0 oy
1,201 göst.
Diğer kategorisinde (619 puan) tarafından
Babamın evindeyim demiştim yarın donucem eşim geldi 

Neyse geçenlerde abimin çocukları soda aldilar dolaptan benimkiler de gördü iştedi annemler onlara da ver demedi oralı olmadı bende vermedim ağladılar neyse yattılar bende eşime soda istiyorlar dedim oda gelince aldı onlara ama bakkalın önünde içirdi inat olsun onlar görmesin diye 

Neyse sona bizde hepsine birer supris yumurta aldık geldik verdim 

Ben bir yere kadar gittim geldim o ara babam.markete gitmiş kendi torununa abimin oğluna cips meyve suyu falan almış 

.bende çocuklarla.gelince benim.cocuk görünce bı an istedi abimin ogluda geldi elinden çekti benim.oglumda onun elinden çekti neyse bunlau ben tam ayircakken babam geldi babam tuttu benim oğlumun elinden çekti bizim geline verdi oglumdaki.meyve suyunu 

Bu arada yeğenimin elinde var içiyor dört bestane almış birini sadece benim oğlum aldı çekti aldı babam tutu çocuğun elinden çekti aldı demedi iç oğlum sen var daha demedi gene 

Eşimde bunh gördü çıldırdı gidiyoruz kalk dedi et var et vermislerdi onuda almicam.gidices birdaha asla gtirmicem dedi yol uzak 

Neyse eşime yalvar yakar ikna ettim o an birden gidemez dim.ama.birdaha gelmicem.one eminim.

Babasını. Gözü onunde ayrımcılığa uğruyor çocuklarım.

Oğlunun cocuguna çıldırıyor lar napim kızlar çok canım sıkkın 

34 Cevaplar

+1 oy
(5,833 puan) tarafından

saka gibi. abinin ccklari icin babam kendi torununa aldi demissin senin ccklarin da zaten babanin kendi torunu olmuyormu. sen bile kendinizi otelilestirmissin. ne diye gdio kaliyorsun ki yabanci gorduklerinin evinde

cocuk olsun ol
asin nir cop bile alimsa evde herkes yer icer. 
(619 puan) tarafından
Okadar ötekilstirdiler ki ben ağlayacak haldeyim
(619 puan) tarafından
Ya ben ima olsun diye babam kendi tounu dedim çünkü sanki başka torunu yok benjmkiler çocuk değil gibi davranıyor torununa muz almış benimkilerden saklıyor şaka gibi ya
(5,833 puan) tarafından
osaman gtme yani cok sacma . benim ccklari
da varken babam evdeki diger ccklara bise aliyorsa yani bir saniye bile durulmaz bide laf soylenir biz insn degilmiyiz bu ccklarin agzi yokmu. cck bu cani ceker. alamiyoruz diye degil ama bir cop bile olsa ortak alinir ona alina onurune de alinir. yabanci olsa bile alinir birlikte parkta oynayan ccklara ben kizima bise alirken uc bes tane fazla aliyorum parkta cani ceker bi ccgun kizim veirir yani yazik ginah. senin ailenin bunu dusunmesi lazim .
(619 puan) tarafından
Ya ben yeğenimi seviyorum oglumjn herseyini ona getirdim ama sanki benimkiler cpcuk değil gibi davranıyor hep benimkiler ağlayınca sustir

O ağlayınca aman kurban olurum noldu ağlıyon bu hoşmu
(2,702 puan) tarafından
Valla suç sizde kusura bakmayin çocuklarinizi ezdirmissiniz
Aynisini benimkiler yapsa kiyameti koparirim cocuklarimi asla uzdurtmem kimselere
Bide oglunun herseyinide getirip vermissin safmisin bacim çopumu vermem boyle insafsiz insanlara
-Reklam-
+1 oy
(6,994 puan) tarafından
Valla eşin o kadar haklı ki bacım. Çocuğumdan meyve suyunu çekip aldığı anda kapıdan çıkar giderdim bende. Çocuğa çok üzüldüm. Allah vicdandan etmesin kimseyi.
(619 puan) tarafından
Ben verdim ama sona yine niye birsuru almışsın dedim verdim
+1 oy
tarafından
Eşin o kadar haklı ki ne olursa olsun böyle ayrımcılık yapılmamalı hadi yaptı çocuğa neden hissettiriyor aslında o an eşin der demez toplayıp eşyaları gitmen gerekirdi anlarlar belki. Ha tamam o an  gidemedin ama dönerken  sakın o eti alayım deme verecek olduklarında da değerleri torunları yesin biz sizin gözünüzdeki değerimizi anladık deyip öyle gidin içinizde kalmasin kırıldığınızı mutlaka belli edin 
(619 puan) tarafından
Mesefe okadar uzak birdaha goremem ve gönülleri kırılırsa naparim diye düşündüm
tarafından
Anne baba önemli de çocuğunun hiç mi önemi yok canım? Kusura bakmasın kimse ama koca koca adamlar böyle ayrımcılık yapıyorsa gönülleri de kırılsın o zaman siz onlar için kaç km yol gidiyorsunuz onlar torunundan 10 liralık meyve suyu esirgiyor kabul edilenez bu
(619 puan) tarafından
Haklısın camkm ne bilim o an cevap verdim ama çıkıp gidemedim babam hemen hastalanır ya içine atar hasta olursa diye düşündüm ne bilim
tarafından
Onu peşinen düşünecekti valla yorumları okuyunca daha da sinirlendim ne demek muzu bile saklamak ya yemin ediyorum bak gerçekten yemin ediyorum öyle bir şey göreyim o an bırakır giderdim valla. Eşinde de peygamber sabrı varmış helal olsun
(619 puan) tarafından
Eşim muzi sakladifini görmedi ben içeri giriyorum annem dedi çocuklar geliyor sakla
Görmesin

Abim dedi onlara da ver neden sakliyorsun eşim duysa zaten asla affetmezdi o lafi
0 oy
(321 puan) tarafından
Niye kendin desene baba niye ayrıcalık yapıyorsun diye bidaha gitmem konuşmam da 
(619 puan) tarafından
Dedim kackez dedim size de herşey batıyor ne ayrımcılığı baksana çocuğun canı kalmamış inceceik bişi diyip duruyor
(619 puan) tarafından
Muz aldı muzu bile sakladılar ya
(321 puan) tarafından
Durma o zaman artık yarın çık git
(619 puan) tarafından
Gidicem yarını bekliyom
0 oy
(405 puan) tarafından
Ben direk orda babamı bozardım
(619 puan) tarafından
Ben geri dolaptan aldım verdkm almışsın işte birsuru dedim
0 oy
tarafından
Gitme gitme gitme sana evladına değer vermiyorsa kim olursa olsun mesafe koy daha ileriye giderlersede hayatından çıkar kimse vazgeçilmez değildir baban bile olsa 
(619 puan) tarafından
Ben gelmicem birdaha eşim dedi asla
tarafından
İyi demiş dinle eşini gitme dedelik görevini doğru düzgün yapsaydı kocanda demezdi böyle boşver kocanı dinle yine gitsen yine aynısını yapar kendini çocuğunu değersiz yapma tavrını koy lafını söyle
(619 puan) tarafından
Aynen haklısın okadar uzgunum ne çıkıp gidebildim.nede kalabiliyorum
0 oy
(236 puan) tarafından
Bir dede torunlar arasında nasıl ayrım yapabilir aklım fikrim almıyor iyi sabretmissin. Allah yardımcın olsun
(619 puan) tarafından
Ya ne bilim ya
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Açıkçası ben eşimi dinler toplanır giderdim tepki verirdim yani çocuklarımı ötekileştirecekler bende eyvallah edip evlerinde kalacağım asla yapmam 
(619 puan) tarafından
Ben verdim ama topanmadim.susmadimda
(1,475 puan) tarafından
Ben o an orda tepkimi koyar evden eşyalarımı toplar giderim net birde bir defa yapmamış birkaç defa yapmış
(619 puan) tarafından
Gidemedim işte herkes bir olmuyor
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Böyle durumlarda sıcağı sıcağına tepkinizi çok fazla münakaşaya girmeden göstermeniz gerekiyor. Şahsen benim oğluma kimse böyle bir şey yapmaya cesaret edemez tavrımı bilirler bence bu konularda net tavrınızı gösterin çünkü belli ki sürekli bir ayrımcılık yapılıyor 
(619 puan) tarafından
Ben söyledim canım soyleyecegimi ama terk edip gidemedim ama yinede meyve suyunu oğluma verdim hatta eşim neden verdin geri diye kizdi
(619 puan) tarafından
Benim tavrim belli cevabını veriyor affetmedim ama çekip gidemedim
(4,405 puan) tarafından
Gitmemekle iyi yaptınız ama bundan sonra onların anlayacağı şekilde mesafe koyun ki size sorsunlar ne oldu diye o zaman da söylersiniz kırıldığınızı
(619 puan) tarafından
Ya o duyar kulağına gide rben kulağına gidevek kişilere söyledim hatta tüm burask duyacak çünkü ben onu ayarladim
0 oy
(7,983 puan) tarafından
Simdi aynısını eşinin ailesinin yaptığını düşün bir daha goturmezdin dimi esin haklı çocuğunun ayrım yapıldığı yere göndermek istemiyor cok cok haklı 
(619 puan) tarafından
Haklı tabi
0 oy
(7,594 puan) tarafından
Sen neden sessiz kaldın ben buna takıldım açıkçası 
(7,594 puan) tarafından
Sana tavsiyem eşinin sözünü dinle onlardan et falan alma. Neden derlerse de çocuğumun elinden bir meyve suyunu aldın çok zoruma gitti daha da bir şeyinizi almam de.
(619 puan) tarafından
Sessiz kalmadığımi söyledim

Ben cevaplarını verdim hTt babamda çektim aldım geri çocuğa verdim birusru almışsın işte içsin birini nolacak dedim
0 oy
(1,995 puan) tarafından
O an çıkar giderdim nett.
(619 puan) tarafından
Gidemedim işte
0 oy
(869 puan) tarafından
Bence eşin haklı ne gerek varki böyle baba ile görüşmeye
(619 puan) tarafından
Bilmiyordum eskiden torunları çok bir araya gelmessik ilkkes geldik. Az çok biliyordum.bole bilmiyordum
0 oy
(1,985 puan) tarafından
Aaaa ben olsam babam çocuğumun elinden meyve suyunu çektiği an ben de babamın elinden alırım 200tl de para veririrdim. Al bu parayı o çok kıymetli torununa istediğin kadar meyve suyunu al derdim. Eşime de döner kalk gidiyoruz derdim. Ama eşime de ailemle ilgili tek laf ettirmem. Söylenmesi gerekiyorsa ben söylerim. Kendini de çocuğunu da kimseye ezdirme. 
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Canım tavrimi koyardım ki sen de koymuşsun. Bazen dedeler sadece oğlunun cocugunu benimser sanki diğerleri torun değil gibi. Her şeyi geçtim günah yani sokaktan biri olsa uzatirsin istedi ağladı diye. Esin
0 oy
(988 puan) tarafından
yazık günah değil mi ya insan yolda gördüğü çocuğa kıyamaz verir elinden meyve suyunu almak ne demek meyve suyu batsın kaçı kaö kuruş bunlar ne biçim müslüman.Bende oraya bi daha gitmez iki çiftte laf ederdim.Eşin çok hklı ben o an kalkar giderdim yani.Çocuğun ne kadar zoruna gitmiştir ta benim içim acıdı.Allahtan anası babası var olmasa nolcaktı Allah inşallah sizi başından eksik etmesin inan okurken kıyamadım bu günah değül de ne yani.. 
(619 puan) tarafından
Çok zoruma gidiyor üzüldüm çok eşime mahcup.oldjm kavga ettim ama napim
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Canım tavrimi koyardım ki sen de koymuşsun. Bazen dedeler sadece oğlunun cocugunu benimser sanki diğerleri torun değil gibi. Her şeyi geçtim günah yani sokaktan biri olsa uzatirsin istedi ağladı diye. Esin hakli canım yarın olunca dönersiniz. Ki ailen hadi yaptı neden eşinin yanında yapıyorlar. İleride yüzüne bile vurulabilir bu düşüncesizlik etmiş 
(619 puan) tarafından
Ben zaten bugün donecektim die ona dedim nolur boşver ben zaten cevap verdim bida gelmem dedim sadece bir gece idare et dedim
(3,097 puan) tarafından
İyi demişsin canım. Aile çok önemli ama insan huzurlu hissetmiyorsa o başka. İnşallah hayat arkadaşınla hep iyi olursun ömrünün geri kalanı onunla öyle düşün ❤️
(619 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun onlar böyle şeyler yapmaz çok iyi insanlar okadar mahcup oldumki
(3,097 puan) tarafından
Haklısın canım kendimi senin yerine koydum. Daha hamileyim eşim diyor bebek dogunca dogru dürüst onu arayıp sormayanin üstüne çizik çekeceğim kendi ailem dahil. Yani insan üzülür bu tarz şeyler de haklısın. Dediğim gibi bazen büyükler bizim gibi ince düşünemiyor yani yaptığının farkına varmıyor eminim. Üzme kendini olan olmuş artık ❤️
(619 puan) tarafından
Yani biraz erkekci oda erkekntorunu birde oğlundan tabi kıymetli bizimkiler el
0 oy
(322 puan) tarafından
Eşine bile kalmamalıydı sen toparlanıp gitmeliydin boş insanlar el kadar çocuklardan sakındıkları Allah'ın verdiği nimettir dışarda görsek yine de gözü kalmasın diye kendimiz çocuklara ikram ediyoruz ne vardı verseydi 
(619 puan) tarafından
Ben zaten kavga ettim ama gidemedim
(322 puan) tarafından
Neden gidemedin ki
(619 puan) tarafından
Ya bırakamadım öyle ne bilim hasta olur babam hemen ben vicdan yaparım hasta olsa bişi olsa bende şimdi böyle yaparsam boşver dedim zaten birdaha gelmicem ona göre anlarlar dedim
0 oy
(9,577 puan) tarafından
Esin çok haklı ben olsaydım orda babama hesap sorar evi terk ederdim. Kurban olayjm babama babam aşırı merhametli bir adam bu merhametlede alakalı ne kdr senin çocuğunu sevmesede yaptığı vucdansizlik biz parkta gördüğümüz çocuklarin eljne birşey veririz gözü kaldı diye.senin baban torun ayrımcılığı yapmış hemde nefste çocuk o onunda canı çekmiş 
(619 puan) tarafından
Babama da şöyledim ama gidemedim ben zaten söyledim neden sessiz olduğum algılanmış anlamıyorum
0 oy
(7,133 puan) tarafından
İnsan parka gördüğü çocuğa bile göz hakkı diye verir ya o da senin canından ne kadar merahmetsiz Allah ıslah etsin kendi çocuğuma yapılmış kadar üzüldüm şuan
(619 puan) tarafından
Ben çok üzüldüm hele eşim ben söyledim zaten onlara eşim tuttu kendini ama nasıl gözlerin yden ateş kusuyordu

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,010 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu
+10 oy
15 cevap 516 göst.
14 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+12 oy
24 cevap 858 göst.