Şuan ne devam etmeye ne boşanmaya hazırsın acele etme bırak duygularını yaşa.Yapmasaydi ,nasıl yaptı ben neden hakkettim bu kadar emek verdim ,çocuklarımız var hiç mi düşünmedi vs bu düşüncelerin tamamını bırak bir insan bir kadın olarak duygularını yasa.Bu dönem dibe batman ,kafanın karışması gün içinde farklı saatlerde farklı şeyler düşünmen hergun farklı karar vermen bir gün kocanı çok sevip bir gün nefret etmen hepsi çok normal ve olması gerekenler.Senin yerinde olan insanların çoğu iki ayrı uçta geziniyor bir dönem.Ama sonra kara bulutlar dağılıyor.Ne yapman gerektiğini, neyin sana daha iyi geleceğine karar vermeyi yaşananları doğru tartmayi olaylara 3. Göz olarak dışarıdan bakabilmeyi zaman ve hayat sana bir anda öğretmeye başlıyor.O zaman kararını verirsin.Ailesi güzel davranış yalnis davranışın ve tutumun arkasında durmayarak, ama sadece bu kadar onların elinden gelen yada gelebilecek bu kadar.Sende bir annesin evladı en hatalı davranışı yapsada öyle böyle affedersin affedeceksin de evlet bu sokağa atacak değilsin.Bu da normal bir durum.O yüzden akraba ilişkilerini karar vermede etkili bir konuma koymak yada onlara sigorta görevi vermenin sana hiç bir faydası olmaz.3 kız annesi olarak sen ve çocukların için en doğru kararı zamana yayarak ve sadece kendine güvenmeyi öğrenerek sen vereceksin.Allah yar ve yardımcın olsun en kısa sürede refaha cikarsin inşallah seni.