0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,617 puan) tarafından
Kızlar kızım 26 aylık. Tuvalet eğitimine baslaym artk diyorm. Bazen söylüyor yaptığını amw bazen söylemiyor. Bana da meme kanseri teşhisi kondu. Suan jcin sonuç bekliyorm sonra kemoterapi alacagm 5 6 aylık Bi süre ilaçtan sonra da ameliyat olacagm. Malum kemoterapi alirken bazı günler ilacın yan etkisinden dolayi halsz olacagm . Kızıma baslasam mi şimdiden yıksa biraz ertelesem mi karar veremiyorum.   Siz kaç aylıkken başladınz ve nasl Bi yol izledinz.  Kaç günde öğrendi çocuklarınz.?

2 Cevaplar

0 oy
(1,637 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun Allah'ım sana şifa versin , benim oğlum 25 aylık, birkaç gün üst üste yanıma geldi ve bezini değiştirmemi istedi baktım bezi temiz sonrasında hemen büyüğünü yapıyordu yani büyüğünün geldiğini fark ettiğini fark ettim, ve tuvalet eğitimine başladım, böyle rahat oturması kolay bir lazımlık aldım, araba şeklindeydi O da hemen mutlu olup üzerine oturdu zaten artık çişi buna yapacağız dedim bütün halıları kaldırdım, ilk bir iki gün zor geçti ama ondan sonra öğrendi yani 2 hafta oldu %90 derecede öğrendi şu anda hiç kaçak olmuyor şükür, büyüğünü yapınca da hadi dökelim bay bay yapalım diyordum oyun gibi aklında kalfı, sadece çiş demiyor anne anne diyor özel bölgesini tutuyor, sen zaten çocuğunun hareketlerinden anlarsın, İlk günler 15 dakikada bir yarım saatte bir tuvalete götürüyordum gece de yatmadan önce suyu azaltıp işetiyordum bir de gece yarısı işetiyordum hala sık sık tuvalete götürüyorum bazen yapmıyor yok diyor mesela o zaman bekletiyorum ama sürekli onun peşindeyim, yani sen çocuğunun artık tuvalet olayını fark ettiğini anladıysan başlayabilirsin bence 
-Reklam-
0 oy
(13,979 puan) tarafından
İyi geceler nasılsın? 

Bir ay var kızlarımız arasında,bence hazırlar gayet 

Odasına gidip yapıyor, sonra gelıp yıkamamı istıyor, kendi merdiven çıkabiliyor bunlar hazır olduğunu gösteriyor diye okudum

Geçen ben gittim lavaboya o da geliyor zaten,onu da oturttum Boyle yapacaksın dedım çiş dedı 

Tuvalete o zımbırtı dan alacağım bklm e bebeğe yolum düşerse 

Tuvalet görünümlü lazımlık aldım babbannesinde oyuna çevirdi onu sifona basıp duruyor 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 78 göst.
0 oy
2 cevap 126 göst.
12 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde RAVZAMM (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
31 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gokce09 (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 409 göst.
14 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,034 soru

23,674,045 cevap

309,769 kullanıcı

...