0 oy
2,979 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar merhaba bu sabah özel bir jinekolog bulduk internetten bayram diye kapalı genelde klinikler gittik eşimle birlikte içeriye girdik ilk gece kanama olmadığını söyledik bunun normal olduğundan bahsetti muayene ister misiniz deyince eşime baktım evet der gibisinden baktı bana neyse oturdum sandalyeye doktor yırtık var kanama olmuşsa da siz görmemişsinizdir dedi çıktık ordan eşim kanama falan olmadı ben görmedim sen gördün mü dedi yani ne yalan söyleyim ben de görmedim kan falan ne diyeceğimi de şaşırıyorum artık ben de geçmişimi açıp mı izleteyim adama napayım bilmiyorum aramız baya bi bozuldu hayırlısı olsun çok kötü bi durum bu kimse yaşamadın inşallah

59 Cevaplar

0 oy
(417 puan) tarafından
Bi arkadaşım var di ilk geçe kızlık zarı yırtılmamisti . Doğum esnasında yırtılmışti. 
(6 puan) tarafından
Doktora gitti mi bu durumda zehir oldu hayat bana valla
(417 puan) tarafından
Gitmişti canım doktor yırtılmadigini söylemişti . Bunun normal bir şey olduğunu söylemişti. Canım benim kız kardeşiminde altı aya kadar kan gelmemişti altıncı ayda gelmişti ama eşi bi kere bile şüphe etmemişti ondan hatta kız kardeşim demişti hiç mi merak etmedin diye yok demişti senden hiç şüphem olmadı diye.
(417 puan) tarafından
Canım kendinden eminsen kesinlikle kendini eşine karşı ezdirme ben olsaydım kıyameti koparırdim.
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Allah'ım iğrenç ne kadar zor bir durum bir de bundan sonra aranızın iyi olmasını mı bekliyorsunuz benimde ilk gece kanamam olmadı ve eşim asla kan vs bir şey sormadı beş yıl oldu bir kere sormadı neden diye bir de benimki imam yani böyle bir adam size ömür boyu inanmaz ve hiç olmadık yerlerde laflar bile sokar size 
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Peçete alıp gelmek ne sende eşimin bana güveni tamdı diyorsun eşinin kendine bile güveni yok bence gerçekten birbirinizi severek evlendiyseniz seni bu duruma düşürüp durmaz bende eşimle severek evledim hiç böyle bir şey konuşmadık ne benim geçmişim ne de eşimin geçmişi beni ilgilendirmez sonuçta biribirimizi tanımadan önce yaşanmış 
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Cnm normalde  kanama 2 ya da 3 gün sürüyor  bence senin kızlık zarı tam yirtilmamis
0 oy
tarafından
Bence eşinizde değil sizde sorun var tabi bayansanız orasını bilemem doktor yırtık var dedi eğer gerçekten geçmişte bişey yaşamamışsan ki geçmişin kimseyi ilgilendirmez ama eminsen orda eşinin yanında da sorabilirdin yırtık yeni mi zaten orası hemen iyleşmez tabi bunu neden sor diyorum çünkü sen o eşi boşamazsın biliyorum ha ben olsam kendim teklif ederim doktora gitmeyi ama o kocayı da orda bırakıt hayatıma bakardım çünkü bu zihniyete sahip mağara adamıyla değil bi ömür 1 saatimi bile harcamazdım
(6 puan) tarafından
Biz girdik içeriye doktor hanımdı zaten muayene olurken bi sıkıntı gözükmüyor yırtılmıştır siz görmemişsinizdir kanı dedi ben de eski mi yeni yırtık mı demedim bunu da yeni öğrendim buradan zaten doktor keşke bunun bilgisini verseydi bize
(310 puan) tarafından
Siz geçmişte hiç bişe yaşadınız mı
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Sende kendinden emin değilsin öyle geldi 
(6 puan) tarafından
Eminim hanımefendi yüzde yüz eminim bakireyim kimseyle cinsel bir münasebetim olmadı olsa da bunu söylerdim eşime zaten
0 oy
(2,856 puan) tarafından
Benim anlamadığım eline peçete niye almis
(6 puan) tarafından
Altımızda çarşaf vardı koyu renkleri pislenmesin falan dedi peçeteyi aldı eline bir şey gelmeyince de şüphe etti sonra ben de bi duraksadım n’oluyo diye baktım internetten kan gelmeyenler de varmış
(2,856 puan) tarafından
Canım o şüpheyle evlilik olmaz ben korkumdan eşimle 15 gün birlikte olmadım...ve balayına bile kız olarak gittim
(6 puan) tarafından
Kız ben de bunu anlayamıyorum ben hiç korkmadım çok da rahattım acı da hissetmedim bakirelerin çoğu işte 1 ay 2 ay olamadım benden çok kan geldi diyor ama ben de hepsi tam tersi hiç kan da gelmedi
(2,856 puan) tarafından
Benden de çok kan geldi  3 gün oturamadim popomun ustune
0 oy
(309 puan) tarafından
Evet normal bı durum bende de hiç kan gelmedi eşim niye diye sormadı bile ben merak ettim aynı gece açtım netten baktım normal biseymis eşime de söyledim tamam dedi o konu orada kapandı senin eşinde bayagi bı güven problemi var gibi umarım kendine gelir çünkü çok gurur kırıcı 
(6 puan) tarafından
Ay ne güzel sormamış bile eşleriniz çok şanslısınız umarım mutlu olursunuz benim eşim o anda ona odaklanmıştı olmayınca bir şüpheye düştü söyledim ben de internetten bakıp ama konu kapanmadı orda bizim
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim ama zaten ilk ilişkide kanama olmasa bile acı oluyo (herkesde aynı mi bilemem tabi) oradan da mı anlamadı ilk ilişkin diye ya çok üzüldüm valla inşallah aklını başına alır acaba aile büyükleri mi onu öyle sartlamis da kafaya takmış bukadar
(6 puan) tarafından
Zaten kanlı çarşaf olayı var eşimin tarafında kaynanamlar eltimden istemişler benden böyle bir şey istemediler ama isteseler de kabul etmezdim zaten baştan eltim göstermiş
0 oy
(9,653 puan) tarafından
Senin sözüne değilde bir parça kana bakıyosa hala yanında ne duruyosun da? 
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Bendende gelmedı esım hıc sorun etmedı  daha  ama zaten bırlıkte olunca çok zorlanmıstık az çok anlıyor başka bırıyle bırlıktelık olmuş mu olmamısmı
(6 puan) tarafından
Aslında ne kadar çok kadın varmış kan gelmeyen küçüklüğümüzden beri bunu bize aşıladılar kan gelecek ilk gece çok ağrılı olacak diye hep böyle yetiştirildik kan gelmeyince de ilişkiye girdiği düşünülüyor
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Eğer eşin takıntılıysa bunu bi ömür unutmaz size de dünyayı dar eder
0 oy
(51,163 puan) tarafından
yazmiyayim yazmiyayim dedim benimde ilk etapta kan gelmedi wc gidince cok az geldi yani neyin güvensizliği bu sen bosayamiyorsan esin bosasin bu saatten sonra ikna olsa da AA seviyorum mu diyeceksin 
(51,163 puan) tarafından
esin sana guvense doktora goturur mu okul okumakla ne alakasi var. benimde esim lise mezunu pecetyle ben gösterdim güldü sacmalama dedi esinin yaptığı büyük hakaret asagilama
(6 puan) tarafından
Hiç gelmese eşiniz şüphe eder miydi sizden peki benim hiç gelmedi WC de bile görmedim
(2,855 puan) tarafından
Ben hiç hatırlamıyorum mesela geldımı gelmedimi sormazda zaten eşim bana hep der sana güvenim kendimden çok diye seven sayan adam karısımı bu duruma düşürmez bunun okul okumakla da ilgisi hiç yok benim eşim lise terkti ben hamile kalınca liseyi bitirip üniversite okudu senin eşin eski zamanlarda kalmış cahillerden bu kadarda kendini ezdirme tavır al ne demek güvenmemek yoksa ömür boyu söyler bunu sana
(6 puan) tarafından
Bilmiyorum genelde kan gelenler bu şekilde konuşuyor sanırım gelmeyenlerin de eşleri şüphe edenler var aslında güvenilmeyecek birisi de değilim herkes eş konusunda çok şanslı ben bu duruma düştüm ama doktora da gittiğime pişman oldum
(51,163 puan) tarafından
bisey demezdi çünkü o sormadi bile gelmeyince bende sasirdim wc de gelince çıktım gosterdim ben seni biliyorum dedi eğer hic gelmeseydi ve esin gibi tepki verseydi doktor yerine adliyeye giderdim kimseye kolay kolay boşan demem. kendimden eminsem o gitsin ilk basta bekaret testi alsin oyle baskasiyla evlensin kac gündür post acip duruyosun zorlamadi diyosun belki ikinci ucuncu iliski de gelecek belki tam anlamiyla bişey olmadi valla gerdek geceni hepimiz ogrendik
0 oy
(993 puan) tarafından
Kimse kusura bakmasin ozellikle bu devirde bakirelik bence daha onemli cok temiz kiz nadir bulunuyor hani evlilik dusundugu nisanlisiyla bir sey yasar evlenecem kesin diye kandirilir anlarim ama bu isler ortaokul cocugu yqsina kadar malesef dusmus bazi kizlar kandiriliyor ama bazilari da edep yoksunu ben sahsen erkek olsam bastan onun bilgisini alirdim ya da uzun yillar ciktigim biriyse affederdim cunku taniyorum artik o guveni vermis bizzat derim ama onda da tacize tecavuze ugramis ya da bir kisi kandirmissa birden fazla yasanmisligi olani da kimse almasin bu arada erkek de bakir olmali biriyle dusup kalkip sonra bakire istemeye hakki asla olamaz  

Yani allah bakirelik diye bir sey yaratmasaydi yemin ediyorum butun cocuklar genc kizlar tacize tecavuze zorbaliga ugrardi  
0 oy
(2,309 puan) tarafından
Bak ben sana yorum yazdım zaten benimki gibi meniyle akmış seninki bunu ona söyle kimi kandininki sarı akar ve meniyle akarmis de sen işini bilmiyorsun kendi işini kendin zorlaştırıyorsun
(6 puan) tarafından
Söylesem de öyle bi şekilde akıntı görmedi ki
(2,309 puan) tarafından
Ya sen kalktığında görmedin mi hiç birşey akıntı vs vcye kalktığında felan onun görmesi değil sen görmedin mi
(6 puan) tarafından
Görmedim bir şey valla WC ye gittiğimde bakmadım bile direkt duşa girdim ben of ne kanmış ya herkes sağolsun buradakiler yardımcı oldu akıl verdiler kardeşlerim gibi yarın konuşucam eşimle bu durumu doktora da gitmeyeceğim bir daha baktım nazlanıyor yollarımızı ayıralım dicem başındayken
(2,309 puan) tarafından
Çok cahilmis kuzum ya acaba annen mi konussa bilemedim ne denir hemen yollarını ayır diyemicem sana kendin için en doğru kararı sen ver ailenle beraber
0 oy
(3,535 puan) tarafından
Canım gelmemesi gayet normal bir durum ki bazılarınin evlenirken geliyor o kanı niye bu kadar önemli ki eşin için sen de daha önce bir şey mi oldu diyorsun ilk önce sen kendine bir güven sonra o eşine deki bu kadınlarda gayet normal bir durum yani 
0 oy
(9,732 puan) tarafından
Artık boşar mısın yoksa o seni boşayacak peçeteyle silecek kdr güveni yok sana 
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Eşin sana boşanma davası açmadan git kendin aç azcik gururun varsa.  Sana inanmiyorsa seninlede bir ömür geçirmez. 
0 oy
(159 puan) tarafından
Ne yaptın annene söyledin mi
(6 puan) tarafından
Söyledim üstte de yazdım ne münasebetmiş kapatsın hemen bu konuyu sen de üzerine gitme dedi
(159 puan) tarafından
Eşin kaç yaşında
(6 puan) tarafından
24 yaşındayız ikimizde
(159 puan) tarafından
Keşke doktor sizi aydinlatack şekilde konussaydi pek konuşmamış galiba yırtığın eski veya yeni olduğu anlaşılıyor mu acaba anlaşılıyorsa başka bir doktora gidin sorun yeni olduğunu anlayınca eşin ikna olur bence bosanma boşanma sebebi değil çünkü çok kız var evlenmeden önce ilişkiye giren erkekler de korkuyor artık ama haklı olduğun ortaya çıkınca trip falan at nazlan burnundan getir biraz
0 oy
(2,469 puan) tarafından
Severek evlendiğinizi söylemişsiniz ama seven adam karısını o duruma sokmaz. Ayrıca eşinizden öncesi onu ilgilendirmez. Biraz kendinize saygınız olsun
(6 puan) tarafından
Bakın evet onur kırıcı gurur kırıcı kendine saygısı olmayanlar doktora giderler bunu da biliyorum fakat başıma geldi bir kere böyle bir şey boşanmak öyle kolay bir şey mi ne emekler verdik evlenmek için biz
(2,469 puan) tarafından
Valla eğer şüphe duyduysa o adamla bir ömür sürülmez. Her sorun çözülür ama şüphe asla. İleride devamlı sizden şüphe edicek. Öz saygınızı koruyun
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Ne kanmış arkadaş. Günlerdir bitiremedin. Eşim bana güveniyor deme. Baştan beri güvenmiyor. Eline peçete alıp gelmiş adam. Benim midem kabul etmezdi ki peçeteyle alıp geliyorsa bana güvenmiyordur zaten baştan fire verirdi. 

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 2,448 göst.
0 oy
49 cevap 2,069 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgiselamn (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 134 göst.
+1 oy
3 cevap 118 göst.
21 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (477 puan) tarafından soruldu

407,212 soru

12,222,649 cevap

36,817 kullanıcı

...