Babamın evindeyim demiştim yarın donucem eşim geldi
Neyse geçenlerde abimin çocukları soda aldilar dolaptan benimkiler de gördü iştedi annemler onlara da ver demedi oralı olmadı bende vermedim ağladılar neyse yattılar bende eşime soda istiyorlar dedim oda gelince aldı onlara ama bakkalın önünde içirdi inat olsun onlar görmesin diye
Neyse sona bizde hepsine birer supris yumurta aldık geldik verdim
Ben bir yere kadar gittim geldim o ara babam.markete gitmiş kendi torununa abimin oğluna cips meyve suyu falan almış
.bende çocuklarla.gelince benim.cocuk görünce bı an istedi abimin ogluda geldi elinden çekti benim.oglumda onun elinden çekti neyse bunlau ben tam ayircakken babam geldi babam tuttu benim oğlumun elinden çekti bizim geline verdi oglumdaki.meyve suyunu
Bu arada yeğenimin elinde var içiyor dört bestane almış birini sadece benim oğlum aldı çekti aldı babam tutu çocuğun elinden çekti aldı demedi iç oğlum sen var daha demedi gene
Eşimde bunh gördü çıldırdı gidiyoruz kalk dedi et var et vermislerdi onuda almicam.gidices birdaha asla gtirmicem dedi yol uzak
Neyse eşime yalvar yakar ikna ettim o an birden gidemez dim.ama.birdaha gelmicem.one eminim.
Babasını. Gözü onunde ayrımcılığa uğruyor çocuklarım.
Oğlunun cocuguna çıldırıyor lar napim kızlar çok canım sıkkın