0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Asamadigimiz bir isim sorunu var çocuğuma kayinpeder ismini koymak istemediğimi söyledim esim ikna olmadı millet ne der diyip saçmaladı bende ozaman ikinci isim koyalım dedim oda olmaz sen söylemezsin ben biliyorum babamın adını dedi zaten onun için uğraşıyorum aslında söylememek için bende ozaman senin ismini ekleyelim babanın ismi eski ben söylemem dedim zor olsada ikna oldu kafayi yemek üzereyim bu sacma sapan isim meselesi yüzünden lütfen linclemeden bisey söyleyin sinirlerim cok bozuk

11 Cevaplar

+1 oy
(974 puan) tarafından
Yıl bilmem kaça da gelse bazı insanlar hep cahil kalacak malesef
(3 puan) tarafından
Bencede hiç ilerleyemiyoruz
(974 puan) tarafından
Benim dayımın ismi ibrahim oğlunun ismi ibrahim can bu arada canım var koyan eşinin ismini arkadaşım da koydu eşinin ismini ek isimle birlikte
(3 puan) tarafından
Kayınpeder ismi için inatlaştik  ben istemiyorum. Çok eski bir isim hiç değilse ikinci isme ikna olsaydı iyiydi bende senin isminde yazdıralım dedim olmaz diyordu dün ikna oldu yani kayinpeder ismi ile kendi ismini katcaz
(974 puan) tarafından
Ne olacak çocuğun ismi önemli olan sağlikli olsun boşver üzülme
-Reklam-
0 oy
(627 puan) tarafından
İkisininde ismini koymam ne saçma o yeni bir birey yeni ismi olması gerekir 
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Başlıkla içeriği anlamadım canım eşinin isminimi koyan varmı diemi soruyorsun kocamın yani başlıkta.

Birde eşim bana hiç karismadi ortaklaşa bulduk isimlerini çocuklarımızın .Annesi biraz stemlendi ama oda geçti yani saçma koyma isdemiyorsam zorunda deilsin konuş eşinle bak aşkım birlikte bir isim bulalım farklı die güzel dille anlat
(3 puan) tarafından
Anlattım canim millet ne der kafasında yasiyo birde annesi uzakta bunaltıyor bunu bunu yok ben kendim isim koycam diyemiyo ailesinden çekiniyor ailesine tek erkek çocuksun herkes koyuyor sen niye koyamıyorsun baskısı yapiyo herseyde çok iyi anlaşıyoruz esimle Bi sorunumuz yok bu konuda anlamiyo beni diğer çocukların ismini sen koydun sıra bende diyo
(8,348 puan) tarafından
Ailesine o deilden şakasına laf şok cenelerini kapatsinlar
(3 puan) tarafından
Annesi herseye ağlayan Bi insan korkulacak türden ne desem anlamaz inan yorulduğumu kalirim
0 oy
tarafından
Yani apayri bi isim olsa çocuk tersmi gidecek neden kendi adi yada kayınpeder ismi

Bak ölmüş olsa hevesim var dese anlarimda şu yasayip baba ismi anamin adi yok benim adımı koy diyen insanlar nefret sebebi
(3 puan) tarafından
Bende nefret ediyorum ama insan en başta anlayamiyor eşinin nasıl eski kafalı biri olduğunu birde aile baskısı oluyo
tarafından
Hayir de  sende baskın ol sonuç esinizde bitiyor

Benim kaynanam ben 4 kez hamile kaldim hepsine benden önce isim buldu kizlarimda adini istedi ikisi düştü ikisi saglikli iki kizim oldu sonuç koymadim koymucam on tanede kizim olsa koymucam esim bilir kendide anlarsa ne ala anlamazsa konussun dursun

Biz isim önere önere begenemedik son gece hastaneye gidicem kura çektik bikez anamin adini koyalım demedi diyemez dedirtmem

Ilk kizimda ben dogurmuyom annesinin karari ve hakki diyip  bana bırakmıştı canim kocam❤
0 oy
(12,640 puan) tarafından
hiç aklıma gelmedi ne kaynanamın ismini koymak ne kayınbabamın, dünyada başka isim yok. 

arkadaşıma babaannesinin adını koymuşlardı, kız nefret ediyordu o isimden. seneler sonra kız ilkokula giderken dava açıp isim değiştirdiler. ne gerek var illa büyümüğümüzün adı olacak diye diretmeye. istemiyorsan koyma canım, diret
(3 puan) tarafından
Çok kavga ettik çok direttim olmuyor sadece bu şekil zorda olsa ikna oldu hep milleti düşünüyor
(12,640 puan) tarafından
valla canım dünya yansa ben istemediğim ismi koydurmam. bazı hastanelerde nüfus işlemleri oluyor. gidip hastane içinde kimlik çıkartıyorsun, gerekirse onu yap.
ben boşanmakla bile tehdit ederdim. nasıl çocuğu birlikte yapıyorsak ismi de birlikte koymamız lazım.
(12,640 puan) tarafından
dalga geç kayınbabanın adıyla bak ilerde çocuğunla da böyle dalga geçecekler de. güzel laftan anlamıyorsa böyle anlasın
0 oy
(2,738 puan) tarafından
Bizim bir akraba var oğluna kendi adını verdi ,oğlumun adını ben verdim ara sıra eşime diyorum keşke ikinci isim olarak senin isminide verseydim diyorum ,kayın babamın ismini hayatta vermezdim çocuk benim kimse karışamaz bence eşini ikna et beraber ortak güzel isim bulun
(3 puan) tarafından
Çok inatçı diğer kızın ismini sen koydun buda benim hakkım diyo ailesiyle beraber gösteriş yapma çabasında dinletemiyorum en son bosiycam o olcak
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Lise yıllarında okulda Mehmet diye bir çocuk vardı babasının adı da Mehmetti
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Arkadaşım koymuş eşinin adı bide ek bir isim
0 oy
(790 puan) tarafından
Aynı sorunu yaşadım. Annemin adı diye diretti durdu. Başka hiçbir isim kabul etmedi. Ve dediğini de yaptı milattan önce ki berbat bir ismi kızıma isim yaptı. Doğumum çok zor geçti diye acıyıp istediğim ismi de yanına ekledi. Bir kere bile annesinin adını söylemedim soylemiycem de 
0 oy
(3,959 puan) tarafından
Ay milleti ne ilgillendiriyormuş, istediğin ismi koy gitsin. Valla kayınbaba ismi neden koyulur anlamıyorum aşırı cahilce geliyor bana 
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Bu nasıl bir kafa ya. Millet ne der diye düşünmek nedir arkadaş. Millete göre yaşıyorsanız işiniz çok zor çok. Allah eşine akıl fikir ve sanada Allah sabır ve kolaylık versin .

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 562 göst.
13 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Genchamileanne (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 315 göst.
10 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehraelt (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 304 göst.
0 oy
42 cevap 969 göst.
25 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (326 puan) tarafından soruldu

408,510 soru

12,274,542 cevap

37,699 kullanıcı

Kategoriler