem ama işte cocuklar olunca biraz geniş bı sekilde düşünmem gerekiyor
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Bunun daha basit versiyonu başıma geldi. Basima gelmemiş olsaydı sana bırak bu adamı boşan derdim. Ama başına gelince öyle olmuyormuş. Zamanla hafiflersin ama aranızdaki ilişki ve iletişim eskisi gibi olmayacak malesef. 
(22 puan) tarafından
Aynen canm malesef her saniye aklımdan cikmiyor
0 oy
(14,715 puan) tarafından
Araf’a geçen kelimeler çok saçma 

Seni manipüle etmeye çalışıyor başın belaya girmesin diye söylemedim diyor Ne diye başın belya girecek saçmalık 
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Yıllar geçse bile hep "acaba beni aldatıyor mu?" şüphesi içini yiyip bitirecek. Böyle hayat geçirmektense iki pisliği de birbirine bırak sen çocuklarınla hayatını yaşa.
0 oy
(334 puan) tarafından
Farkındaydı ne etiigni herşey göze aldı ve hala engelemdi sen yakalaman lazımdı illahi 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Bidaha olur canisi olmaz die bisey yok ne yazikki 
0 oy
(743 puan) tarafından
Cok zor bir durum bacım ama bazi insanların nefisleri daha zayıf oluyor o kadında konuşarak rahatlamak istemistir pişman madem sende unutmaya çalış 
0 oy
(388 puan) tarafından
Eşin daha pislik canm kadınla konuşsan kimbilr ne diyecekti belkide eşin kullandı kadını sonra yüzüstü bıraktı ne malum.zaten numarasını bile vermemiş tlini saklamis.

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,054 göst.
30 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seymasy (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 205 göst.
24 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde cancemre (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 979 göst.
24 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde cancemre (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 495 göst.