0 oy
3,048 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar merhaba bu sabah özel bir jinekolog bulduk internetten bayram diye kapalı genelde klinikler gittik eşimle birlikte içeriye girdik ilk gece kanama olmadığını söyledik bunun normal olduğundan bahsetti muayene ister misiniz deyince eşime baktım evet der gibisinden baktı bana neyse oturdum sandalyeye doktor yırtık var kanama olmuşsa da siz görmemişsinizdir dedi çıktık ordan eşim kanama falan olmadı ben görmedim sen gördün mü dedi yani ne yalan söyleyim ben de görmedim kan falan ne diyeceğimi de şaşırıyorum artık ben de geçmişimi açıp mı izleteyim adama napayım bilmiyorum aramız baya bi bozuldu hayırlısı olsun çok kötü bi durum bu kimse yaşamadın inşallah

59 Cevaplar

+6 oy
(5,464 puan) tarafından
Ooofff boşa artık şunu hiç mi kendine saygın yok ya. Ne pozisyonlara düşürdü seni. Kapı kapı doktor doktor gezecek misin daha. Az gururunuz olsun be
(6 puan) tarafından
Biz severek evlendik ikimizinde birbirine güveni tamdı birlikte olacağımız gece de çok nazikti zaten sonra peçete aldı eline hemen hallolur aşkım dedi sonra birlikte olduk kan gelmeyince kendi şüpheye düştü doktora gitmeyi ilk söylemedi internetten baktım nadir de olsa kanama olmuyormuş kadınlarda falan o da ikna olmadı tabi doktor da böyle deyince tamamen suçlu durumuna düştüm önceden mi bir şey oldu acaba orama da bilmiyorum ne diyeceğimi de şaşırdım doktora gitmeyi hiç istemiyordum zor bir muayene bu arada zor açtım da baktırdım ıkın falan dedi ama doktora da gitmezsem hep şüpheyle yaşar diye gittim
(5,464 puan) tarafından
Baya güveni tam mış ya. Eline peçete alıp kontrol edecek kadar. Bak kızım sana abla tavsiyesi. Bu evlilik yürümez. BU SEVGİ DEĞİLLL!! ASLA DEĞIL. kaç kurtar kendini. Çok yanarsın sonra dediklerimi hatırlarsın
(4,515 puan) tarafından
Güvenen adama bak hele, elinde peçeteyle gerdeğe girmiş. Cidden bu kadar kör olamazsınız.
(5,464 puan) tarafından
birşey söyleyeyim mi o peçeteyi eline aldığk gibi ona yedirir çıkar giderim. Daha o gece. Şüphesi varmkç dmeekki elinde peçeteyle bekleyecek kadar.
(12,866 puan) tarafından
gerçekten ben de anlamıyorum bunu. kör kütük aşık olmak bu değil, sevmek bu değil,
güvenmek bu değil
(4,515 puan) tarafından
Sorması ayıp cinsel hayatınız hala devam ediyor mu peki?
tarafından
Katılıyorum bence de şimdiden öyle yapıyorsa ilerde yüzüne de vurur adım gibi eminim. Peçete ile bekleyip falan normal değil. Gittiğin dr söylerdı ama ben pek inanmadım.hamıle ıken özel dr.a gittim bana dedı kızlık zarın esnemiş içe doğru gıtmış. Kendı farkettı yanı bilen dr söyler var yada yok onların işi sonuçta. Başka dr.a git kanıtla ve bence devam edersen senın zararına ne kı o zar bu kadar harap ettınız kendınızı ne olacak yanı yoksa da yoktur
tarafından
Bende de kan gelmedı eşim bilinçli olduğu için sorun etmedı güven vardı yanı konusunu dahı açmadı. Şakasına eşime hep kızlığım yerinde hala diye dalga geçerdık
(12,866 puan) tarafından
20 sene sonra bile der, pislik. sen başkalarıyla oldun diye
(11,423 puan) tarafından
Biz birliktelik yaşadıktan tam 1 hafta sonra nokta nokta leke şeklinde çamaşırıma geldi. Belli bile olmuyordu. O bir hafta içerisinde eşim bana hiç imada bulunmadı hatta her yapışımuzda ben taktım kafama neden gelmedi acaba diye eşim boşver takma  gelir belki diye diye 1 hafta ettik. Sizin yerinizde olsam o adamla aynı yatağa bir daha girmem
(4,515 puan) tarafından
Boşuna bence açıklama yapmayalım arkadaşlar. Bu arkadaşın ayrılmak gibi bir niyeti yok zaten, buradakilere cevap vermeyip aşağıda hala millete soru sormasından az önce eşinin gelip özür dilediğini söylemesinden belli. 1-2 yıl sonra da eşim böyle böyle dedi bana, hakaret etti, namusuma laf etti diye post açar. Bence cevap vermeye gerek yok artık arkadaşa.
(5,496 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bu arkadaşın hiçbir postuna yazmadım ama okudum. Arkadaşda da eşinde de anlama kıtlığı var.  
Anlamayana anlatmak zulümdür. Siz sayfa sayfa yazın anlamayacak kapak yuvarlanmış tenceresini bulmuş. Psikiyatri hocam hep şunu derdi namus bacak arasında değildir. Bunun orali var analı var ve hatta artık sanalı var.
Post sahibi post açıyorsun akıl fikir almak için lakin burada yazılanların tam tersini yapıyorsun. Kendine saygın yok anladık da bari buradaki insanlara saygın olsun.
(6,055 puan) tarafından
aynn bu surecte devam
ediyormu cinsel hayat bende merak ettim.
bak bizde de bu tarz bir muhabbet oldu birliktelik sonrasi bir iki damla geldi peceteue ben kendim simdim zaten. esim dediki bukadarmi kan geliomis falan gordu bende  cok zannederdim erskiler carsaf marsaf gosterme olayi olyimus ya adetmis eski yaslilar carsafa bakarmis kaynanalar falan ya esimle boyle knusmustuk bir ara . neyse bende dedim nebilim 50 kere bekaretimi kaybetmiyorum ki demekiki bukadar gelius benden dedim siyrildim isin icinden:) ki ben nekadar gelmesi gerektigini cik iyi bildigim halde
tarafından
Postlari okuyorum aklıma birsey takıldı.
Kız kendinden emin degilki bence birsey olmuş veya kız bizle t.ssak geçiyor
(6 puan) tarafından
Arkadaşım kendimden eminim emin olmasam neden gelip size sorayım önceden bir şey yaşamış olsam da bunu zaten evlendiğim kişiyle paylaşırdım dalga geçme amacım da yok kadın sitelerine girip bu tarz konular hakkında konuşma fantezim de yok sadece tek olmadığımı görmüş oldum
(6 puan) tarafından
Kendisi görmediği sürece bana inanmazdı ve bunu yapmak da aklıma gelmedi aramız böyle olduğundan beri de birlikte olmadık zaten
tarafından
Kızlık zarı biryere çarpınca patlayan birşey değil kanka :D patlaması için birşeyin girmesi gerek :D
(6 puan) tarafından
İyi araştırırsan küçüklükte herhangi bir olaydan dolayı veya spor yaparken ya da hızlı bir şekilde bi yere zıplama esnasında da bozulabilen bir şeymiş bisiklete bile bindirmeyenler varmış kızlarını sırf bu yüzden bunu doktorlar da söylüyor fakat önceden de herhangi bir olay yaşayıp kanama görmedim kendim de orası ayrı şu kafa yapısından da çıkın artık illa bir şey girmesi gerek diye diye sonradan insanlar da mağdur olup şüpheyle yaklaşıyorlar birbirlerine
tarafından
Sana birşey söyleyeyim mi? Fabrikada çalışıyordum, kare arabalar vardı içinde kumaş vardı, benim boyum 1.50 . Yanlışlıkla bir düştüm tam bacak arama kuvvetli bir şekilde bir çarptı araba ama öyle böyle değil 2 dakika acıdan yerimde duramadim. akinti geldi Hemen lavaboya koştum kan geldi mi diye hiç birşey olmamıştı . Bisiklet olayı nenelerimizden kalan bir hurafe . Hiç bir zaman bisiklet sürüpte kızlığı patlayan biri görmedim . O kadar basit değil . Ya sen insanlar ile dalga geçiyorsun yada başkası ile birliktelik geçirdin.  Gittiğin doktor bile kaç kez ilişki yaşadığını anlamamış "SÖZDE" . Biraz yırtılma var açıklaması bana tamamen saçmalıktan ibaret geldi
tarafından
Ayrıca "Tekvando, Boks" harici sporlarda kızlık zarı bozulmaz . Eğer ki mastürbasyon yapıyorsan genç kızken o şekilde de bozulabiliyor
tarafından
Bi alet var ismi aklıma gelmedı şu an kızlık zarı için dese hemen onunla bakardı özel hele kesın bakar söylerdı. Benım kendı dedı yırtılmamış diye esnemiş içe doğru gtmiş dedı. Anlardı kesınlıkle. Dalga geçiyor dıye düşünmeye başladım
tarafından
Kız zaten dalga geçiyor. İnsanlar nasılsa bu konu ile alakalı bilgisi yok ne kadar atıp tutarsa. Çarşaf sanki zar. Yırtılma var demiş komiklige bakar mısın :D
tarafından
Birde diğer postlarinda yazdı aklımda şuan belki kaldırmış olabilir ama kocası buna demiş ki "Kızlık zarını hissetmedim , değmedi"
Bu adam nereden biliyor değil degmedigini????
tarafından
Benım yaşadığım yerde de var öyle insanlar. Cahıl kendini erkeğe esır gibi yapan böyle şeylere cok önem verıyorlar. Bazıları kızlıkta çıkan bezı atmıyor bile düşün. İlk gecemizde eşime dedım bez ayarlayım mı isterler diye eşim tepkı verdı saçmalama istersen deyıp tepkı verdı. Ama bu kız kocasından cok önemsiyor o kanı
tarafından
"""eşim girerken bi perde gibi bişey olmadığını direkt girebildiğini bunun mümkün olmayacağını söylüyor""

Aynen bu şekilde yazmış :D
tarafından
Arkadaş kendını ezık gibi gösterdiği için erkek değerli kafasında olduğu için asla onu önemsemez erkek ya o ne yapsa da hakkı kafasında :⁠-⁠( Eşim öyle bir şey dese daha büyük sorun cıkarırdım benı sorgulayacağına kendıne bak önce temiz istiyorsn temiz olacaksın derdım
tarafından
Ay aman susuyorum :D ama bu kadın kesinlikle Troll. Postları bile maşallahhhhh yeni gelmesine rağmen tek seferde açtı :D
tarafından
Aynen aynen bu konuyla alakalı ayetler bile var ama yalaaaann inanmıyorum ben bu kadına
tarafından
Aslında trol değil maalesef böyle çok var sonra ezılıyorlar saygı değer görmüyorlar. İlerde çok önüne cıkacak bir konu Rabbim yardımcısı olsun
(12,866 puan) tarafından
sevgiselam, s. alak mısın sen? çok ciddi bir soru bu hakaret falan değil yani bak bu? bu açıklamalar için s. alak olman gerekiyor. ortaokul çocuğu inanır dediklerine yok sporla bozuluyormuş, bisiklete binmezmiş. inan böyle şeylere de bir ömür ağzına s. çsın adam. ezdir iyiyce kendini afferimm sana
(5,464 puan) tarafından
Ay off boşversenize ya. Kendine saygısı olmayan gurursuz bir tip. Uğraşmayın salın kendi haline.
(6,055 puan) tarafından
int bilgileri yazan sen ben o bu şu.  internete hizli nefes alip veriyorum yaz seni kanser cikarir. gosumu kirpiyorum yaz kör olmak
uzeresin der. her bilgiye itibar edilmez. oyle sporla bisikletla sacma sapan seylerle kizlik zari bozulmaz . canim kilif uydurmaya calisma. bunu bu sekilde esine yada baskasina desen hepten supheli duruma dusersin cunku boyle bisey olmayacagini az cok. iyi kotu biraz aklini kullanan herkes bilir. kilif uydurmaya calisyorsun zannedilir. kendi annene bile bunu desen senin kendi annen bile senden supheye duser. ak iken kara olursun halli iken haksiz olursin. suanda şoklardasin ve icinde bulundugun durumdan bir cikis yolu ariyorsun ne duysan iannip dogru zannediyorsun ama oyle bisey olmaz.
bisiklete binerken yada spor yaparken bizulma ihtimali varmis olabiliyormus dedigin kainattaki her insan evladi sana ayni seyi der kendini hakliyken haksiz duruma dusurursun sakin esine bole bole oluyus deme adam iyice suphelenir
(6,055 puan) tarafından
spor yapan bisiklete binen herkesin bizulma
ihtimalimolsa ortada kiz kalmaz:) bekaretin bozulmasi icin iceriye vajinadan iceri uc dort cm iceri bisey girmesi lazim yani kendini parklayip falan bozmadiysan birsey sokmadiysan iceri. soyle
dusun isaret parmagini yarisindan cogunu hatta komple icine sokman lazim kendi kendini bozabilmen icin.
(6,055 puan) tarafından
dalga gecmiyorsa eger bence arkadasi dogru bilgilendirmek lazim yazik gunah komple hayati zehir olacak suan bir ucurumun kiyisinda ve belliki cok bilgisiz. dalga gecip bunlari okuyup guluyorsa bilemem tabi de gercekten yardima ihtiyaci varsa ben olabildigince detayli aciklayip yardimci olmaya calisiyorum bosan vs demekten ziyade kendi bilgilenmesi lazim ki esine saga sola yarin bigin hunkonu kaynanasina gorumce elti ana baba tum sulaleye yayilacak belliki uzayacak bu konu. dusunsene sana biri ben kucukken bisiklete binerkn bozulmusm dedigini:)  yav bi sktirgit bozdurtmusun kendini simdi de kilif uyduruyorsun bari duzgun bir bahane bul da inanma ihtimalimiz olsun diye cvp alirsin kainatte soyledigin herkesten
(12,866 puan) tarafından
eşi baya manüpile ediyor kızı. o da bilmiyor inanıyor. işte bu yüzden kız çocuklarımızı bilgili, özgüvenli yetiştirmeliyiz. yoksa böyle kendinden şüphe eder
(6,055 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
aynen oyle bilmemek cok kotu ne dese inancak modda . bencede hersey bilmeli ozellikle
kizlar.ayip sus konusma  tabularindan siyrilip  kulaktan duyma degilde dogruyu gercegi bilerek buyumeli. yani ilk mevzu acilinca diktra gdelim esi deyince ne munasebet her kizlik zati birmi belki esnek benimki ve kanamayacak belki suan kanamadi belki derin sen beni bilmiyormusum da boyle birseyle
ihtam
ediyorsun beni dese ke dinden emin olarak.adam dogru haklisin deyip susacak kafasinda bitirecekti konuyu. ama bu alla allah niye kanamadiki ya bende gormedim falan diye zaten esinin dusuncesiyle ilerleyip kendi kendinden bile supheye dusuyir zaten bastan kendimden emin degilim msji vermis belki korkudan kem küm de ettiyse yalan soyluyor imaji da germistir esine
(11,423 puan) tarafından
Kızımı öyle bir büyütmek istiyorum ki . her türlü yanında olacağımı sonuna kadar hissettiricem. Bu tür ök.üzlere boyun eğmemesi için herşeyi yaparım.
(6,055 puan) tarafından
insallh. arkasi da dag gibi ailesi oldugunu bilmeli cck. benim bornozum hala
asilidir annemin banyosunda. annemler koye gitmisti konserve icin .ilk zamanlar  gttik dus aldim yazdi terlemistim fala. .esim demisti  bornozun  duruomu hala e bizahmet demistim benim evim burasids. ben evlenince kaldirsalar dis fircami bornozumu falan anahtarimi alsalar daha hic bise yapmalarina gerek yok ha beni kovmuslar ha bunlari kaldirmislar ayni sey benim
icin dedm
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Çok özür dileyerek söylüyorum ama sen o gerizekalıya de ki senin malafat küçük o işi yapamadın zaten zar dediğimiz şey kenarlarda çevrili içeri penis girmezi ile genleşiyor o yüzden kanama oluyor komple kapalı bir şey değil adet kanaması olması için bir aciklik şart hem de o zar bekaretin ispatı değil cenabı Allah onu vajinaya arkadan kaçmasın diye yaratmış yani evlenince doğum yapınca iyice açıldığı için vajina kadınlar sık sık idrar yolu enfeksiyonu olur neden peki çünkü vajinasına dışkı ile bakteriler bulaştığı için. Erkek bebeklerinde sünnet derisi yine aynı vazife için kapak görevi görür dışkı bulaşıp enfeksiyondan hastalıktan korumak için 
tarafından
Yâ ben de evlenmeden ödüm patlardi ay acaba esnek midir diye bu kan gelmeme olayi yüzünden boşananlari duyduğumuz için korkuttular bizi işte bilinç altımızda senin eşine sor ben adım kadar eminim ilk ilişkim de peki yâ senin de adam sen den şüphe edince çok iyi anlıyorum sen de acaba bir şey mi oldu diye düşünüyorsun
(6 puan) tarafından
Evet bakın anlayan birisi ben eminim evet ilişkiye de girmedim ama ya bir şey olduysa bunu nasıl ispatlarım sonra korkusu sardı bu çok kötü bir şey işte ilişkiye mi girdin diyenler var bakire değilsen söyle diyenler var eşin haklı kimseye güven olmuyo diyenler var yani ne diyim ki artık ben buna yapabileceğim bir şey kalmadı benim de
(8,086 puan) tarafından
Yapabileceğin tek şey bu durumu ailene anlatmak. Ben sana yazdım bak. Benim de kan gelmedi ve doktor daha önceden bozulmuş senin kızlık zarın dedi. Polise ihbar edeceğim seni dedi. Ona rağmen eşim hiçbir zaman güvenini kaybetmedi çünkü çağımız internet çağı. Yani her türlü bilgi yer alıyor. Kızlık zarı dikilebilir ayrıca. O şekilde kocalarını kandıran da çok. İlk ilişkide kan gelecek diye bir durum da yok.
(6 puan) tarafından
Ne polisi ne ihbarı ya bunu da ilk defa duydum bana böyle bir şey dese kalp krizi geçirirdim herhalde eşiniz yine iyi doktora götürmüş doktorun bunu demesine rağmen güvenmiş
(8,086 puan) tarafından
Çünkü yapamıyorum korkudan. Güvenmese boşardım ki. Bu şekilde evlilik sürer mi?
+1 oy
(4,515 puan) tarafından
Sana inanmıyordu, doktora bile inanmıyor ve sen hala inandırma peşindesin. Kaç kurtul diyoruz istemiyorsun belli ki, sürekli neden post açıyorsun? Kimseyi dinlediğin yok. 
+1 oy
(751 puan) tarafından
Binlerce doktora git sana evet ilk gece yırtılma olmuş ama kanama olmamış deseler eşin rahata erse bile senin gururun halen onunla aynı yatağa girmeye yetecek mi gerçekten ?
(310 puan) tarafından
Benimki kesik olduğu belli bizin mahalle kiz kzlik kanı akmamis hemen doktora gidip rapor alıp bosandi sonra yeniden evlendi 1 çocuğu var şimdi
(6,055 puan) tarafından
benim koyden bir arkadasimda doktraaini yapio. kiz o kariyeriyle kiytirik bir lise mezunuyla evlendi. hoduk
ilk geceden o da supheye dusmus ayri yatmis. 3 gun. 4. gunun sabahi kiz basti tekmeyi pili pirtini topladi annesi e gtti . 1 kez iliskiye girmisler yani . bosandi
(751 puan) tarafından
Benimde ilk gece aşırı kan geldi bende travma oldu ilişkiliye bile 2 ay giremedim bidaha. Bunun yüzünden doktora gittim hani ilişkiye giremiyorum vajinusmus olmuşum diye. O zaman evet bana kızlık zarı yeni bozulmuş dedi eşimde yanımdaydı ama bunu kimseye anlatmak zorunda değilsin. Ben ilişkiye giremiyordum ondan tedavi oldum mesela. Bazı insanlar doğumda bile zar patlamıyormuş
(6 puan) tarafından
Rapor alıp da mı boşandı
(310 puan) tarafından
Evet kiz olduğuna rapor aldı
+1 oy
(614 puan) tarafından
Aynı durumu bende yaşadım eşim doktora gidelim dedi bende doktora gitmem benim gururumu kıramazsın hemen boşanalım o zaman dedim. Boşanmayı bi tarafı yemedi. Üstelik bizde severek evlendik. Şimdi hala 7 yıllık evliyim keşke başta boşansaydım. O konu yüzünden değil ama başta mutsuz eden adam hep mutsuz ediyo senin yerinde olsam ayrılırım bana akıl veren olmadı. Bi adam başta neyse hep öyledir gerçek yüzü sonradan çıkıyo ortaya
(6 puan) tarafından
Ay benim doktor bunları da demedi bana ya sizin gittiğiniz doktor yine iyi demiş anlatmış ne zor kadın olmak gerçekten ben onu sorguluyor muyum öylesin böylesin daha önce biriyle olmuşsun kalk doktora diye ama gördüğüm muamele gerçekten baya kötü
(614 puan) tarafından
Benim muayene sebebim başkaydı ama eşim araya bunuda sıkıştıtınca doktor biraz sert çıktı eşime sanki öyle algıladım. Doktor adını vereyim istersen instagramda çok videosu var sayfasında
(6 puan) tarafından
Sizin eşiniz de benim eşim gibiymiş ama siz yine kendinizi savunmayı bilmişsiniz muayene olmamışsınız sanırım gidip de doktorun ismini verir misiniz
(614 puan) tarafından
Tmm mesaj atayım sana. O yüzden sana diyorum boşanmaya cesaretin yoksa bile çocuk yapma böyle adama. En azından biraz zaman geçsin öyle blşanırsın seni bu konudan yaralayamaz kimseyede diyemez o zaman derler niye başta söylemedin diye . Seni anlıyorum ailene açıklayamam korkusu etrafa ne diycem korkusu var ama ben gözümü karartmıştım   doktora götürşeydi boşayacaktım. Aklından çıkartma çocuk sakın yapma
(6 puan) tarafından
Ay ne kanmış ya ne güzel birlikte olup güzelce geceyi geçirmek varken yok öyle misin böyle misin doktora gidicez gittik de noldu hiç bir şey değişmedi aramızda çocuk yapmayı düşünmüyorum zaten kendisi istiyordu ama ben istemiyorum şu anlık iyi ki de doktora gitmemişsiniz ben de keşke gitmeseydim güvenmezsen güvenme demek en iyisi  kendi kendisini yesin napıyorsa yapsın
0 oy
(611 puan) tarafından
Ahh be gülüm kıyamam sana Allah büyüktür sıkma canını sen kendinden eminsen Allah'a bırak herşeyi 
0 oy
(7,224 puan) tarafından
Allah aşkına bu kadar zır cahil adamları gidip nereden buluyorsunuz. Ya seni neyle itham ettiğinin farkındasın sen değil mi? Doktor kontrolü olmasına rağmen daha ikna olamamış yani. Ben senin yerinde olsaydım muayene bile olmazdım. Kendini eğitip yetiştirememiş biri yüzünden niye kendine bunu yapasın ki, bilmiyorum bana değişik geldi. Ya hem bir erkek birinin daha önce ilişkiye girip girmediğini çok rahat anlayabilir bunun kan gelip gelmemesiyle alakası yok.
(6 puan) tarafından
Bunu herkes söylüyor ama nasıl anlayabilir ki bunu erkekler başka şekilde
(7,224 puan) tarafından
Çok rahat anlar hemde herkesten ilk gece kan gelecek diye bişey yok ayrıca. Ama senin eşini doktor ikna edememiş kim ne söylerse söylesin ikna olmaz. Benim aklım şaşıyor kendinize şu hakareti nasıl reva görüyorsunuz.
(6,055 puan) tarafından
erkek anlar. kadinin davranisindan anlar. ilk
iliskide kadin kendini kasar utanir cogu seyi bilmez beceremez neye nasil tepki verecegini bilmez.hamgi pozisyonda ne sekil rahat olunacagini bilmez. pozisyondan pizisyona gecerkenki rahatlik seviyesini bilmez kendini en kolay nasil
iceri alabilecegimi bilmez kendi vucudunu ilk birliktelik yasayan kadin kendisi bile tanimaz neyden hoslanacagini . acik acik yazdim biraz ama oyle:) .. ama daha once iliskiye girmis bir gadin cok rahat bir sekilde kendini erkegin onune serebilir daranizlari hal
hareketleri neye nasil tepki verecegi cok cok rahat anlasilir. erkeginde anlasilir. ben esimin benden once neyi neladar yasayip yasamadigini anliyorum mesela .:) olmasi gerektigi gibi yapamiyor bazi seyleri ben yinlendiriyorm  bazi seyleri bilmiyor ayagina yatsam
da bazen kndimi tutamayip esime ogretmeye kalkiyorum:) o anki ambiansda idrak
edemiyor zaten
0 oy
tarafından
Doktor yeni yırtık demedi mi daha çok yeni evlisin hemen öyle iyileşmez ki 
0 oy
(7,065 puan) tarafından
Sana güveni olmayan ve ömrün boyunca bunu başına kalkacak adamla evlenmişsin yazık değilmi senin gururuna ya yerinde olsam kendimden eminsem Dr a dahi gitmezdim zaten onada inanmıyor belliki defolsun gitsin beyni bacak arasında kalmış onun 
0 oy
(503 puan) tarafından
Bendede aynı şekil oldu kanamam olmadı evlenmeden önce de hiç bir birlikteliğin olmadı 

Ama eşim hicbirsey demedi bana 

Bence genetik iluatelik ben acibvs de hissretmedim hala da aynıdır bazıları açıdan olup bitiyorum diyor bazilari doktor muyanesinden bile korkuyor 

Ben ne elle yapılan açılma muayeanesi falan doğumda nede ilişki sırasında acı yasamiyorum 

İlk iliskidede aynı bence genetik
0 oy
(12,866 puan) tarafından
doktor demiş daha ne bekliyor bu adam anlamadım. buna rağmen sana güvenmiyorsa çek git o evden
(12,866 puan) tarafından
hayır yaşın da küçük değil ömrünü sana güvenmeyen adamla mı geçireceksin. sana türlü türlü eziyet edecek farkında mısın
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Belki bende Bi doktora giderdm ama baktm hala şüphe duyuyor o zaman kendimden emin Bi şekilde resti cekerdm. Böyle insanlar genelde her halti yiyipte karşısındaki insanı sorgulayan tiplerdr. İyi düşün iyi karar ver canım. Bu adamın sana hep Bi güven problemi olacak evli kaldığınız sure boyunca .
0 oy
(242 puan) tarafından
Canım seni bu duruma düşüren insana ne kanıtlamaya çalışıyorsun bırak çık git Allah aşkına. Bunun sonu gelmez ezdikce ezer seni. Lütfen kendine kıymet ver. Uzatma çık git o evden. 
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Seni o duruma düşüren adamla gerçekten devam edecek misin. 
0 oy
(745 puan) tarafından
Sanan inanmayan birisi ile ömür geçmez 
0 oy
(2,505 puan) tarafından
Ben kocama kurban olayım o zaman sana güveniyorum deyip kapattı konuyu bir daha da hiç açmadı, sen böyle yaptıkça doktora gittikçe bende kendimden emin değilim algısı verdin eşine, bu iş uzar daha maalesef 
(6 puan) tarafından
Az önce geldi eve özür dilerim neden gelmediğini merak ettim şüphelendiğinden değildi kendim mi yetersizim acaba diye düşündüm dedi
(4,515 puan) tarafından
Dedin mi o yüzden mi peçeteyle gerdeğe geldin diye? Evliliğinizin en güzel dönemini sana zehir edecek kadar bencil biri sonrasında neler yaşatır otur düşün bence. Onu geçtim, kendini yetersiz hisseden kişi seni doktora götürmek yerine kendisi giderdi. Onu da geçtim bugün böyle diyecek 3 yıl sonra bunu adi bir şekilde söylemeye kalkarsa sana ne yapacaksın, belki kucağında çocukla. Hoş sana güvenmeyen biriyle beraber olmayı da miden almamalı zaten ama. Yolun başında sinyali vermiş sana bu kişi, işin iş evli kalacaksan.
(2,270 puan) tarafından
kendi yetersiz mi diye düşünüyorsa kendi gitsin doktora seni niye götürüyor
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Allah akıl versin ikinizede kendini daha nasıl kanıtlayacaksn  güzelim bosan gitsin bu adamla hayat geçmez bak benden demesi
0 oy
(371 puan) tarafından
Benim de kanamam olmadı hatta cevremdekiler doktora git kocan bişey düşünmesin dediklerinde kocam doktor lafını bile duymak istemiyorum ben bilmicek kadar ***** mıyım dedi ve 3 gün kanamam oldu hemde damla kadar ve ayrıca namus sadece iki bacak arasında değil 
(310 puan) tarafından
Siz kocanızla birlikte çevrenize nasıl anlatıyosunuz çok garip geldi
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Bunun için seni doktora götürmesi çok gurur kırıcı. Evlilik öncesi de birini sevmissindir cinsellik yaşamış olabilirsin önemli olan evlendikten sonra eşine sadık olmam. 
0 oy
tarafından
Konu ne tam anlamıyla eşinin derdi ne 
(6 puan) tarafından
Biz eşimle ilk kez cinsel birliktelik yaşadık ve benim açımdan da kolay oldu ilişkiye girmek hiç zorlanmadım açıkçası sonrasında kan da gelmeyince eşim bozuldu baya bi

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 2,602 göst.
0 oy
49 cevap 2,114 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgiselamn (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 137 göst.
+1 oy
3 cevap 138 göst.
21 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (519 puan) tarafından soruldu

409,030 soru

12,293,888 cevap

38,283 kullanıcı

Kategoriler

...