0 oy
3,201 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar merhaba bu sabah özel bir jinekolog bulduk internetten bayram diye kapalı genelde klinikler gittik eşimle birlikte içeriye girdik ilk gece kanama olmadığını söyledik bunun normal olduğundan bahsetti muayene ister misiniz deyince eşime baktım evet der gibisinden baktı bana neyse oturdum sandalyeye doktor yırtık var kanama olmuşsa da siz görmemişsinizdir dedi çıktık ordan eşim kanama falan olmadı ben görmedim sen gördün mü dedi yani ne yalan söyleyim ben de görmedim kan falan ne diyeceğimi de şaşırıyorum artık ben de geçmişimi açıp mı izleteyim adama napayım bilmiyorum aramız baya bi bozuldu hayırlısı olsun çok kötü bi durum bu kimse yaşamadın inşallah

59 Cevaplar

0 oy
(264 puan) tarafından
Kimseye kolay kolay boşan demem için titrer boşanma lafı duyunca ama bu adam senin ömrünü yer bitirir haberin olsun
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Siz bu senaryoya inaniyormusunuz gercekten
(310 puan) tarafından
Bana da garip geldi özelden de yazmış :) bi kızlık zarıdır gidiyor
0 oy
tarafından
Sana değer vermeyen adama sende değer verme ne demek evet der gibi baktı sana güvenmiyor 
(6 puan) tarafından
Doktor da değişik birisiydi açıklama falan yapmadı keşke başka birisine gitseydim doktor her kadından kan gelmez dediğinde orda ikna olup muayeneye gerek yok demesini isterdim onu da demedi eve geldik özür diledi sana güveniyorum kendim mi beceremedim diye şüpheye düştüm dedi şu an öyle oturuyoruz sadece bayram mı değil mi evde belli değil
tarafından
Peki neden peçete ile bekledi bunu sizi üzmek için söylemem ama eşine bile namusuna iffetine leke sürdürme sen oraya giderek bu suçlamayı kabul ettin birde şunu soyleyim sana neden
Oraya bişey ki oldu acaba diye soruyorsun acaba yorumlar da orası kapalı yer ne olacakki orana
Bu iş biraz şüpheli açıkçası
0 oy
(748 puan) tarafından
Evleneli 2 buçuk sene oldu bendende kan gelmedi zarım esnek belliki neyse benim eşim ben sana güveniyorum diyip konuyu kapattı ve hiç açılmadı şuan 1 buçuk yaşında kızımız var evlendim 1 ay sonra hamile kaldım üstelik böyle şey olurmu yuh ya ne diyeceğimi bilmiyorum canım sana güvenmiyor belliki
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Merhaba bacım sana özelden yazacağim ben bir doktora bir şey sordum onu sana söyliyeceğim senin durumunu
0 oy
tarafından
Bizde evlendik ama eşim hiç sormadı bendende çok ama çok az geldi karanlıktı dikkat dahi etmedi ben dedim ertesi gün geldi hatta eşim dediki saçmalama en çok sana güveniyorum lütfen dedi kapattık  konuyu 
0 oy
(238 puan) tarafından
Bi yaşlı teyzeden duymuştum bazısının beyaz şefaf şelılde gelıyormuş ve limon sıkınca o kırmızıya donuyoröuş belkide şefaf şekılde geldı yanı hakkınızda hayırlısı olsun. Güven önemli tabi ki eşiniz bunu problem etmemelıydı helekı severek evlendıyseniz 
0 oy
(891 puan) tarafından
canım sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim teyzemin kızı 36  yaşında evlendi ondada gelmedi eşi inaadı doktora gittiler birlikte doktor da demiski yasin ileri olduğu için kızlık kanın kurumuş o yüzden yasi ilerde olanlarda zor gelir demis 
(6 puan) tarafından
Ben 24 yaşımdayım eşi inanmamış sanırım onun da doktora gitmişler
(891 puan) tarafından
evet inanmadı onunda baya sorun yasamislar oyle olunca doktora gittiler öyle adam ikna olmuş
(6 puan) tarafından
Şu inanmayanlardan nefret etmeye başladım artık eşimden de soğuma gelmeye başladı eşimden çok buradakilerle konuştum bugün
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Olmasi.gereken olmuş aslında herkes bangır bangır bağırıyor kızlık zaroi.hurafelerini sağlıklı girilen iliskide ya leke tarzı ya da hiç kanama olmazmış hangi devirde kalmış esin
(6 puan) tarafından
Öncelerde kanlı çarşaflar vardı ya sürekli boy boy onlardan görülüp zihne kazınan şeyler işte ve eltimde 8 sene önce evlendi kanlı çarşafı hala duruyormuş kaynanam görmüş onunkini benden böyle bir şey talep etmedi ama benden gelmeyince eşim kötü oldu
(4,589 puan) tarafından
Paldır küldür ****** gibi daldiysa olur
0 oy
(988 puan) tarafından
doğumda bile yırtılmayan zarlar var.namusu orda mı görüyor cidden kaldı ki arkadan verip zarla gezen çok o**** var ben doktoru bilr kabul etmezdim hala daha inatla baktırıp inanmamış mı? kendisine sor bakalım acaba gerçekten bakir mi? allah bilir kaç kız geçmiştir elinden o örümcek kafalı *******nın.kendi her haltı yer ama kıza gelinc eutanmadan bide şüpheyle yaklaşıyor.geri adım atma sakın sana inanmıyoda da o evlilik zatrn yürümez 
(6 puan) tarafından
Doktoru kabul etmezdim diyen çok bayan olmuş ama inanın siz yaşasanız bu durumu zan altında kalıyorsunuz doktor diyince hemen ters bir şekilde hayır dersem bak dediğim doğru ve korkup gelmiyor diyecekti ve daha da kötü olacaktı
(988 puan) tarafından
sende haklısın bacım ama hadi gitmişin afedersin doktora baktırmışın yani mahremiyetinde gidiyo biyerde neysrçe daha hala şüphelenecek. pardon da kendi ne b*k bu kdr şüphelrnrn adam her haltı yiyip gördüğü içim böyle uapıyo
(6 puan) tarafından
Ama çok pişmanım gittiğime de bir açıdan içim hiç rahat değil adam bir kan için beni alıp hastaneye götürüyor ben de onun yanında tapulu mal gibi gidiyorum keşke ister inan ister inanma bana güvenmek zorundasın önceden biriyle olmadım diyorsam olmamışımdır tek başına git doktora napıyorsan yap deseymişim kadınlar benden gelmedi diyip duruyor kocanız ne dedi diyorum ne diyebilir güveniyor bana diyor bir de benim halime bak içler acısı bir durum gerçekten bütün erkekler bilinçlendirilmeli kardeş abi ne varsa bu şekilde bir şey olabilir diye ilk gece yoksa bunlar yaşanıyor işte
0 oy
(600 puan) tarafından
Vallahi ilk birliktelikte benden de gelmedi . Hala o yüzdeki şaşkınlığı unutamam . Ben de çok kötü hissetmiştim çünkü gelmesi lazım diye biliyordum. Ama arastirinca öyle olmadığını öğrendik. Birbirimizin ilki olduğumuzdan emin olduğumuz için de bi daha ne lafı oldu ne sözü ne içte şüphe kaldı. 
0 oy
(9 puan) tarafından
Aaa bu adam gerı kafalımı
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Hayır yani  'içerde perde olması lazım ama yoktu' diyen tecrübeli kocan senden süpheleniyor ve doktora götürüyor ya yanarım yanarım ona yanarım. Kendi sütten çıkma ak kaşık olduğu için senin de öyle olmanı istiyor haspam
0 oy
(310 puan) tarafından
Buraya soruyorsun kimden ne akıl istiyosun onu çok merak ettim boşanmıcaksan yada bir tepki göstermiceksen buraya neden yazıyorsun doktorda demiş başkasına gitsen yok yırt değil diyecek hali yok kendinden eminsen adama söylemen lazım eğilip ne bükülüyosun o daha önce yapmamış mı o kanıtlaısn ne saçma olaylar 
0 oy
tarafından
Yahu ne kan meraklısı millet.. bunlar hep cahillikten kaynaklanıyor biliyorsun değil mi??

Kan gelmek zorunda değil. Bir adet olarak kalmış artık eskilerden kanlı çarşaf misali. 

Benden de kan gelmedi çok az bir şey pembelik oldu eşim de hiç sorun etmedi. Beni teselli etti hatta. Erkek var bir de adam var. İnsan eşine güvenmiyorsa bitmiştir zaten bu kadar basit. 
0 oy
(1,507 puan) tarafından
21. yüzyılın teknoloji çağında hala şu ilkel durumlar yaşanıyor mu yaa? 
0 oy
(388 puan) tarafından
Canm her insanın yapısı farklıdır kiminde oluk oluk kanama olur kiminde bir kaç damla kan olur.Biraz zorlanma ile de kanama oluyo.zar diye birşey yok aslında.bende kare pecetenun 4/1 ini dolduracak kadardı.eger o an ayağa kalktığımda elimle silmeseydim banyoya görseydim bende farketmeyecektm.cunki biz acı oluyi diye yarıda bırakmıştık.belki senin de öyle olmustr.erkeklerde her boku yapar herkesle yatar sonea kendileri temizmid gibi bakire bakarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 
0 oy
tarafından
Anında boşarım.
0 oy
(742 puan) tarafından
Doktordan sonra da hala ayni seyi sorup duruyor sende dinliyo musun onu ya gozunu seveyim gelecekte olanlarla nasil basa cikacaksin ki seviyosundur belki ama ne bileyim sogurdum ben ya kac günlerdir daha guzel seyler yasamak varken ugtastigina bak 

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 2,642 göst.
0 oy
49 cevap 2,158 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgiselamn (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 140 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.
21 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (674 puan) tarafından soruldu

411,786 soru

12,396,219 cevap

44,175 kullanıcı

Kategoriler

...