Canım çok geçmiş olsun Allah'ım sana şifa versin , benim oğlum 25 aylık, birkaç gün üst üste yanıma geldi ve bezini değiştirmemi istedi baktım bezi temiz sonrasında hemen büyüğünü yapıyordu yani büyüğünün geldiğini fark ettiğini fark ettim, ve tuvalet eğitimine başladım, böyle rahat oturması kolay bir lazımlık aldım, araba şeklindeydi O da hemen mutlu olup üzerine oturdu zaten artık çişi buna yapacağız dedim bütün halıları kaldırdım, ilk bir iki gün zor geçti ama ondan sonra öğrendi yani 2 hafta oldu %90 derecede öğrendi şu anda hiç kaçak olmuyor şükür, büyüğünü yapınca da hadi dökelim bay bay yapalım diyordum oyun gibi aklında kalfı, sadece çiş demiyor anne anne diyor özel bölgesini tutuyor, sen zaten çocuğunun hareketlerinden anlarsın, İlk günler 15 dakikada bir yarım saatte bir tuvalete götürüyordum gece de yatmadan önce suyu azaltıp işetiyordum bir de gece yarısı işetiyordum hala sık sık tuvalete götürüyorum bazen yapmıyor yok diyor mesela o zaman bekletiyorum ama sürekli onun peşindeyim, yani sen çocuğunun artık tuvalet olayını fark ettiğini anladıysan başlayabilirsin bence