0 oy
305 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (11,499 puan) tarafından

Kizla amasra bartin karabük zonguldak sinop gezilecek yerler onerebilir misiniz nerelerde kalinabilir nereler gezilir yazin mi gitmek mantıklı yoksa sonbaharda mi sizce oralı olanlar ve gidenlerden cevap bekliyorum tesekkur ederim

7 Cevaplar

0 oy
(305 puan) tarafından
Karabukluyum ve Zonguldak yasadim 
-Reklam-
0 oy
(359 puan) tarafından
Amasra kdz. Ereğli ve akcakoca çok güzel yerler kesinlikle tavsiye ederim Bartın Karabük bilemiyorum 
0 oy
(721 puan) tarafından
Amasrada deniz çarşı vs derken 1 günde gezilip görülecek yerler hadi sende 2 gün cok vav biyeri yok çarşısı vs güzel. Ayışığı apart var oradaki otallerden daha konforluydu. Bartinin içini bilmiyorum gezmedim. Denizi aşırı dalgalı oluyor. 

Eğer güzel bir denize girmek istiyorsanız oranın en iyisi güzelcehisar. Yolu biraz kötü ama dağların arasında çok temiz biryer.  Ama orda apart vs yok kamp alanı var ama çadırların içi vs öyle kalacak şekilde iyi değil süngerler koymuşlardı nemden iceri bile adım atamamistim. Sinapta teknelerle tura çıkabilirsiniz birde tarihi ceza evi var dönemin şairleri vs yatmış ( aşırı beğenmiştim etkilenmiştim) orası gezilebilir 
0 oy
tarafından
sinopa gittik birinde, çom güzel yer genel olarak. akıntının olmadığı yerlerde deniz de çok güzel rahat rahat denize giriliyor. hamsilos, incebudun, erfelek şelalesi görüşmeye değer. 

amasra zaten başlı başına güzel yer. diğerlerini görmedim
0 oy
(11,998 puan) tarafından
Amasra da kalabilirsiniz orda apartlar var ayrıca evlerini kiraya verenler de var günlük olarak oraları tercih edebilirsiniz. Güzelcehisara gitmeni tavsiye ederim. İnkumu da ve  çakrazı da tavsiye ederim. Bartınlıyım buraları biliyorum sadece 
tarafından
Gidiyor musun ben gecen sene gittim en son
(11,998 puan) tarafından
Bende geçen sene gittim kurbanda bu sene gitmedim iki çocukla sersefil olmamak için :D bizim oraların bayramı biliyorsun gelen gideni bilmez köy sofra kaldır sofra çok iş :)
tarafından
Ama en guzeli oyle ya eski gelenek devam ediyor ben simdi ordudayim esimin koyu hic bayram falan yok bos bos oturuyoruz
(11,998 puan) tarafından
Benim eşimde bartınlı biz kurbanı bu sefer burda kestik aynı köydeki gibi gelen gidenimiz oldu en güzeli tabii ki ama çocuklarla çok zor heleki bütün iş benden beklenirse iki küçük çocuğa rağmen geçen sene sabaha kadar et doğradım kıyma çektim uyumadım gündüz bayram çıkardım Kadir kıymet bilseler ahh
tarafından
Oyle sadece sana misafir geliyorsa zor tabiki bizim babam amcamlara gelip gidiyor yardim ediyorduk sadece yoksa 2 cocukla o kadar misafir ve hazirlik zor tabi ama gercekten insan bayram yasadigini anlıyor
0 oy
(2,561 puan) tarafından
Karabüklüyüm canım Karabük'te cam teras şeker kanyonu bulak mağarasına gidebilirsiniz amasra dada amasra kalesini gezebilirsiniz meşhur balıkçı var orda balık yiyebilirsiniz ismini hatırlamıyorum ama barlar çarşında meşhur sorsan söylerler
0 oy
(1,586 puan) tarafından
Karabük merkezde değil de safranboluyu gezebilirsin . Eski çarşısı var ordada.küçük zaten. Carsi da da hıdırlık tepesi, cinci hanı, saat kulesi var gezilecek. Cam teras.Kanyonları var şeker, tokatlı, ince kaya. Bulak mencilis magarası. Çikolata müzesi var. Alısveris merkezine gitmek isterseniz. Safranpark avm var. Kalınacak yer bilmiyorum ama var orda konak oteller.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 308 göst.
12 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Kkesma (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 214 göst.
10 Ağustos 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Maviş annesi (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 427 göst.
7 Eylül 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.

Kategoriler

1,461,427 soru

23,958,135 cevap

325,514 kullanıcı

...